Dodaj do ulubionych

CZY JUREK NOSI STRINGI?

IP: *.polkos.com.pl 18.10.01, 10:08
Wczoraj zauważyłam, jak Jurek wieszał pranie i wieszał stringi? Może ktoś wie,
czy to były jego? Bardzo mnie interesuje
Obserwuj wątek
    • Gość: BOLEK Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.*.*.* 18.10.01, 10:17
      Czy to cos takiego ze sznurkiemw tylku? Bo tez to zauwazylem i sie
      zastanawialem czyje to - jego czy jakiejs panienki? A jesli pierze majtki
      panienki to cos w tym jest - przeciez to takie intymne!
      • Gość: kinusia Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.polkos.com.pl 18.10.01, 11:20
        Tak, to są włąsnie takie majtki. Jak by mój mąż prał innym kobitom gacie, to
        bym go chyba zabiła, ale może to są jego
        • Gość: CNN Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.*.*.* 18.10.01, 11:25
          taki sexy guy :-))) a moze GAY??? :-)))
          • Gość: Bronsio Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.pg.com 18.10.01, 11:44
            Sam osobiscie mosze stringi i nie jestem gejem mozecie mi uwierzyc.Sa to
            najlepsze gatki pod sloncem i wiele kobietek jak zobaczylo na moim tylku je
            bylo bardzo je to zakrecilo z wiadomym skutkiem.Polecam je do zakupu.Sam
            zaopatruje sie w nie w Berlinie bo w Polsce ich nie widzialem w normalnych
            sklepach.
            • Gość: M Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 18.10.01, 12:23
              Gość portalu: Bronsio napisał(a):

> Sam osobiscie mosze stringi i nie jestem gejem mozecie mi uwierzyc.Sa to
              > najlepsze gatki pod sloncem i wiele kobietek jak zobaczylo na moim tylku je
              > bylo bardzo je to zakrecilo z wiadomym skutkiem.Polecam je do zakupu.Sam
              > zaopatruje sie w nie w Berlinie bo w Polsce ich nie widzialem w normalnych
              > sklepach.

Bronsiu,
              Czy wszyscy koordynatorzy w storeroomie noszą takie stringowe mundurki??? :-))))

• Gość: Ines Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.meritus.pl 18.10.01, 12:50
              Gość portalu: Bronsio napisał(a):

> Sam osobiscie mosze stringi i nie jestem gejem mozecie mi uwierzyc.Sa to
              > najlepsze gatki pod sloncem i wiele kobietek jak zobaczylo na moim tylku je
              > bylo bardzo je to zakrecilo z wiadomym skutkiem.Polecam je do zakupu.Sam
              > zaopatruje sie w nie w Berlinie bo w Polsce ich nie widzialem w normalnych
              > sklepach.

Sorry Bronsiu, ale jakbym zobaczyła mojego faceta w takich majtkach, to
              rzeczywiście zakręciłoby mnie, ale na wymioty!
              • Gość: Betty Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 18.10.01, 12:59
                A fuj! facet w stringach? obrzydlistwo!!!!!
              • Gość: lalka Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.134.130.* 21.10.01, 13:54
                No nie.... blop :(
                Facet w stringach to mała awaria moim zdaniem.
    • Gość: zuza Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 217.97.234.* 18.10.01, 11:41
      o są na pewno jego majtki, nad czym się tu jeszcze zastanawiac!!!
      • Gość: kalina Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.znak.com.pl 18.10.01, 13:09
        jurek pierze majty marzenie, nie zauwazyliscie jak jej ogolnie wchodzi do dupy?
        • Gość: BOLEK Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.*.*.* 18.10.01, 13:12
          to w BB2 jest sex analny!!!???
    • Gość: kinusia Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.polkos.com.pl 18.10.01, 13:33
      Ja nie mam nic przeciwka stringom u facetów, przeciwnie, uważam że są sexy.
      Chciałam tylko wiedzieć, czy to jego gatki - na pewno wygląda w nich niczego
      sobie i to chciałabym zobaczyć.
      • Gość: J.lo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.77.20.* 18.10.01, 14:58
        KINUSIU! Myślę, że te stringi SĄ Jurka. Nie wiem, czy pamiętasz dzień, w którym
        Panowie byli robotami służącymi Paniom? Wtedy Jurek dostał od Marzeny zadanie
        rozebrania się na dworze. Ściągnął spodnie, pod którymi miał bokserki, potem
        ściągnął bokserki........, a pod nimi ukazały się STRINGI.
        pozdrawiam
        J.Lo
      • Gość: J.lo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.77.20.* 18.10.01, 14:59
        KINUSIU! Myślę, że te stringi SĄ Jurka. Nie wiem, czy pamiętasz dzień, w którym
        Panowie byli robotami służącymi Paniom? Wtedy Jurek dostał od Marzeny zadanie
        rozebrania się na dworze. Ściągnął spodnie, pod którymi miał bokserki, potem
        ściągnął bokserki........, a pod nimi ukazały się STRINGI.
        pozdrawiam
        J.Lo
        • Gość: J.Lo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.77.20.* 18.10.01, 15:00
          Sorki, ale kliknęło mi się dwa razy...
          • Gość: euzebio Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 15:05
            a teraz cos z zupełnie innej beczki:

Młody hipis wsiada do autobusu i zauważa młodą i bardzo ładną zakonnice.
            Siada więc koło niej i pyta czy nie chciała by z nim uprawiać seksu?
            - Nie - odpowiada zakonnica - Jestem poślubiona Bogu.
            Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku.
            Kierowca autobusu, który słyszał całe zajście, odwraca się i mówi:
            - Jeśli naprawdę chcesz się z nią przespać, to mogę ci powiedzieć jak.
            - Nawijaj - odpowiada hipis.
            - Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy. Wystarczy,
            że ubierzesz się w białą szatę z kapturem, obsypiesz brodę świecącym
            (fluorescencyjnym) proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz że jesteś
            Bogiem.
            Tak też hipis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza nagrobka i powiedział że
            jest Bogiem i chce się przespać z zakonnicą.
            Zakonnica zgodziła się bez gadania, ale poprosiła żeby był to stosunek
            analny bo musi ona pozostać dziewicą.
            Hipis zgodził się, a gdy skończył zrzucił kaptur i krzyknął:
            - Ha, ha, jestem hipisem!!!
            - Ha ha - krzyknęła zakonnica - jestem kierowcą autobusu!!!

• Gość: J.Lo euzebio: bravo!!! IP: 213.77.20.* 18.10.01, 15:12
              hihihi, brdzo dobre.
              pozdr.
              J.Lo
              • Gość: Yogi Re: euzebio: bravo!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 18.10.01, 15:21
                He, he, he...... dobre!
                • Gość: Balbina Re: euzebio: bravo!!! IP: *.cm-upc.chello.se 18.10.01, 18:52
                  jeszcze!!!!
            • Gość: kinusia Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.polkos.com.pl 19.10.01, 08:31
              He, niezłe, nizełe
        • Gość: kinusia Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.polkos.com.pl 19.10.01, 08:32
          Dzieki za info, to mnie właśnie intrygowało. Powiedz, na pewno wyglądał bosko w
          tych stringach?
          • Gość: euzebio Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 08:38
            chcecie jeszcze? to zapraszam do wątku "nie na temat"
            pozdrawiam
          • Gość: J.Lo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.77.20.* 19.10.01, 08:44
            Gość portalu: kinusia napisał(a):

> Dzieki za info, to mnie właśnie intrygowało. Powiedz, na pewno wyglądał bosko w
            >
            > tych stringach?
            No ciałko ma niezłe, ale ciałko to nie wszystko, reszta jest nie do zniesienia
            (przynajmniej dla mnie).....

• Gość: kinusia Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.polkos.com.pl 19.10.01, 11:30
              Gość portalu: J.Lo napisał(a):

> No ciałko ma niezłe, ale ciałko to nie wszystko, reszta jest nie do zniesienia
              > (przynajmniej dla mnie).....
              >
              Zawsze można wyłączyć głós i tylko oglądać....
              Pozdrowionka
    • Gość: lolo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 193.0.74.* 19.10.01, 16:23
      Zdaje się że poruszyłem ten temat. Tytuł: Czy faceci w bb to pedały? Tak
      przewrotnie zapytałem bo wiadomo że nie każda ciota która nosi stringi na plaży
      (czy tam na dupie a raczej w dupie)rzeczywiście jest ciotą. Mnie to brzydzi
      niemiłosiernie. Tak nie zachowują się (a raczej ubierają) normalni faceci!!
      Za ten mój tekst o pedałach zostałem zjechany przez dwie panienki (dada i Anna)
      które próbowały mi udowodnić że tacy faceci(Jurek) są zajebiści bo dbając o
      siebie na pewno będą dbali o swoje kobiety. W związku z tym każda na takiego
      supermena poleci podczas gdy na mnie zakompleksionego "polaczka" żadna nie
      spojrzy - czy coś w tym stylu.(całe wypowiedzi tych niewiast w temacie którego
      tytuł podałem na początku) I tu prośba do wszystkich kobiet.Wypowiedzcie się!
      Powiedzcie jak jest na prawdę. Czy kręcą was faceci w stringach, w butach na
      koturnach, nażelowani, w damskich lub obcisłych ciuszkach zcy też nie? Dla
      mnie to nie są faceci tylko coś bliżej nieokreślonego. Brzydzę się tym czymś i
      tyle. Niech dziewczyny się wypowiedzą!
      Ps. Generalnie nikt mnie nie nakłoni do zmiany poglądu ale chętnie poczytam
      inne texciki. I z góry mówię że nie jestem pedałem, nikt nie wykorzystywał mnie
      seksualnie w dzieciństwie, mam piękną dziewczynę i jest mi dobrze. Tylko kurwa
      nie mam pieniędzy,sic!
      • Gość: ellisiv Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 23:26
        Gość portalu: lolo napisał(a):

> Zdaje się że poruszyłem ten temat. Tytuł: Czy faceci w bb to pedały? Tak
        > przewrotnie zapytałem bo wiadomo że nie każda ciota która nosi stringi na plaży
        >
        > (czy tam na dupie a raczej w dupie)rzeczywiście jest ciotą. Mnie to brzydzi
        > niemiłosiernie. Tak nie zachowują się (a raczej ubierają) normalni faceci!!
        > Za ten mój tekst o pedałach zostałem zjechany przez dwie panienki (dada i Anna)
        >
        > które próbowały mi udowodnić że tacy faceci(Jurek) są zajebiści bo dbając o
        > siebie na pewno będą dbali o swoje kobiety. W związku z tym każda na takiego
        > supermena poleci podczas gdy na mnie zakompleksionego "polaczka" żadna nie
        > spojrzy - czy coś w tym stylu.(całe wypowiedzi tych niewiast w temacie którego
        > tytuł podałem na początku) I tu prośba do wszystkich kobiet.Wypowiedzcie się!
        > Powiedzcie jak jest na prawdę. Czy kręcą was faceci w stringach, w butach na
        > koturnach, nażelowani, w damskich lub obcisłych ciuszkach zcy też nie? Dla
        > mnie to nie są faceci tylko coś bliżej nieokreślonego. Brzydzę się tym czymś i
        > tyle. Niech dziewczyny się wypowiedzą!
        > Ps. Generalnie nikt mnie nie nakłoni do zmiany poglądu ale chętnie poczytam
        > inne texciki. I z góry mówię że nie jestem pedałem, nikt nie wykorzystywał mnie
        >
        > seksualnie w dzieciństwie, mam piękną dziewczynę i jest mi dobrze. Tylko kurwa
        > nie mam pieniędzy,sic!

Skoro tak prosisz to ci odpowiem, jestem dziewczyną i uważam., że stringi są
        pedalskie, (oczywiście jeżeli chodzi o facetów,bo ja jako panna je noszę ze
        wdziękiem)a właściwie to nie są pedalskie tylko kojażą mi się z Niemcami z
        grzywką i długimi włosami na karku. Chyba wiesz o co mi chodzi.
        Nie ma to jak gość z piękną pupcią w boxerkach. Faceci w obcisłych trykotach są
        obleśni i przeważnie wykazują brak pewności siebie w sprawach damsko- męskich.
        Pozdrawiam

• Gość: Andrej Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.chello.pl 20.10.01, 00:34
          Lolo, i wlasnie takich kolesi lubie najbardziej

chcialbym sie z toba pierdolic

napisz andrew116@canoemail.com
          • Gość: lolo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 193.0.74.* 20.10.01, 11:15
            Gość portalu: Andrej napisał(a):Pierdol się sam gejuuuuu andrejuuuuuuuu!!

> Lolo, i wlasnie takich kolesi lubie najbardziej
            >
            >
            > chcialbym sie z toba pierdolic
            >
            > napisz andrew116@canoemail.com

• tais Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? 20.10.01, 00:52
        Wiec wypowiadam sie:(jako kobieta heteryczna;-))
        tacy faceciki mnie nie podniecaja. Meszczyzna oczywiscie powinien byc czysty i
        modnie ubrany, ale tak, zeby nie dac po sobie poznac, ze skurpulatnie dobiera
        ubranie wluczac sie po sklepach jak baba, zelujac sie i perfumujac bez przerwy,
        i t.p.
        Osobiscie nie cierpie zakladac stringi, bo wlaza sami-wiecie-gdzie, ale musze
        czasem zakladac do obscislych spodni.
        Calusy dla prawdziwych meszczyzn ;-)))
      • Gość: ANIKO Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 213.77.91.* 20.10.01, 12:24
        Z punktu widzenia estetyki nie podobają mi się stringi na męskiej pupie, uważam
        jednak że nie jest to koniecznie objaw homoseksualizmu. Też uważam że facet nie
        powinien być wymuskany ani spędzać godzin przed lustrem. Prózność to
        nieprzyjemna cech i moim zdaniem bardziej razi u facetów niż u kobiet. Z
        drugiej strony ohydne jest gdy facet śmierdzi i o siebie nie dba . Jak we
        wszystkim przesada nie jest dobra w niczym.
        • Gość: Andrej Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.chello.pl 20.10.01, 13:25
          do LOLO

sam to nie to samo, wolalbym z toba, chyba ze nie potrafisz pierdolic. Ale
          chyba potrafisz, nie?
          • Gość: lolo Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: 193.0.74.* 21.10.01, 10:36
            Gość portalu: Andrej napisał(a): Widzisz andrej takie skurwiałe, spedalone,
            żrące własne gówno cioty jak ty nie nie interesuja. Interesują mnie tylko zadbani
            mężczyźni w stringach. A po twoim niewyuzdanym poczuciu humoru podejrzewam ze ty
            jeżeli cokolwiek nosisz to są to raczej obsrane barchany z 7 danem drachy.
            Śmierdzisz mi kozi cycu, śmierdzisz kałem wylizanym z dupy ośmiodniowego
            nieboszczyka który był zapewne podobny do ciebie i wieszając się(samobójstwo?)po
            prostu obsrał gacie. Ty nie wiesz co to jest miłość skurwiały baranie.
            Podejrzewam że jesteś nekrofilem i to tym ortodoksyjnym, ruchającym nawet zwłoki
            rozkładających się zwierząt. Zapewne też spijasz mocz ze wszystkich szpitalnych
            cewników myśląc że to sok jabłkowy. Chociaż nie, ty raczej robisz to świadomie.
            A jeżeli chcesz wiedzieć to pierdolić potrafię okrutnie. Wiele i wielu się o tym
            przekonało ale ty mnie przebijasz, bo ty pierdolisz od rzeczy oberwany naplecie
            skunksa. Nie zasługujesz na moje względy ćwoku zatem nie pisz do mnie bo naśle na
            ciebie rakarzy, śmierdzący oscypie. Nie będę się z tobą pierdolić, bo cię nie
            lubię, nie podobasz mi się, nie jesteś wykształcony, przeklinasz, nie myjesz się,
            pijesz mocz, śmierdzi ci z gęby jak z koziej dupy, nie masz pieniędzy,ruchasz
            trupy małych dzieci, i szczysz do zlewu. Nie masz u mnie żadnych, powtarzam,
            żadnych szans!

> do LOLO
            >
            > sam to nie to samo, wolalbym z toba, chyba ze nie potrafisz pierdolic. Ale
            > chyba potrafisz, nie?

• Gość: andrej Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.chello.pl 21.10.01, 13:28
              do LOLO

ha ha ha
    • Gość: psiochy Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 18:55
      ogolnie twierdzimy,ze faceci w stringach to najohydniejsza rzecz na
      swiecie!!!!!!!!!!!! i nawet stringi na tak sexownej dupie,jak Jurka wygjadaja
      chujowo!!
    • Gość: Lulu Re: CZY JUREK NOSI STRINGI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 00:25
      Kurcze, Ludzie czym wy się zajmujecie? Majtkami jakiegoś faceta. Czy Was tu
      wszystkich i baby i chłopów (zwłaszcza chłopów) pojebało? Żeby zaglądac w
      majtki jakiemuś gościowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka