Dodaj do ulubionych

usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak maluje?

13.12.05, 14:24
artykul w fakcie wysmialam ale po wczorajszym programie majewskeigo,mam
watpliwosci, nie sadze ze je rozwiejecie ale chyba miala powiekszane?
bo ja po ciazy przytylam owszem ale usta zostaly nienaruszone....?hm
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:38
      Zanim zaczną się tu "specjaliści" wypowiadać napisze tylko, że na forum Edyty
      była sprawa tych ust analizowana po faktowych rewelacjach i dało się wyszukać
      zdjęcia Edyty sprzed 9, 10 lat z jeszcze pełniejszymi ustami i wynikało to
      raczej ze sposobu malowania się, z makijażu, a nie z powiększania.
      • mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:41
        :)
        sluchaj go
        on wie nawet jaki papier toaletowy znajduje sie w lazience E Krupy :)
        w koncu to rasowy fan jest :)
        • shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:45
          Ha ha ha. Bardzo śmieszne. Z Edytą Górniak nie miałem nigdy styczności
          osobiscie. Wystarczy, że czytam forum jej fanów (także tych którzy znają ją
          osobiście) i w związku z tym wiem wiecej niż Ty! To nie takie trudne...
          • mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:50
            nie twierdze ze to trudne
            trzeba tylko chciec poswiecac temu czas :)
            Poza tym papier jest przenosnia
            pisalem tylko ze wiesz z nas najwiecej :)
            I trzeba sie Ciebie sluchac
            • shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:59
              mati29 napisał:

> nie twierdze ze to trudne
              > trzeba tylko chciec poswiecac temu czas :)
              > Poza tym papier jest przenosnia
              > pisalem tylko ze wiesz z nas najwiecej :)
              > I trzeba sie Ciebie sluchac

Nikt nie twierdzi, że trzeba. Ja zapoznałem sie z tym tematem już wcześniej i
              uważam tak jak napisałem powyżej. To, że coś było w Fakcie to nie znaczy, ze
              zaraz musi to być prawdą. Jak dla mnie to wręcz przeciwnie. Widizałem fotki
              Edyty sprzed gdzie ma pełniejsze usta i dlatego teraz uważam, że nic z nimi nie
              robiła. A nawet jeśli bo przecież na 100% tego wykluczyć nie mogę to nie
              uważam, że coś w tym złego. Fakt opisał także Jopkową i Mołek więc zacznijcie
              może o ich ustach pisać. Powiększyły czy tez nie?
              • mati29 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 15:02
                nie czytam Faktu
                wszystkie informacje z Faktu dostaje m.in. za twoim przewodem :)
                • shatmach Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 15:11
                  mati29 napisał:

> nie czytam Faktu
                  > wszystkie informacje z Faktu dostaje m.in. za twoim przewodem :)

W takim razie proszę
                  www.e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=167&postdays=0&postorder=asc&start=405

Nie chcę zebys sie czuł pokrzywdzony
      • krytykantka1 Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:42
        ma jak nic powiększone te wary
        w Gali ze zdjęciami z jej slubu bylo to wyraznie widać
        górna warga w każdym razie
        • fufu-dilla Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 14:49
          POWIEKSZONE na 100%
          W tych migawkach z poprzednich lat u Majewskiego usta miala jak ptasi dzióbek,
          moze nie bardzo waskie ale gorna warge znacznie ciensza. Wstrzyknela jak nic
          kolagen.
          • shatmach Re: Bzdura! 13.12.05, 15:15
            Oto zdjecie Edyty z 1996 roku img493.imageshack.us/my.php?
            image=z2187438g3tc.jpg

No faktycznie cóż za wąski dzióbek. Ta górna warga wcale nie jest uwydatniona.
            • shatmach Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:16
              img493.imageshack.us/my.php?image=z2187438g3tc.jpg
              • mati29 Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:21
                a pojedynkowalbys sie w obronie czci ?

tak ciekaw jestem postawy "prawdziwych fanów"
                • shatmach Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:26
                  Nie jestem jej fanem-maniakiem. Potrafie także podejśc do niej krytycznie, co i
                  na tym jej forum wczoraj po programie uczyniłem. Nie znoszę jednak głupkowatych
                  komentarzy które ją obrażają (w przypadku tego tematu to uważam, ze nie
                  powiększyła sobie ust i stąd ta polemika). Dlatego taka jest moja reakcja.
                  • mati29 Re:Jeszcze raz 13.12.05, 15:28
                    ok
                    ja nic o ustach nie pisalem
                    nie obchodza mnie
            • marekeg Re: Bzdura! 13.12.05, 16:08
              tak to jest bzdura!!!! Edyta nie powiekszyla sobie ust! Zobaczcie galerie na
              www.edyta.za.pl i sami zobaczycie że Edyta od początku miała duże usta!
              • mati29 Re: Bzdura! 13.12.05, 16:11
                od jakiego poczatku ?
                • krytykantka1 Re: Bzdura! 13.12.05, 16:33
                  no od początku swej "świetności")))))
    • setorika Re: usta edyty g. -miala powiekszane?czy tak malu 13.12.05, 17:43
      Stawiałabym na permamentna konturówkę, szminkę z efektem optycznego powiekszenia
      oraz błyszczyk. I to może wygladać jak kolagen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka