Dodaj do ulubionych

Majewski Show

12.12.05, 22:35
Bardzo dobry odcinek:)Scena z Krzyżaków w której Kwach krzyczy ułaskawiając Sobotkę mój Ci on - trafione w sedno:) No i fantastyczne Rozmowy w tłoku:
Kaczyńska
- ubieram swojego męża od podstaw, najbardziej się denerwuje jak mu rajtuzki podciągam, bo on tak o siebie nie dba. A czasem potrafi tak bez rozumku w zimie w samych rajtuzkach na mróz wybiec
Rodowicz
- mam nadzieje, że te rajtuzki są bawełniane a nie sztuczne, bo wie pani na mrozie wszystko sztywnieje
Kaczyńska
- daj Boże pani Marylu, daj Boże:)

hehehe
Obserwuj wątek
    • deltalima Re: Majewski Show 12.12.05, 22:39
      dobre było. kto grał marylę?
      • kiloff Re: Majewski Show 12.12.05, 22:46
        Drag Queen. Pisało o nim gdzieś, że naśladuje Marylę w gejowskich knajpach.
    • iwka901 Re: Majewski Show 12.12.05, 23:01
      Fakt- to było dobre hehehe
      • iza331 Ludzie z Produkcji programu Szymona - dajcie sobie 13.12.05, 00:44
        luzu i nie wpisujcie tu pchwal waszego pracodawcy. Ten pierwszy post ni mile leci produkcja. program
        jest spox i bez tego...
        Wlasna wazelina - to krepujace...
        • fufu-dilla Re: Ludzie z Produkcji programu Szymona - dajcie 13.12.05, 12:18
          Kaczynska moim zdaniem do niczego, Maryla ok, Komorowska zupelnie nie podobna.
          Maryla okay no i swietny Lepper---> z nim to trafili w dziesiatke
          • mumiaczek Re: Ludzie z Produkcji programu Szymona - dajcie 13.12.05, 12:51
            Przeoczyłam czy tylko mi się wydawało, że sceny coś o członkach z zapowiedzi w
            samym programie nie było?
            O jajkach też było?
            A propos autora pierwszego postu, to ma taką dobrą pamięć, czy nagrał i
            spisywał z magnetowidu, bo to rzeczywiście trochę podejrzane.
            • kinia1987 Re: Ludzie z Produkcji programu Szymona - dajcie 13.12.05, 20:00
              > A propos autora pierwszego postu, to ma taką dobrą pamięć, czy nagrał i
              > spisywał z magnetowidu, bo to rzeczywiście trochę podejrzane.

to akurat nie bylo zbyt trudne do zapamietania
            • asiek101 PODPUCHA????? 13.12.05, 20:30
              mumiaczek napisała:

> Przeoczyłam czy tylko mi się wydawało, że sceny coś o członkach z zapowiedzi w
              >
              > samym programie nie było?
              > O jajkach też było?

Właśnie miałam o to samo zapytać. Oglądałam uważnie i nie było zarówno tekstu
              Kaczyńskiej do Leppera : "inwigiluje Pan swoich członków przez chipy". Aż mnie
              to wkurzyło, bo właśnie tym tekstem cały tydzień epatowały wszelkie reklamówki
              a jak przyszło do emisji to rachu ciachu cenzurka czy co. Poza tym nie było
              sceny kiedy Majewski zdejmuje koronę królowej i zakłada kaczyńskiej.
              Może ktoś wyjaśi o co chodzi????????????????
              • jayamez Re: PODPUCHA????? 19.12.05, 23:53
                > Aż mnie
                > to wkurzyło, bo właśnie tym tekstem cały tydzień epatowały wszelkie
                > reklamówki
                > a jak przyszło do emisji to rachu ciachu cenzurka czy co. Poza tym nie było
                > sceny kiedy Majewski zdejmuje koronę królowej i zakłada kaczyńskiej.
                > Może ktoś wyjaśi o co chodzi????????????????

Ojej, ale nie poplaczesz sie? Bo przeciez caly tydzien wyczekiwania na ten
                upragniony moment jakze wytrawnej rozrywki a tu taki zawod! Dramat... Az
                strach pomyslec co by bylo, gdyby tak nagle nie wyemitowali odcinka tego
                kiczu. Chyba zbiorowe samochlastanie sie koleczka wiernych fanow?
    • iza481 Re: Majewski Show 13.12.05, 19:53
      nemi1 napisała:
      >Scena z Krzyżaków w której Kwach krzyczy ułaskawiając Sobotkę bo mój ci on
      >trafione w sedno:)

Owszem, trafione w sedno, ale zerżnięte z Gazety Wyborczej bez podania źródła.
      Tymczasem wymyślił to i narysował Gawłowski, jego rysunek był na drugiej stronie
      papierowego wydania. Bardzo mnie rozśmieszył ten rysunek, dlatego tak dobrze go
      zapamiętałam. A więc Majewski popełnił dość paskudny plagiat.
      Maryla Rodowicz - rzeczywiście rewelka! Ale to też nie zasługa Majewskiego.
    • adam81w Re: Majewski Show 13.12.05, 20:42
      hehe dobre fakt . ogladam kazyd odcinek . jestem mozna powiedziec zagorzalym
      fanem tego programu
      • eilean_donan Re: Majewski Show 13.12.05, 21:51
        asiek101 napisała:
        nie było zarówno tekstu
        Kaczyńskiej do Leppera : "inwigiluje Pan swoich członków przez chipy". Aż mnie
        to wkurzyło, bo właśnie tym tekstem cały tydzień epatowały wszelkie reklamówki
        a jak przyszło do emisji to rachu ciachu cenzurka czy co. Poza tym nie było
        sceny kiedy Majewski zdejmuje koronę królowej i zakłada kaczyńskiej.

Ciekawe, że nożyczki cenzora dotknęły kawałków o Kaczyńskiej. No cóż,
        zaprzysiężenia Kaczora jeszcze nie było, a mafia już działa. Poczekajcie
        trochę, a zdejmą Majewskiego z wizji, tak jak kiedyś usadzono Rewińskiego i
        Piaseckiego ze świetną "Ale plamą".
        • lukaszm123 Re: Majewski Show Maryla 19.12.05, 16:30
          Maryla jest rzeczywiscie bardzo dobra - kto chce ja zobaczyc, moze wpasc do
          warszawskiego klubu Rasko, gdzie Sebastian (bo tak ma naprawde na imie) czesto
          wystepuje jako Maryla spiewajac wlasnym glosem jej piosenki. Rewelacja, goraco
          polecam.
    • dzika_rzeka Re: Majewski Show 19.12.05, 21:23
      Dzisiaj w RwT będzie znów Szczuka i Marcinkiewicz. Heh, będzie śmiesznie ;)
      • kinia1987 Re: Majewski Show 19.12.05, 22:24
        -panie premierze, tak sie sklada, ze oboje mamy tak samo na imie, roznimy sie
        tylko koncowka
        -tak, rzeczywiscie, ja mam koncowke zupelnie inna
        -takie sa prawa natury

kocham Kwiatkowska i Zielinskiego
        • zla_krolowa Re: Majewski Show 19.12.05, 22:34
          kinia1987, opanuj się dziewczyno,
          bez histerii
        • malgosia1983 Re: Majewski Show 20.12.05, 00:43
          Chyba kochasz tych, którzy piszą tak fenomenalne teksty dla nich;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka