takasamase 13.12.05, 14:24 artykul w fakcie wysmialam ale po wczorajszym programie majewskeigo,mam watpliwosci, nie sadze ze je rozwiejecie ale chyba miala powiekszane? bo ja po ciazy przytylam owszem ale usta zostaly nienaruszone....?hm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:38 Zanim zaczną się tu "specjaliści" wypowiadać napisze tylko, że na forum Edyty była sprawa tych ust analizowana po faktowych rewelacjach i dało się wyszukać zdjęcia Edyty sprzed 9, 10 lat z jeszcze pełniejszymi ustami i wynikało to raczej ze sposobu malowania się, z makijażu, a nie z powiększania. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:41 :) sluchaj go on wie nawet jaki papier toaletowy znajduje sie w lazience E Krupy :) w koncu to rasowy fan jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:45 Ha ha ha. Bardzo śmieszne. Z Edytą Górniak nie miałem nigdy styczności osobiscie. Wystarczy, że czytam forum jej fanów (także tych którzy znają ją osobiście) i w związku z tym wiem wiecej niż Ty! To nie takie trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:50 nie twierdze ze to trudne trzeba tylko chciec poswiecac temu czas :) Poza tym papier jest przenosnia pisalem tylko ze wiesz z nas najwiecej :) I trzeba sie Ciebie sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:59 mati29 napisał: > nie twierdze ze to trudne > trzeba tylko chciec poswiecac temu czas :) > Poza tym papier jest przenosnia > pisalem tylko ze wiesz z nas najwiecej :) > I trzeba sie Ciebie sluchac Nikt nie twierdzi, że trzeba. Ja zapoznałem sie z tym tematem już wcześniej i uważam tak jak napisałem powyżej. To, że coś było w Fakcie to nie znaczy, ze zaraz musi to być prawdą. Jak dla mnie to wręcz przeciwnie. Widizałem fotki Edyty sprzed gdzie ma pełniejsze usta i dlatego teraz uważam, że nic z nimi nie robiła. A nawet jeśli bo przecież na 100% tego wykluczyć nie mogę to nie uważam, że coś w tym złego. Fakt opisał także Jopkową i Mołek więc zacznijcie może o ich ustach pisać. Powiększyły czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 15:02 nie czytam Faktu wszystkie informacje z Faktu dostaje m.in. za twoim przewodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 15:11 mati29 napisał: > nie czytam Faktu > wszystkie informacje z Faktu dostaje m.in. za twoim przewodem :) W takim razie proszę www.e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=167&postdays=0&postorder=asc&start=405 Nie chcę zebys sie czuł pokrzywdzony Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:42 ma jak nic powiększone te wary w Gali ze zdjęciami z jej slubu bylo to wyraznie widać górna warga w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
fufu-dilla Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:49 POWIEKSZONE na 100% W tych migawkach z poprzednich lat u Majewskiego usta miala jak ptasi dzióbek, moze nie bardzo waskie ale gorna warge znacznie ciensza. Wstrzyknela jak nic kolagen. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Bzdura! 13.12.05, 15:15 Oto zdjecie Edyty z 1996 roku img493.imageshack.us/my.php? image=z2187438g3tc.jpg No faktycznie cóż za wąski dzióbek. Ta górna warga wcale nie jest uwydatniona. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:16 img493.imageshack.us/my.php?image=z2187438g3tc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:21 a pojedynkowalbys sie w obronie czci ? tak ciekaw jestem postawy "prawdziwych fanów" Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:26 Nie jestem jej fanem-maniakiem. Potrafie także podejśc do niej krytycznie, co i na tym jej forum wczoraj po programie uczyniłem. Nie znoszę jednak głupkowatych komentarzy które ją obrażają (w przypadku tego tematu to uważam, ze nie powiększyła sobie ust i stąd ta polemika). Dlatego taka jest moja reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:28 ok ja nic o ustach nie pisalem nie obchodza mnie Odpowiedz Link Zgłoś
marekeg Re: Bzdura! 13.12.05, 16:08 tak to jest bzdura!!!! Edyta nie powiekszyla sobie ust! Zobaczcie galerie na www.edyta.za.pl i sami zobaczycie że Edyta od początku miała duże usta! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 17:43 Stawiałabym na permamentna konturówkę, szminkę z efektem optycznego powiekszenia oraz błyszczyk. I to może wygladać jak kolagen. Odpowiedz Link Zgłoś