flojd2 12.02.06, 10:29 Ta kobieta jest chyba nadpobudliwa.... Dzis ciagle tylko o sexie, natraczywa pytania, komentarze... I oczywiście ulubione powiedzenie Kingusi " po jakiemu mówicie " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet24 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 12.02.06, 10:59 Ewidentnie ma problem z "tymi sprawami" Odpowiedz Link Zgłoś
tipp01 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 12.02.06, 11:59 Przecież taka była "tematyka" tego wydania... Dla przykładu mieli z dr Depko rozmawiać o sadzonkach? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodor.d Re: Co sie dzieje z Rusin?? 12.02.06, 13:43 Biedni Gorniak i Krupa musieli sie uchylac od odpowiedzi na uporczywe pytania o to co robia w łóżku. Kuriozalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Co sie dzieje z Rusin?? 12.02.06, 15:29 Nie zauważyłam, żeby "biedni" Górniak i Krupa musili się uchylać od odpowiedzi, raczej dowcipnie i żartobliwie wracali do głównego tematu dnia. Rozmowa była lekka i wystarczająco ciekawa jak na potrzeby programu śniadaniowego, w którym nie ma potrzeby diagnozowania trudnych problemów. W ogole uwazam, że duet Rusin- Meller jest o niebo lepszy, pod każdym względem i miło mi z nimi zaczynać dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
hippeastrum Re: Co sie dzieje z Rusin?? 12.02.06, 15:26 A zwróciliscie uwagę, jak stężała - wręcz usztywniła się - gdy Wrona wchodził z tematem zaginiecia i poszukiwać malca ze Śląska? - tego M. M(at)ołek byście nie zobaczyli! Chyba Kingę R. po prostu oceniamy zbyt powierzchownie (Marcin M. szczebiotał dalej w tym samym rytmie). Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 08:42 Rusin i Meller prowadzą program REWELACYJNIE - sympatycznie, dowcipnie, na luzie! BRAWO! W przeciwieństwie do Janiaka i Mołek, niestety ..... Odpowiedz Link Zgłoś
atena_76 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 08:52 zgadzam się, lubię zaczynać sobotę lub niedzielę z kawką wraz z Rusin i z Mellerem zawsze jest dowcipnie, miło i sympatycznie i cieszę się że za tydzień z nowu ich zobaczymy a nie drugą parę. Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 12:24 A dlaczego za tydzień znowu ich zobaczymy? Kolej na Molkowa jest, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
atena_76 Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 14:16 no też byłam zaskoczona,ale taka informacja padła na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Mołek 13.02.06, 17:09 monia725 napisała: > Rusin i Meller prowadzą program REWELACYJNIE - sympatycznie, dowcipnie, na > luzie! BRAWO! > W przeciwieństwie do Janiaka i Mołek, niestety ..... Oj, fakt. Przed tygodniem byłam naprawdę zażenowana, kiedy Mołek wlazła na kark Mandarynie. Każdy średnio choćby taktowny człowiek, na prośbę żeby nie poruszać przykrych i bolesnych problemów osobistych, dałby spokój. Ale nie Mołek! Z finezją radzieckiego czołgu, mimo coraz częstszych próśb Mandaryny, drążyła temat dzieci i ciąży kolejnej partnerki - bez cienia kultury. Może myśli, że na tym polega dociekliwe dziennikarstwo, może sądzi, że takie są nasze oczekiwania. Tymczasem nasze oczekiwania to raczej taktowne traktowanie gości i okazanie im szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 08:51 A mnie bawiła Rusin. Fajnie szczebiotała. Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: Co sie dzieje z Rusin?? 13.02.06, 14:42 Czego wy ludzie chceta od Kingi? Uważam, że doskonale sobie radzi ( wraz z Marcinem M. ) w lekkim, łatwym i przyjemnym programiku jakim jest "dzień dobry TVN". Program ten służy raczej do rozbudzenia piątkowych lub sobotnich imprezowiczów i miłego spędzenia poranka nad filiżanką kawy a nie "dointelektualizowania" co poniektórych. Ot, ładne dla oka, miłe dla ucha i nic więcej. p.s. a z tym zażenowaniem tematem seksu pary Górniak - Krupa to bym nie przesadzał zwłaszcza po ostatniej sesji Edytki. Odpowiedz Link Zgłoś