Dodaj do ulubionych

pamiętacie może, był na tv4 taki serial animowany

12.02.06, 21:17
..leciał w nocy, nazywał się po polsku "głowa rodziny" wiecie może jak się
nazywał w oryginale? dziękuje za jakąkolwiek pomoc.
Obserwuj wątek
    • babunowa Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:18
      wydaje mi się,że 'family guy'.
    • jk Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:25
      wiem, że to serial, ale nie mogę się powstrzymać :)
      www.familyguy.com/ - ekstra strona, są zajawki oraz fragmenty kreskówki,
      no i mnóstwo niezłych rzeczy
    • ariwederczi Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 12.02.06, 21:52
      "Family Guy". Obecnie w Stanach leci piąta seria (niektórzy uważają to jeszcze
      za ciąg dalszy czwartej).

Serial z wyjątkowo smacznym czarnym humorem. :]
      • babunowa Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 02:29
        szkoda,że u nas tego nie puszczają:(
    • de-brie Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 14:55
      King of the Hill
      • jedzoslaw Re: pamiętacie może, był na tv4 taki serial animo 13.02.06, 16:15
        "King of the Hill" to był jeszcze inny -obok "Futuramy" i "Głowy rodziny"-
        serial animowany na TV4 (jakiś kretyn, przetłumaczył pierwszy tytuł
        jako "Przygody Frya w Kosmosie", a drugi jako "Bobby kontra wapniaki").
        • jedzoslaw "Futurama" i "Simpsonowie" 13.02.06, 16:18
          A "Futuramę" też ktoś oglądał? Świetna! Nie obraziłbym się też, gdyby nasza TVP
          wznowiła po 15 latach "Simpsonów".
          • jerzypolomsky Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 03.03.06, 19:50
            no, futurama czy jak kto woli przygody fraja w kosmosie (zapomniałem jak
            napisać to imię :P) jest po prostu piękna, jak ją oglądałem to tak się śmiałem,
            najlepszy był robot, po prostu debeściak hyhy
            a simsponowie to klasyk, pamiętam jak jeszcze leciał w tv,szkoda, że go nie
            puszczają, futuramy też, ale może kiedyś.... bądźmy dobrej myśli:D
            • uhu_an Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 03.03.06, 22:57
              moim zdaniem Simpsonowie sa o wiele lepsi od Frya(co nie znaczy, ze Fry byl do
              kitu.hehe) Pamiętam swietnie jeden odcinek- taka parodia Titanica. bender
              zakochał się w jakiejs 'robotorzycy?'robotnicy'?;o) i tak jak Leonardo w
              Titanicu szkicował Winslet, Bender narysował ta 'robotorzyce'- najpierw głowa
              (ślicznie), a potem ......układ scalony!
              w koncu byla...naga.;o)
              • jedzoslaw Re: "Futurama" i "Simpsonowie" 05.03.06, 20:40
                Skoro już mowa o kultowych animacjach, to czy ktoś pamięta "Rocko i jego świat"
                (Rocko's modern life)? Emitowano go w latach 1994-95 na kanałach regionalnych.
                Na pierwszy rzut oka zdawał się być serialem bardziej dla nastoletniego widza,
                ale w rzeczywistości aż ociekał satyrą. No i był autentycznie śmieszny. I ten
                rockowy soundtrack! Jakoś mało jest o nim w Internecie, przynajmniej na
                polskich witrynach.
                • chomsky Rocko's modern life 06.03.06, 00:08
                  Rocko wymiatal;)
                  a ja lubilam jeszcze "Prawdziwe potwory" ["Real monsters"], tez bylo fajne, jak
                  wiekszosc kreskowek Nickelodeon.

A stronka o Rocko jest tu:
                  www.nick.com/all_nick/tv_supersites/display_show.jhtml?show_id=roc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka