jerzypolomsky 12.02.06, 21:17 ..leciał w nocy, nazywał się po polsku "głowa rodziny" wiecie może jak się nazywał w oryginale? dziękuje za jakąkolwiek pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunowa Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:18 wydaje mi się,że 'family guy'. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:25 wiem, że to serial, ale nie mogę się powstrzymać :) www.familyguy.com/ - ekstra strona, są zajawki oraz fragmenty kreskówki, no i mnóstwo niezłych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:52 "Family Guy". Obecnie w Stanach leci piąta seria (niektórzy uważają to jeszcze za ciąg dalszy czwartej). Serial z wyjątkowo smacznym czarnym humorem. :] Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 02:29 szkoda,że u nas tego nie puszczają:( Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 14:55 King of the Hill Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 16:15 "King of the Hill" to był jeszcze inny -obok "Futuramy" i "Głowy rodziny"- serial animowany na TV4 (jakiś kretyn, przetłumaczył pierwszy tytuł jako "Przygody Frya w Kosmosie", a drugi jako "Bobby kontra wapniaki"). Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw "Futurama" i "Simpsonowie" 13.02.06, 16:18 A "Futuramę" też ktoś oglądał? Świetna! Nie obraziłbym się też, gdyby nasza TVP wznowiła po 15 latach "Simpsonów". Odpowiedz Link Zgłoś
jerzypolomsky Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 03.03.06, 19:50 no, futurama czy jak kto woli przygody fraja w kosmosie (zapomniałem jak napisać to imię :P) jest po prostu piękna, jak ją oglądałem to tak się śmiałem, najlepszy był robot, po prostu debeściak hyhy a simsponowie to klasyk, pamiętam jak jeszcze leciał w tv,szkoda, że go nie puszczają, futuramy też, ale może kiedyś.... bądźmy dobrej myśli:D Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 03.03.06, 22:57 moim zdaniem Simpsonowie sa o wiele lepsi od Frya(co nie znaczy, ze Fry byl do kitu.hehe) Pamiętam swietnie jeden odcinek- taka parodia Titanica. bender zakochał się w jakiejs 'robotorzycy?'robotnicy'?;o) i tak jak Leonardo w Titanicu szkicował Winslet, Bender narysował ta 'robotorzyce'- najpierw głowa (ślicznie), a potem ......układ scalony! w koncu byla...naga.;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 05.03.06, 20:40 Skoro już mowa o kultowych animacjach, to czy ktoś pamięta "Rocko i jego świat" (Rocko's modern life)? Emitowano go w latach 1994-95 na kanałach regionalnych. Na pierwszy rzut oka zdawał się być serialem bardziej dla nastoletniego widza, ale w rzeczywistości aż ociekał satyrą. No i był autentycznie śmieszny. I ten rockowy soundtrack! Jakoś mało jest o nim w Internecie, przynajmniej na polskich witrynach. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Rocko's modern life 06.03.06, 00:08 Rocko wymiatal;) a ja lubilam jeszcze "Prawdziwe potwory" ["Real monsters"], tez bylo fajne, jak wiekszosc kreskowek Nickelodeon. A stronka o Rocko jest tu: www.nick.com/all_nick/tv_supersites/display_show.jhtml?show_id=roc Odpowiedz Link Zgłoś