beta82 19.03.06, 22:01 ale leca sobie z kwasniewska ola, jestem przekonany ze do trojki finalowej dojdzie. zawyzaja oceny i slodza az przykro, a wogole dziewczyna ma figure stolarską - deska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowiczka.to.ja Re: TzG to farsa 19.03.06, 22:04 beta82 napisał: > > ale leca sobie z kwasniewska ola, jestem przekonany ze do trojki finalowej > dojdzie. > > zawyzaja oceny i slodza az przykro, a wogole dziewczyna ma figure stolarską - > deska. Oj Beta, Beta, czemu w Tobie tyle złośliwości? A Ty jesteś taka zgrabna? Odpowiedz Link Zgłoś
beta82 Re: TzG to farsa 19.03.06, 22:06 Forumowiczko! czytaj uwaznie, napisalem: ...jestem przekonany... beta to moj pies:] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka.to.ja Re: TzG to farsa 20.03.06, 08:42 Mimo wszystko niezbyt fajny jesteś w tej swojej wypowiedzi, Krytykancie. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: TzG to farsa 19.03.06, 22:10 tez mi się wydaje że coś tu nie gra Dancewicz a Kwasniewska, ich tango było bezapelacyjnie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
agraffka Re: TzG to farsa 19.03.06, 22:48 Tango jak tango... A może ludzie zwyczajnie nie lubią Dancewicz i na nią nie głosują? Kwaśniewska sprawia wrażenie bardzo miłej i sympatycznej dziewczyny. Mam nadzieję,że dojdzie do finałowej 3. :> Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: TzG to farsa 19.03.06, 23:05 No więc właśnie: miła, sympatyczna, a to za taniec ma wylecieć z programu. Ale ludzie dzwonią bo ją lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
agraffka Re: TzG to farsa 19.03.06, 23:13 Ale to jest show,a nie jakiś konkurs profesjonalistów. Więc ludzie będą głosować na tych, których lubią, bo przecież więkoszość z nas w ogóle nie zna się na tańcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: TzG to farsa 19.03.06, 23:15 No to teraz nikt mi nie wmówi ze oglada ten program żeby obejrzeć prawdziwy taniec - gawiedź wgapia się w ekran, bo może zobaczyć znajome facjaty z seriali i wywalić niczym z domu wielkiego brata... Odpowiedz Link Zgłoś
agraffka Re: TzG to farsa 20.03.06, 00:31 Oglądanie to jedno, a ocenianie to drugie. Ludzie oglądają, zapewne po to, aby obejrzeć taniec. A głosować będą w większości na na "znajome facjaty z seriali", chyba że ktoś zna się na tańcu na tyle, aby dokonać profesjonalnej oceny. Nie twierdzę, że tak jest u wszystkich, ale u znacznej części na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: TzG to farsa 20.03.06, 08:23 Tak, to prawda , ja również ( jak większość ) nie znam się za bardzo na tańcu towarzyskim ( a że jest to trudna konkurencja świadczy to ,że jest (chyba ) dyscypliną olimpijską) -> ten program to próba spopularyzowania tego typu tańca ; i oglądam ten program głównie z powodu ,aby obejrzeć mistrzów tańca , a fakt,że nasze gwiazdy i gwiazdeczki tak się starają , aby dobrze wypaść ,dodatkowo podnosi atrakcyjność tego programu . Jeśli chodzi o ostatni odcinek , to naprawdę , wszyscy wypadli o wiele lepiej niż tydzień wczesniej -> najlepiej Asia Jabłczyńska, J. Koroniewska. Dancewicz za mało 'kleiła' się do partnera, image Cieszyńskiego niezbyt trafiony ( do takiego 'zabijaki knajpowego' nie pasowały te błyszczące szatki ). Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: TzG to farsa 19.03.06, 23:38 to fakt zero wciecia w talii. jak wyciosana. Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: TzG to farsa 20.03.06, 08:36 Kwaśniewka to kopia ojca, więc trudno żeby grzeszyła pięknością. Oceniają ją łagodnie, a ona wczoraj była nawet śmieszna. Wyglądała jak taki konik niezgabny który próbuje dogonić tego całego maseraka czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: TzG to farsa 20.03.06, 08:39 mozetakmozenie napisał: > Kwaśniewka to kopia ojca, więc trudno żeby grzeszyła pięknością. A Kwaśniewski to co? Garbaty, pryszczaty, zezowaty? Polityka przesłania ci wszystko? Nara Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: TzG to farsa 20.03.06, 08:45 Polityka mi nic słonko nie przysłania, chyba raczej Tobie skoro z Kwaśniewskiego robisz przystojniaka ;) hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
mamciama do figur tancerzy 20.03.06, 10:09 Jak mozna krytykowac Kwasniewska za brak wciecia? A co ma zrobic, ze tak ja Bog stworzyl? Niby zebra sobie wyciac i biust zrobic czy co jak Pamela????? Dajcie spokoj, ograniczcie sie do oceniania tanca a nie figuty... Fakt, najzgrabniejsza nie jest ale ma bardzo zgrabde nogi i piekne zeby i jest bardzo sympatyczna. Jej taniec mnie nie zachwycil, ale ja lubie.... A Dancewicz katastrofa-chyba rowniez kiepska z niej aktorka, skoro nie umie odnalezc sie w takim programie ??? Odpowiedz Link Zgłoś