Dodaj do ulubionych

mołek powróciła

05.03.06, 10:23
wprawdzie oglądałam tylko ostatnie kilka minut DDTVN, ale odniosłam wrażenie,
że się nam pani Mołek troszkę utemperowała w czasie tych ostatnich tygodni
kiedy jej nie było. W rozmowie z Beger i Dodą była miła, grzeczna,
sympatyczna. A jak było przez resztę programu?ktoś widział?....Na pewno;-)
Obserwuj wątek
    • kinia1987 Re: mołek powróciła 05.03.06, 10:26
      ogladalam wczoraj i dzisiaj od poczatku, rzeczywiscie, mnie tez sie wydaje, ze
      jakby sie troche uspokoila i zlagodniala
    • ariwederczi Re: mołek powróciła 05.03.06, 11:02
      Mołek - o dziwo! - zrobiła się wyjątkowo sympatyczna. Ale za to Janiaka bym
      wypieprzył. "Prowadzące zero".
    • zabcia89 Re: mołek powróciła 05.03.06, 11:27
      Oj Madzia grzeczniutka jest;) I jaka miła;)
      • membrana1 Re: mołek powróciła 05.03.06, 11:53
        właśnie!taka miła, grzeczna i urocza.Od razu mi się przypomniały czasy kiedy
        prowadziła festiwale w TVP1;)
    • aniouek.pl Re: mołek powróciła 05.03.06, 11:53
      w sumie od niedawna ogladam dd tvn i dzis po raz pierwszy mialam okazje ogladac Molek i Janiaka, oczywiscie po lekturze kilku watkow na forum bylam z gory uprzedzona i jakos podswiadomie od razu negatywnie nastawiona. ciagle tylko czekalam na jakis "wyskok" Molek, nie doczekalam sie niestety/stety ;)no moze poza tym ze przerwala wypowiedz pana Allana w interesujacym (przynajmniej mnie) momencie i sie nie dowiedzialam w koncu o co chodzilo z tym filmem "crush" (jesli dobrze zapamietalam tytul) ... :[ a co do Janiaka to tez mu sie bacznie przygladalam i rzeczywiscie... niezbyt nadaje sie on do prowadzenia programu na zywo , wypowiada sie jakos tak bez skladu, bez ladu, bez polotu , o stylistyce nie wspomne... niech wraca Kinga i Meller jakos z nimi bylo sympatyczniej i bardziej na luzie:) a swoja droga zauwazyliscie mine Molek jak bodajze Renata pragnac cos tam przekazac zwrocila sie do "wszystkich mlodych dziewczyn i pan w studiu" hehe ;)))
      • aniouek.pl Re: mołek powróciła 07.03.06, 16:24
        heh, no i akurat "crash" ("miasto gniewu") dostal oskara za najlepszy film, teraz tym bardziej jestem ciekawa dlaczego gosc ddtvn od razu odpuscil ogladanie tego filmu, choc wniosek nasuwa sie sam, ale szkoda ze nie dano mu szansy wypowiedzenia sie na ten temat :(
    • mdominika Re: mołek powróciła 05.03.06, 11:54
      no to chyba nie ogladaliscie uważnie, bo wobec wiceministra edukacji była bardzo
      niegrzeczna. Próbowała mu wmówić swoje zdanie, sądząc chyba, że im częsciej to
      powie i im bardziej będzie napastliwa, tym szybciej facet przyzna jej racje.
      • klamczucha3 Re: mołek powróciła 05.03.06, 12:10
        Uwazam,ze to raczej pan mi minister byl niegrzeczny i wywijal sie i slizgal jak
        waz be tylko uniknac jednoznacznej odpowiedzi.Ona starala sie aby w koncu
        szanowny pan minister zajal pozycje w tej kwestii.Bez powodzenia
        niestety.Obawiam sie,ze w ministerswach maja obowiazkowe kursy migania sie od
        udzielania konkretnych odpowiedzi i zajmowania jednoznacznego stanowiska.
        W tym momencie byla swietna!
        • kiloff Re: mołek powróciła 05.03.06, 12:11
          Pojawiła się wraz z ptasią grypą. Myślicie, że jest jakiś związek?
        • kiku.san Re: mołek powróciła 05.03.06, 12:18
          Nie zgodzę się z Tobą. Mołek postawiła się po stronie dziewczyny z Playboya,
          zakładając, że to, co ta dziewczyna mówi jest prawdą, a to co mówi dyrektor
          szkoły to kłamstwo.
          Minister edukacji powiedział, że nie można z góry zakładać, kto mówi prawdę i
          to właśnie on był obiektywny a Mołek wyraźnie była w stosunku do niego
          agresywna.
          • sanna.i Re: mołek powróciła 07.03.06, 12:07
            tez mialam takie wrazenie-Mołek sie wydaje,ze ma monopol na prawde,czy jak?
    • dobra.chwila Re: mołek powróciła 05.03.06, 12:28
      Może się nie utemperowała ale po prostu odpoczęła. W każdym razie taka
      stonowana jest bardzo sympatyczna no i co by nie mówić przy Janiaku jest
      mistrzem stylistyki i swobody. Janiak chyba za bardzo spięty jest i stąd te
      jego błędy stylistyczne, choć i merytoryczne też; np. powiedział, że statuetka
      oscara jest ze złota... Mógłby sie facet trochę przygotować, bo nawet średnio
      zorientowany telewidz wie, że nie jest ze złota, zwłaszcza, że waży 4 kg.
      • mumiaczek Re: mołek powróciła 07.03.06, 12:11
        Nie widziałam Mołek wcześniej, ale po jej wystąpieniu w niedzielę wolę ją od
        Rusin, która kończy zdania za swoich rozmówców lub bez przerwy im przerywa
        dodając swoje dygresje.
    • jackie_brown czy ktoś ma ten program... 07.03.06, 14:32
      z Mołkową, gdy była ponoć niegrzeczna dla gości?? chciałabym to zobaczyć, bo
      nie wierzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka