Dodaj do ulubionych

Orgia w sałatakch

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 10:09
Żenada... Tutaj ktos chce by klikac na pajacyki i karmic głodne dzieci a
wczoraj w BB2 urzadzili sobie zabawe z fura żarcia. Nie lepiej było to oddać do
jakiegos domu pomocy społecznej czy domu dziecka?
Obserwuj wątek
    • Gość: roko Re: Orgia w sałatakch IP: *.unregistered.formus.pl 12.10.01, 10:10
      oni zamiast klikac w brzuszki powinni sie postkuac po pustych lbach
      • Gość: marzena Re: Orgia w sałatakch IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:19
        oni znaczy kto? ja?
        a niby dlaczego?
        jestem tego samego zdania co wy, i nie popieram tego typu zabaw, jednak kliknąc
        mogę, skoro to ma pomóc dzieciaczkom
        • Gość: Ina Re: Orgia w sałatakch IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 10:32
          Nie, to chyba nie bylo do Ciebie. Klikanie w pajacyki ok, ale ile glodnych
          dzieci najadlo by sie tym co oni tam rozbabrali po domu?
          • Gość: marzena Re: Orgia w sałatakch IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:36
            kurde wiem to
            z ubolewaniem
            • Gość: roko Re: Orgia w sałatakch IP: *.unregistered.formus.pl 12.10.01, 10:41
              to nie bylo do ciebie :) tylko do tych burakow z baraku
            • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach IP: 157.25.130.* 12.10.01, 10:44
              Mnie też strasznie irytują zabawy jedzeniem. W tym kraju są ludzie, którzy
              bywają głodni i nie stać ich na różne rzeczy, które w Domu BB można
              spokojniutko rozdeptać na podłodze. Ale czego oczekiwać po Ilonce, która
              pytana, co zrobiłaby z ewentualną wygraną stwierdziła, że przepuściła by to na
              imprezy.
              • Gość: marzena Re: Orgia w sałatkach IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:47
                jejq, masz racje, ale to byłaby ew. jej kasa, wiec nie moz emy od niej rządać
                by oddała biednym
                • Gość: Ina Re: Orgia w sałatkach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 10:50
                  Oczywiscie ze to jej sprawa co zrobi z wygrana (hipotetyczna!!!). Ake po
                  przyszlej pani magister mozna by spodziewac sie wiekszej wyobrazni. Jako pani
                  politolog chyba orientuje sie w ogolnej sytuacji kraju...
                  • Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 10:54
                    czy ty aby nie przesadzasz? Myslisz że siedzenie w tym domu to bułka z masłem?

• Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 10:49
                Gość portalu: Izabela napisał(a):

> Mnie też strasznie irytują zabawy jedzeniem. W tym kraju są ludzie, którzy
                > bywają głodni i nie stać ich na różne rzeczy, które w Domu BB można
                > spokojniutko rozdeptać na podłodze. Ale czego oczekiwać po Ilonce, która
                > pytana, co zrobiłaby z ewentualną wygraną stwierdziła, że przepuściła by to na
                > imprezy.

no bez przesady, zaraz ludzie sie będa denerwować, że ktos nosi niebieskie majty
                zamiast w kropy. Ilona wyda wszystko na imprezy bo tak sie jej podoba i nic
                nikomu do tego. jasne, lepiej by zrobila (czytaj: przymiliła sie innym), gdyby
                powiedziala,że polowe odda na biedne albo chore dzieci jak to zrobiła wiekszośc z
                Badziewiaków.
                pozdrawiam

• Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach IP: 157.25.130.* 12.10.01, 11:34
                  Gość portalu: euzebio napisał(a):

Ilona wyda wszystko na imprezy bo tak sie jej podoba i nic
                  > nikomu do tego.
                  Nie zrozumiałeś mnie. Oczywiście, jej forsa, jej sprawa. Chodzi mi raczej o
                  ogólne nastawienie do tych spraw: forsa - na imprezy, jedzenie, cudzy mąż - do
                  zabawy, pupa - do fotografowania w Playboyu, totalna pustka - do obnażenia przed
                  światem. Mnie się to po prostu nie podoba.
                  • Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 11:52

> Gość portalu: euzebio napisał(a):
                    >
                    > Ilona wyda wszystko na imprezy bo tak sie jej podoba i nic
                    > > nikomu do tego.
                    > Nie zrozumiałeś mnie. Oczywiście, jej forsa, jej sprawa. Chodzi mi raczej o
                    > ogólne nastawienie do tych spraw: forsa - na imprezy, jedzenie, cudzy mąż - do
                    > zabawy, pupa - do fotografowania w Playboyu, totalna pustka - do obnażenia prze
                    > d
                    > światem. Mnie się to po prostu nie podoba.

chyba dalej Cie nie zrozumiałem, co ma wydawanie forsy na imprezy i zabawianie
                    sie cudzym mezem do totalnej pustki. czy mając lat 20 kilka lepiej byc takim jak
                    Ilona, czy mając lat 22 i być takim jak Dejwid, który koniecznie musiał
                    dowiedzieć sie gdzie jest w chwili rozmowy jego laska. mówil wczesnie zreszta, że
                    kiedyś spotkała sie z jakim facetem i był na nia strasznie wkurzony.
                    • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach IP: 157.25.130.* 12.10.01, 12:00

> chyba dalej Cie nie zrozumiałem, co ma wydawanie forsy na imprezy i zabawianie
                      > sie cudzym mezem do totalnej pustki. czy mając lat 20 kilka lepiej byc takim ja
                      > k
                      > Ilona, czy mając lat 22 i być takim jak Dejwid, który koniecznie musiał
                      > dowiedzieć sie gdzie jest w chwili rozmowy jego laska. mówil wczesnie zreszta,
                      > że
                      > kiedyś spotkała sie z jakim facetem i był na nia strasznie wkurzony.

Co ma jedno do drugiego? Ujawnia brak myślenia, egoizm, myślenie tylko o tym, jak
                      by się tu zabawić - na koszt własny lub innych, natomiast niemyślenie o
                      konsekwencjach (w przypadku cudzego męża). Nie chcę nikogo atakować, robić
                      dogłębnych analiz postaw Ilony lub Dawida - zresztą kogokolwiek innego też. Nie
                      znam tych ludzi, albo też znam bardzo jednostronnie. Po prostu wyrażam własne
                      zdanie - nie podoba mi się to. A Ilona nie ma dwudziestu lat, tylko dwadzieścia
                      sześć bodajże i mogłaby już zacząc wyrastać z wieku zabawowego.

• Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 12:09
                        Ilona ma 23 lata i jest młoda i sie bawi , a tak w ogóle to dlaczego ma
                        wyrastać. Kto powiedział że jak sie ma 26 lat to trzeba byc poważnym?
                        • Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:18
                          mam wiecej lat niz Ilona, zone i dziecko, ale to nie znaczy, że po przyjsciu do
                          domu z pracy mam wskoczyć w papuciach w bujany fotel i gapić sie tepo w
                          telewizornie. we wtorek kończe drugą dekade mojego zycia i jeszcze długo nie
                          zamierzam zrezygnować z imprezowego zycia, z zona oczywiscie. Ilona jest wolna
                          i mloda i może sie bawic tak jak chce. zabawy z cudzym mezem wymagają obopulnej
                          zgody.
                          pozdrawiam
                          3mam z Tobą gacek
                          • Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:20
                            sorki, zamotałem sie, chodzi o trzecią dekade
                          • Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 12:26
                            dzięki Euzebio, a jeśli dobrze zrozumiałem to urodzinki sie szykują wszystkiego
                            dobrego życzę, udanej i szalonej zabawy a jeśli masz papucie to wyrzuć przez
                            okno i pozdrowienia dla rodzinki
                            • Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:31
                              Gość portalu: gacek napisał(a):

> dzięki Euzebio, a jeśli dobrze zrozumiałem to urodzinki sie szykują wszystkiego
                              >
                              > dobrego życzę, udanej i szalonej zabawy a jeśli masz papucie to wyrzuć przez
                              > okno i pozdrowienia dla rodzinki

dzięki gacek
                              cholera co jedne wyrzuce, to zaraz pojawiają sie następne. moja zona to uparta
                              jest hihihihi. prosze nie mylic tego u mnie z orzydliwą cecha jaka jest
                              pantoflarstwo.
                        • Gość: izabela Re: Orgia w sałatkach IP: 157.25.130.* 12.10.01, 12:29

> Ilona ma 23 lata i jest młoda i sie bawi , a tak w ogóle to dlaczego ma
                          > wyrastać. Kto powiedział że jak sie ma 26 lat to trzeba byc poważnym?

Zauważ, że ten wątek jest przede wszystkim o tym, że Ilona bawi się jedzeniem!!!
                          Inne kwestie były poruszane niejako przy okazji. Wobec kompletnego niezrozumienia
                          tej kwestii przez Ciebie i popierającego Cię Pana w poście poniżej, życzę Wam
                          przyjemnego babrania się w żywności, ze szczególnym uwzględnienim majonezu.
                          Pozdrawiam, bez odbioru, Izabela.
                          • Gość: Ina Re: Orgia w sałatkach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 12:32
                            No i panowie przewrazliwieni na punkcie Ilony. A w koncu chodzilo o cala trojke
                            palantow.
                          • Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:34
                            Gość portalu: izabela napisał(a):

> Gość portalu: gacek napisał(a):
                            >
                            > > Ilona ma 23 lata i jest młoda i sie bawi , a tak w ogóle to dlaczego ma
                            > > wyrastać. Kto powiedział że jak sie ma 26 lat to trzeba byc poważnym?
                            >
                            > Zauważ, że ten wątek jest przede wszystkim o tym, że Ilona bawi się jedzeniem!!
                            > !
                            > Inne kwestie były poruszane niejako przy okazji. Wobec kompletnego niezrozumien
                            > ia
                            > tej kwestii przez Ciebie i popierającego Cię Pana w poście poniżej, życzę Wam
                            > przyjemnego babrania się w żywności, ze szczególnym uwzględnienim majonezu.
                            > Pozdrawiam, bez odbioru, Izabela.

najlepszy jest świdnicki majonez - polecam.
                            pozdrófka

• Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 13:42
                              dobry do ślizgania czy do rzucania?
                              • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach IP: 157.25.130.* 12.10.01, 13:53

> dobry do ślizgania czy do rzucania?

Najlepiej jest się po prostu, nienerwowo wytarzać!

• Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 14:18

>
                                  > > dobry do ślizgania czy do rzucania?
                                  >
                                  > Najlepiej jest się po prostu, nienerwowo wytarzać!

świdnicki majonez jest najlepszy do jedzenia. może Izabelo znowu napiszesz, ze
                                  sie czepiam, ale:
                                  1. mialo byc bez odbioru
                                  2. co to znaczy nienerwowo wytarzać
                                  >

• Gość: jaro Re: Orgia w sałatkach IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 14:21
                                    a jak sie ten majonez nazywa? świdnicki czy inaczej
                                    moze bede kupowal
                                  • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach - do Euzebia IP: 157.25.130.* 12.10.01, 14:43

> świdnicki majonez jest najlepszy do jedzenia. może Izabelo znowu napiszesz, ze
                                    > sie czepiam, ale:
                                    > 1. mialo byc bez odbioru
                                    > 2. co to znaczy nienerwowo wytarzać

Zgadzam się - majonez jest najlepszy do jedzenia. Uwaga o tarzaniu się była
                                    efektem ataku głupawki przedweekendowej. :)
                                    Robić coś nienerwowo to znaczy bezstresowo i niczym się nie przejmowć, tylko
                                    robić swoje.
                                    Bardzo się gniewasz za ten niezapowiedziany odbiór?

Iza

• Gość: euzebio Re: Orgia w sałatkach - do Izabeli i jaro IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 14:52

>
                                      > > świdnicki majonez jest najlepszy do jedzenia. może Izabelo znowu napiszesz
                                      > , ze
                                      > > sie czepiam, ale:
                                      > > 1. mialo byc bez odbioru
                                      > > 2. co to znaczy nienerwowo wytarzać
                                      >
                                      > Zgadzam się - majonez jest najlepszy do jedzenia. Uwaga o tarzaniu się była
                                      > efektem ataku głupawki przedweekendowej. :)
                                      > Robić coś nienerwowo to znaczy bezstresowo i niczym się nie przejmowć, tylko
                                      > robić swoje.
                                      > Bardzo się gniewasz za ten niezapowiedziany odbiór?
                                      >
                                      > Iza
                                      >

wogóle nienerwowy jestem, jaro mógłby coś na ten temat powiedzieć.
                                      majonez sie nazywa "majonez świdnicki", ale nie kupisz go raczej w wa-wie bo to
                                      prodult lokalny, a szkoda, bo jest naprawde zajebisty w smaku. inny niz te
                                      wszystkie hellmansony i inne zaprawiane octem winiary.
                                      pozdtrawiam
                                      P.S.
                                      Iza wpadniesz we wtorek na imprezke?
                                      • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach - do Izabeli i jaro IP: 157.25.130.* 12.10.01, 15:07

> Iza wpadniesz we wtorek na imprezke?

Byłabym wpadła z radością, jednakowoż do Świdnicy nijak nie mogę :(((

• Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 14:20
                                  może na forum-party u euzebia spróbuję!!!1
                          • Gość: Ola Re: Orgia w sałatkach IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 12:59
                            Gość portalu: izabela napisał(a):

>
                            > > Ilona ma 23 lata i jest młoda i sie bawi , a tak w ogóle to dlaczego ma
                            > > wyrastać. Kto powiedział że jak sie ma 26 lat to trzeba byc poważnym?
                            >
                            > Zauważ, że ten wątek jest przede wszystkim o tym, że Ilona bawi się jedzeniem!!
                            > !
                            > Inne kwestie były poruszane niejako przy okazji. Wobec kompletnego niezrozumien
                            > ia
                            > tej kwestii przez Ciebie i popierającego Cię Pana w poście poniżej, życzę Wam
                            > przyjemnego babrania się w żywności, ze szczególnym uwzględnienim majonezu.
                            > Pozdrawiam, bez odbioru, Izabela.

Faktycznie wątek dotyczy jedzenia, ale to ty właśnie zaczęłaś wywlekć historie z
                            żonatym facetem, playboy'em, "zabawowy charakter" Ilony itd., więc nie dziw się
                            że reszta forumowiczów podtrzymała ten temat.

• Gość: Ola Re: Orgia w sałatkach IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 12:50

>
                        > > chyba dalej Cie nie zrozumiałem, co ma wydawanie forsy na imprezy i zabawi
                        > anie
                        > > sie cudzym mezem do totalnej pustki. czy mając lat 20 kilka lepiej byc tak
                        > im ja
                        > > k
                        > > Ilona, czy mając lat 22 i być takim jak Dejwid, który koniecznie musiał
                        > > dowiedzieć sie gdzie jest w chwili rozmowy jego laska. mówil wczesnie zres
                        > zta,
                        > > że
                        > > kiedyś spotkała sie z jakim facetem i był na nia strasznie wkurzony.
                        >
                        > Co ma jedno do drugiego? Ujawnia brak myślenia, egoizm, myślenie tylko o tym, j
                        > ak
                        > by się tu zabawić - na koszt własny lub innych, natomiast niemyślenie o
                        > konsekwencjach (w przypadku cudzego męża). Nie chcę nikogo atakować, robić
                        > dogłębnych analiz postaw Ilony lub Dawida - zresztą kogokolwiek innego też. Nie
                        >
                        > znam tych ludzi, albo też znam bardzo jednostronnie. Po prostu wyrażam własne
                        > zdanie - nie podoba mi się to. A Ilona nie ma dwudziestu lat, tylko dwadzieścia
                        >
                        > sześć bodajże i mogłaby już zacząc wyrastać z wieku zabawowego.

Jak sama przyznałaś nie znasz Ilony i nie chcesz jej atakować, lecz pomimo tego
                        atakujesz ją. Jednoznacznie stwierdzasz, że jest ona pustą dziewczyną, egoistką
                        itp. chociaż nie masz zielonego pojęca o tym co Ilona czuje, co myśli, jakie ma
                        poglądy na życie, rodzinę, religię itd. A to, że była kochanką i nie liczyła się
                        z konsekwencjami??? poczytaj sobie w Wysokich Obcasach listy z serii "Byłam
                        Kochanką" i może wtedy zrozumiesz, że w życiu nie wszystko jest tylko białe i
                        czarne...
                        • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach - do Oli IP: 157.25.130.* 12.10.01, 13:10
                          Gość portalu: Ola napisał(a):

...może wtedy zrozumiesz, że w życiu nie wszystko jest tylko białe i
                          > czarne...

Nie ucz mnie, proszę, bo nie wiesz, co o życiu wiem, a czego nie wiem, ile mam
                          lat, ile dzieci i ile pieniędzy do wyrzucenia w błoto. Jeśli postawa Ilony,
                          poglądy dotąd ujawnione nie układają Ci się w jakąś spójną całość, to jest już
                          Twój problem z percepcją. I powtarzam po raz trzeci już chyba - nie oceniam, nie
                          atakuję - mówię tylko, że mi się to nie podoba. Mówię to dlatego, że mi się to
                          nie podoba i tylko dlatego. Może mi się nie podobać?
                          • Gość: Ola Re: Orgia w sałatkach - do Oli IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 13:55

> Gość portalu: Ola napisał(a):
                            >
                            > ...może wtedy zrozumiesz, że w życiu nie wszystko jest tylko białe i
                            > > czarne...
                            >
                            > Nie ucz mnie, proszę, bo nie wiesz, co o życiu wiem, a czego nie wiem, ile mam
                            > lat, ile dzieci i ile pieniędzy do wyrzucenia w błoto. Jeśli postawa Ilony,
                            > poglądy dotąd ujawnione nie układają Ci się w jakąś spójną całość, to jest już
                            > Twój problem z percepcją. I powtarzam po raz trzeci już chyba - nie oceniam, ni
                            > e
                            > atakuję - mówię tylko, że mi się to nie podoba. Mówię to dlatego, że mi się to
                            > nie podoba i tylko dlatego. Może mi się nie podobać?

Oczywiście nawet WSZYSTKO może ci się nie podobać, masz do tego prawo, tylko
                            żebyś w przyszłości nie była zdziwiona, że to co w twoim umyśle układa się
                            w "spójną całość" nie jest tylko małym wycinkiem tej całości...
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach - do Oli IP: 157.25.130.* 12.10.01, 14:09

> Oczywiście nawet WSZYSTKO może ci się nie podobać, masz do tego prawo, tylko
                              > żebyś w przyszłości nie była zdziwiona, że to co w twoim umyśle układa się
                              > w "spójną całość" nie jest tylko małym wycinkiem tej całości...
                              > Pozdrawiam.

No rzeczywiście, to chyba nie jest mały wycinek, jak słusznie zauważyłaś. Widzisz
                              - różnimy się, Ty akceptujesz rzeczy, które mi wydają się nie do przyjęcia, ja
                              nie muszę być zachwycona Twoimi poglądami, tak jak Ty moimi. Nie, nie będę
                              zdziwiona, bo jeśli okaże się, że jest inaczej, jeśli zaobserwuję coś innego, to
                              po prostu zmienię zdanie.
                              Miło było pogadać,
                              Iza
                              • Gość: Ola Re: Orgia w sałatkach - do Oli IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 14:19

> Gość portalu: Ola napisał(a):
                                >
                                > > Oczywiście nawet WSZYSTKO może ci się nie podobać, masz do tego prawo, tyl
                                > ko
                                > > żebyś w przyszłości nie była zdziwiona, że to co w twoim umyśle układa się
                                >
                                > > w "spójną całość" nie jest tylko małym wycinkiem tej całości...
                                > > Pozdrawiam.
                                >
                                > No rzeczywiście, to chyba nie jest mały wycinek, jak słusznie zauważyłaś. Widzi
                                > sz
                                > - różnimy się, Ty akceptujesz rzeczy, które mi wydają się nie do przyjęcia, ja
                                > nie muszę być zachwycona Twoimi poglądami, tak jak Ty moimi. Nie, nie będę
                                > zdziwiona, bo jeśli okaże się, że jest inaczej, jeśli zaobserwuję coś innego, t
                                > o
                                > po prostu zmienię zdanie.
                                > Miło było pogadać,
                                > Iza

Oczywiście miało być: "spójna całość JEST tylko małym wycinkiem całości.." a moje
                                poglądy są takie, że nie ma ludzi do końca złych i dlatego nie przekreślam Ilony.
                                Pozdrawiam :-)))
                                • Gość: Izabela Re: Orgia w sałatkach - do Oli IP: 157.25.130.* 12.10.01, 14:28

moje poglądy są takie, że nie ma ludzi do końca złych i dlatego nie przekreślam
                                  Ilon
                                  > y.
                                  > Pozdrawiam :-)))

Ja też nie przekreślam!!! Olu, ona po prostu niezbyt misię podoba po tym, co
                                  pokazała do tej pory. Jak jednak wcześniej napisałam, ogląd jest jednostronny.
                                  Wszystko się zmienia, zdanie o Ilonie może też.
                                  Pa, pa, Iza
              • Gość: kasa Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 10:52
                a co? jak wygra to będziej jej kasa i jej sprawa.I nic wam do tego co
                zwycięzca zrobi ze swoją wygraną.
                • Gość: Ina Re: Orgia w sałatkach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 10:55
                  Przeciez nie chodzi o tego faceta w spodnicy i jej kase, tylko wczorajszy fakt.
                  • Gość: Aga Re: Orgia w sałatkach IP: *.chello.pl 12.10.01, 11:08
                    Ina!~Facet w spódnicy?Nie bardzo wiem o co Ci chodzi.Nieważne.
                    Ale zauważyliście ,Irek miał skrupuły -"szkoda żarcia",hmm jednak parę obiadków
                    dla pajacyka poszło sie jebać!
                    • Gość: Ina Re: Orgia w sałatkach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.10.01, 11:11
                      No facet w spodnicy to Ilona. Naprawde ja na poczatku lubilam ale szybko sie
                      przejadla. Patrzac tez na nia pod prysznicem i na jej zdjecia w Playboyu tylko
                      z takim okresleniem mi sie kojarzy. Rusza sie jak facet, chodzi jak facet i
                      poza piersiami budowe tez ma jak facet.
                      • Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:18
                        Ilona przeciez powiedziała że chciałaby byc facetem.
                        A po za tym to jej sprawa.Jej życie. Dlaczego nie zajmiecie się swoim wyglądem.
                        MOże jej odpowiada taki sposób bycia. I chyba to jest ważne.
                        • Gość: aga Re: Orgia w sałatkach IP: *.chello.pl 12.10.01, 11:23
                          Te Gacek,a kto ci powiedział że nie zajmujemy sie swoim wygladem ?Ja się
                          zajmuję.Słuchaj(czytaj raczej hihi) jej byłoby przykro gdyby wyszła i
                          dowiedziała sie że nikt o niej nie pisał,nikt nie mówił no ,że nie zrobiła na
                          nikim wrażenia .W końcu pokazuje sie ludziom świadomnie i jak sama mówi wie że
                          będzie oceniana ,ale chyba jest na tyle dorosła że wie tez ,że oceny mogą być
                          rózne.U mnie ma 3+.
                        • Gość: JARO Re: Orgia w sałatkach IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:26
                          NIE ZEBYM SIE CZEPIAL CIEBIE GACEK, ALE PO TO JEST FORUM ZEBY PISAC NA PRZYKLAD
                          O ILONIE. MAMY ZAJMOWAC SIE SWOIM WYGLADEM NA FORUM?
                          • Gość: gacek Re: Orgia w sałatkach IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:34
                            oj dobrze już dobrze kapuje, obgadujmy dalej też chyba po cos tu wchodze nie?
                            Tylko akurat lubię Ilone to jej bronie.Co mogę nie?' a poza ty mam jakiś zły
                            dzień pomimo że jutro upragniony wolny weekend.pozdro i nie denerwujcie sie tak.
                            • Gość: aga Re: Orgia w sałatkach IP: *.chello.pl 12.10.01, 11:36
                              spox:)
                              • Gość: pikus Re: Orgia w sałatkach IP: *.turboline.skynet.be 12.10.01, 16:58
                                pomyslcie , dzieci w domach dziecka to nie swinki, ktorym zwozi sie resztki nie
                                dojedzonego menu. lepiej pomyslec o hiszpanskich i francuskich rolnikach,
                                ktorzy zywnosc prosto z pola rozsypuja na drogach. reszta czy ilona rozbija czy
                                nie to prawdziwej milosci nie da sie rozbic a nieprawdziwa powinna byc jak
                                najszybciej rozbita.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka