Dodaj do ulubionych

CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA

IP: 212.160.106.* 27.03.01, 11:22
Okazuje się, że był ktoś kto wyprzedził w milosnym uniesieniu nawet Karoline i
Grzeska...i okazuje sie tez , ze BigBrother jest bardziej moralny niz niejeden
serial familyjny...Otoz po jednej z libacji w domu BB Klaudiusz i Monika dali
sie poniesc i wyladowali w lozku (zreszta zainteresowanie Moniki Klaudiuszem
jest nader widoczne!!)..a pozniej dla Moniki przyszla chwila opamietania,
zostala wezwana do BB, ktory jest wielce wyrozumialy jak sie okazuje i ma lwie
serce i po powaznej rozmowie i rozpaczy Moniki, zdecydowano sie nie pokazac
tego, ze wzgledu na malzenstwo i tak juz mocno nadwatlone...Z tego powodu
Monika od tygodnia nie odzywa sie , chodzi zdenerwowana i ma kryzys - szkoda mi
jej, bo chyba ja to przeroslo wszystko , a teraz jeszcze wyleci...

W BB jest wielka cenzura, a to co widzimy ...to jest opera mydlana..To nie jest
sciema, a powazna wiadomosc od niezbyt dyskretnego pana operatora, ale dzieki
mu za to ...

Co Wy na to ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureczek Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.01, 16:26
      Taaak??? To ten operator jest chyba prostakiem lubiącym sesnację i dlatego se
      wymyślił, że Monia spała z Klaudziuszem, zresztą na pewno wspomnieli by coś w
      TV, wątpię czy patrzylibi na biednego lalusiowatego męża Monisi.
      • Gość: Robin Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: 212.160.106.* 30.03.01, 11:21
        Klaudiusz - nie wierze...
        Monika - ??? z Klaudiuszem ?? tez nie wierze...
    • Gość: iga Czy to jest prawda ? IP: *.poczta-polska.pl 27.03.01, 17:47
      A gdzie to zaobserwowalas ?
      • Gość: Big Sis Re: Czy to jest prawda ? IP: *.gazeta.pl 27.03.01, 19:29
        Gość portalu: iga napisał(a):

> A gdzie to zaobserwowalas ?

A już myślałem, że to mąż Moniki szuka tu informacji o
        jej poczynaniach :-) No chyba, że iga to on :-)
        • Gość: Yeti O Monice i Klaudiuszu IP: 213.76.160.* 29.03.01, 17:54
          A świstak siedzi i zawija w te sreberka.
          • Gość: Kajko Re: O Monice i Klaudiuszu IP: *.hist.uni.wroc.pl 30.03.01, 11:26
            Bzdura,ktoś tu szuka sensacji
    • Gość: krzysztf Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: 195.116.47.* 30.03.01, 14:00
      a niech sobie robią co chcą
    • Gość: kruszka Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: 212.65.191.* 30.03.01, 14:11
      Szczerze mówiąc wątpię w to, że Klaudiusz mimo upojenia (alkoholowego) dał się
      wciągnąć do łóżka z Moniką. Wydaje mi się, że on ma lepszy gust jeśli chodzi o
      kobiety. Choć jeśli się pomyśli, że oni tam sami siedzą i nic z tych rzeczy
      przez najbliższe 3 miesiące, to z drugiej strony czemu nie. Przecież oni też
      mają jakieś potrzeby, a tu tak długa abstynencja :)). No cóż pożyjemy
      zobaczymy. W każdym bądź razie ja im życzę jak najlepiej. Wszystkim oprócz
      Moniki, bo ostatnio zaczeła się zachowywać jak rokapryszona małolata a nie jak
      mężatka.
      • Gość: anonim Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.ds14.agh.edu.pl 30.03.01, 18:14

Stare przyslowie (goralskie) :

Nie wazne kto z kim, wazne zeby szczaly zostaly oddane
      • Gość: roma Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 00:59
        A jak sie zachowuje mezatka? Chodzi na sztywnych mogach i sie nie usmiecha?
        Klaudiusz nie wyglada na takiego, co ma lepszy gust do czegokolwiek, a Monika
        jest fajna. Nie taka upozowana jak Alicja ktora kontroluje i oglada w lustrze
        kazdy swoj ruch.

Gość portalu: kruszka napisał(a):

> Szczerze mówiąc wątpię w to, że Klaudiusz mimo upojenia (alkoholowego) dał się
        > wciągnąć do łóżka z Moniką. Wydaje mi się, że on ma lepszy gust jeśli chodzi o
        > kobiety. Choć jeśli się pomyśli, że oni tam sami siedzą i nic z tych rzeczy
        > przez najbliższe 3 miesiące, to z drugiej strony czemu nie. Przecież oni też
        > mają jakieś potrzeby, a tu tak długa abstynencja :)). No cóż pożyjemy
        > zobaczymy. W każdym bądź razie ja im życzę jak najlepiej. Wszystkim oprócz
        > Moniki, bo ostatnio zaczeła się zachowywać jak rokapryszona małolata a nie jak
        > mężatka.

• Gość: Jurek Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.com21.casema.net 31.03.01, 02:53
      ...a gdzie tam...prima aprilis....szkoda ze Monike wywala...glupia...ale
      chociaz ladna....:-)
    • Gość: Woland Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 04:00
      No i bardzo dobrze, ze cenzurują, przynajmnije w tym zakresie. Kto z kim
      wyladowal w lozku, jak kto bierze prysznic, czy jak siedzi w toalecie malo mnie
      interesuje. Wyciecie tych scen pwooduje, ze ten program nie jets zenujacy, jak
      to sie wczesniej zapowiadalo.
    • Gość: Remo Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: 192.168.0.134, 195.116.247.* 02.04.01, 15:35
      Lusia, za dużo siedzisz przed monitorem i padło ci na wyobraźnię, żeby nie rzec
      na głowę. Zgłoś się do lekarza.
    • Gość: Kalor Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.nationale.com.pl 02.04.01, 16:46
      BZDURA!
      dostalem to mejlem z tydzien temu i od razu sprawdziuem u kumpla, ktory siedzi
      przy tym wszystkim. Ten nius zostau spreparowany po to (miedzy innymi) by ktos
      na forum zalozyl taki temat.
    • Gość: lala Re: CENZURA W TVN : KLAUDIUSZ + MONIKA = PIERWSZA PARA IP: *.mlab.pg.gda.pl 02.04.01, 16:47
      Gość portalu: Lusia napisał(a):

> Okazuje się, że był ktoś kto wyprzedził w milosnym uniesieniu nawet Karoline i
      >
      > Grzeska...i okazuje sie tez , ze BigBrother jest bardziej moralny niz niejeden
      > serial familyjny...Otoz po jednej z libacji w domu BB Klaudiusz i Monika dali
      > sie poniesc i wyladowali w lozku (zreszta zainteresowanie Moniki Klaudiuszem
      > jest nader widoczne!!)..a pozniej dla Moniki przyszla chwila opamietania,
      > zostala wezwana do BB, ktory jest wielce wyrozumialy jak sie okazuje i ma lwie
      > serce i po powaznej rozmowie i rozpaczy Moniki, zdecydowano sie nie pokazac
      > tego, ze wzgledu na malzenstwo i tak juz mocno nadwatlone...Z tego powodu
      > Monika od tygodnia nie odzywa sie , chodzi zdenerwowana i ma kryzys - szkoda mi
      >
      > jej, bo chyba ja to przeroslo wszystko , a teraz jeszcze wyleci...
      >
      > W BB jest wielka cenzura, a to co widzimy ...to jest opera mydlana..To nie jest
      >
      > sciema, a powazna wiadomosc od niezbyt dyskretnego pana operatora, ale dzieki
      > mu za to ...
      >
      > Co Wy na to ????

Ile ty masz lat, że takie bzdury pleciesz
      gówniara

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka