marchefka9 26.12.05, 23:18 Dosyć odważna sesja. Nie spodziewałam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 26.12.05, 23:27 W jakiejś gazecie było niedawno, że nie ma obecnie pieniędzy na remont mieszkania czy coś takiego i aby je zdobyć w tej chwili jest w stanie zrobić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 26.12.05, 23:29 pomyslalam dokladnie o tym samym, ale jzu nie bede komentowac, bo zaraz sie dowiem, ze zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Karolina Borkowska w Playboyu 26.12.05, 23:42 Hmmm. Wychodzi na to, że Doda non-stop przymiera głodem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
griswold79 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 27.12.05, 01:28 Doda ponoc tak lubi nagosc, a w Playboyu miala odwage pokazac tylko silikonowe piersi ktore i tak juz kazdy widzial. Borkowska pobiła ją na głowę. Tak odwaznie to sie z tego co pamietam pokazala Brodzik i nikt wiecej mi do glowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 27.12.05, 01:36 Nie czytam (oglądam) namiętnie tego magazynu, ale widziałem odważniejsze sesje. A Pani Karolinie polecałbym trochę ruchu, nie tylko dla zdrowia:P Odpowiedz Link Zgłoś
orange10 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 27.12.05, 18:56 www.ckm.pl/html/karolinaborkowska1.html nie poznalam jej w ckm, totalny retusz, Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: Karolina Borkowska w Playboyu 27.12.05, 20:42 moim zdaniem bardzo fajna sesja. karolina ładnie wypadła. rzeczywiście odważnie - ale mnie się baaardzo podoba! extra ciałko, przepiękne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
villac Ale o jaką sesję chodzi? no bo to co w Playboyu 27.12.05, 20:54 to robił Maciek z redakcji na PHOTOSHOPIE.Chyba nie sądzicie (o naiwni) że choćby centymetr tego obrazka odpowiadał rzeczywistości................. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Ale o jaką sesję chodzi? no bo to co w Playb 27.12.05, 21:05 Sesja Borkowskiej z CKM jest żenująca, tak samo jak Agaty Mróz czy tez najnowsza- panienki z Ich Troje. Wszystkie wspomniane panie wyszły zupełnie do siebie niepodobne, nie dość że makijaż to jeszcze spora obróbka komputerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Ale o jaką sesję chodzi? no bo to co w Playb 28.12.05, 19:46 Konopielka, z reklamy w tivi dowiedziałam się, że Świątczak będzie pozować. Jak zobaczyłam ją na okładce CKM, to przypatrywałam się i nijak nie mogłam znależć podobieństwa do reala!!! Photoshop czyni cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
conrad62 Czy to Maciej K. tak ładnie "zrobił"? 28.12.05, 21:40 > villac napisał: > to robił Maciek z redakcji na PHOTOSHOPIE. Chyba nie sądzicie (o naiwni) że > choćby centymetr tego obrazka odpowiadał rzeczywistości... -------------------------------------------------------------------------------- Czyżby sławny Maciej K.? Ten, który w Macintoshu odjął niegdyś bite 20 kg K. Figurze w jej pictorialu dla Playboya? Jak się wie, co Maciek zrobił dla figury Figury to można pęknąć ze śmiechu, a rzeczona Figura powinna mu jakąś nagrodę artystyczną ufundować. Odpowiedz Link Zgłoś
tamarise Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 17:12 hihihi, gdyby w rzeczywistości miała takie cieniutki nóżki, to by się przewracała przy każdej próbie wstania - jak mały jelonek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 08:46 Kto to jest Karolina Borkowska? Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 09:36 Nie wiem, ale skoro tu o niej piszą, to pewnie jakaś pani w ciąży :) Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 13:08 Pani Borkowska jest "aktorką" znaną z jakichś drobnych rólek. Gdyby nie tatuś, to pies z kulawą noga by o niej nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 14:21 a ona grala w czyms poza "Na dobre i na zle"? Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 14:32 generalnie to wygląda jak gwiazdka z "порнуха". Tatko nie będzie zadowolony. Jak gotowa tak na wszystko to może jakie byznesmeny zaczną zara dzwonić? No ale tatko też wart córuchny Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 17:56 Z tego co widzę to nie grała nigdzie indziej, ale na pewno wcześniej była na ekranach, bo na pewno wiedziałem wcześniej kim ona jest i jak wygląda. Może jakieś 5-10-15? Odpowiedz Link Zgłoś
awernika Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 10:37 "Spotkanie nad morzem" Odpowiedz Link Zgłoś
pan-pin-gwin Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 09:20 tak jest, jest w ciązy i odeszła od Tomasza Lisa do Michała Wiśniewskiego bo ponoć była uwikłana w afere Orlenu i była też na liście Wildsztajna od którego też ponoć odeszła. Było też o niej w Fakcie, że ma cukrzyce i wyleczyła się z AIDS i kataru siennego - Brawo Karolino, wszyscy trzymamy kciuki za Twój występ w Sopocie i w Cannes Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Karolina Borkowska w Playboyu 28.12.05, 19:44 Nie widziałam jej nagiego ciała, ale dla mnie paszczur na twarzy okropny!!! To już nie ma ładnych, godnych pokazania babeczek??? Ona to chyba ma przodków z koła podbiegunowego albo okolic Ułan Bator! Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 00:37 LUDZIEEE! Skąd w Was tyle jadu? fajna dziewczynka, fajne zdjątka - tylko się cieszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 01:12 setorika napisała: > Nie widziałam jej nagiego ciała, ale dla mnie paszczur na twarzy okropny!!! To > już nie ma ładnych, godnych pokazania babeczek??? Ona to chyba ma przodków z > koła podbiegunowego albo okolic Ułan Bator! czyli mieszkancy kola podbiegunowego badz tez okolic Ulan Bator to same "paszczury"? prawde mowiac Karolina Borkowska ma calkiem normalna twarz, a slowo "paszczur" jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 01:41 > prawde mowiac Karolina Borkowska ma calkiem normalna twarz, a slowo "paszczur" > jest okropne. zgadzam się,jest całkiem normalna i całkiem nieznana bo ja jej nie kojarze zupełnie,może dlatego że nie oglądam polskich seriali Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 01:42 Ewidentnie ma cechy azjatyckie na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Karolina Borkowska w Playboyu 30.12.05, 11:29 banalna uroda i zwykła golizna wygładzona komputerem, ta liga aktorska p.Mellerowi nie odmawia Odpowiedz Link Zgłoś