Dodaj do ulubionych

Czy Red.Szaranowicz......

IP: *.gimsat.pl 01.01.03, 16:14
Czy red. Szaranowicz posikał się z radości po upadku Ahonena?.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.crowley.pl 01.01.03, 17:14
      Nie, bo już wcześniej się posikał po upadku Hannawalda. Ja zresztą też...
      • Gość: bli Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.acn.pl 01.01.03, 18:35
        Gość portalu: aga napisał(a):

> Ja zresztą też...

Nooo, Tobie wolno. Zrobiłaś to prywatnie. Ale jemu nie wypadało, a jednak to
        zrobił. Niewłaściwy człowiek na niewłaściwym miejscu. Jest beznadziejny.
        • Gość: Ginny Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: router:* / 10.102.21.* 01.01.03, 19:51
          To było paskudne. Te pienia po upadku Ahonena to po prostu zgroza- gdyby tak na
          jakiś upadek Małysza zareagowała telewizja niemiecka czy inna, byśmy zrobili
          wielką aferę, że się nam szarga świętości narodowe. A red. Szaranowiczowi
          wolno. A gdzie zasada fair play?
          • bebokk Nie śmiej się bratku z czyjegoś upadku ! 01.01.03, 19:57
            Szaranowicz najpierw cieszył się z tego, że Hannawald padł.
            To już było denerwujące, bo w końcu wyrżnął paskudnie, a to sport, a nie wojna,
            a do szpitla mógł trafić.
            Ale co mu zrobił ten Fin ? W sumie to Finowie zawsze Małysza lubili.
            Lubili, bo teraz mogą zmienić zdanie.
            Stary chłop, a gówniany dyplomata z tego Szaranowicza !
            • Gość: hedo Re: Nie śmiej się bratku z czyjegoś upadku ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:44
              bebokk napisał:

> Ale co mu zrobił ten Fin ? W sumie to Finowie zawsze Małysza lubili.
              > Lubili, bo teraz mogą zmienić zdanie.

Oczywiscie, zmienia. Przeciez Finowie sa znani z tego, ze znaja jezyk polski, a
              wieczorem zasiadaja do ogladania polskiej telewizji.
    • Gość: kibi Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.visp.energis.pl 01.01.03, 21:01
      Podpisuje sie pod tymi opiniami obiema rękami !!
      Widocznie nacjonalizm polskich komentatorów jest tak duży że nie potrafią
      nadnim zapanować na wizji. W dalszym ciągu z resztą, a myślałam że po sprawie
      z Małyszem i jego reklama zupy oraz słynnymi domysłami red.Miklasa pdczas
      zeszłorocznego konkursu Czterech Skoczni coś sie zmieni...
      • Gość: aga Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.crowley.pl 01.01.03, 22:33
        To nie o to chodzi, ze oni sa szowinistami. Oni po prostu zapominaja, ze ich
        komentarz leci na zywo w telewizji i zachowuja sie tak jakby byli w knajpie
        wsrod kumpli przy piwku. Gdzie wszystko przystoi, a taki niby-szowinizm jest
        wrecz obowiazujaca postawa.
        Ale w sumie to nie jest zadne usprawiedliwienie...
    • Gość: hedo Re: Jestescie yebnieci IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:47
      Smiesza mnie wasze "opinie".
      To ze upadl, to akurat bylo na korzysc Malysza, wiec kazdy kibic sie cieszyl.
      Upadek jest nieodlaczna czescia skokow, tak samo jak nieobronienie karnego
      przez bramkarza. Nie cieszysz sie jeden cwelu z drugim, gdy bramkarz przeciwnej
      druzyny nie obroni karngo?
      Ale widocznie z was nie kibice, tylko cioty, ktore musza kogos krytykowac, bo
      inaczej nie zyja.
      • konya98 Re: Jestesmy yebnieci 02.01.03, 10:37
        Gość portalu: hedo napisał(a):

> Smiesza mnie wasze "opinie".
        > To ze upadl, to akurat bylo na korzysc Malysza, wiec kazdy kibic sie cieszyl.
        > Upadek jest nieodlaczna czescia skokow, tak samo jak nieobronienie karnego
        > przez bramkarza. Nie cieszysz sie jeden cwelu z drugim, gdy bramkarz
        > przeciwnej druzyny nie obroni karngo?

Ja sie bardzo cieszę ! A najbardziej jak podczas meczu zawodnik druzyny
        przeciwnej walnie w słupek i ma wstrząs mózgu i otwarte złamanie.
        A co do skoków to uważam, że powinni skakać z większych skoczni - wtedy może
        któryś z konkurentów by zginął i w ogole by nie bylo rywalizacji:
        1.Małysz
        2.Bachleda
        3.Tajner itd.
        To by dopiero było coś !

> Ale widocznie z was nie kibice, tylko cioty, ktore musza kogos krytykowac, bo
        > inaczej nie zyja.

Pozdrawiam "kibiców".
        Maciek
    • bo1 Re: Czy Red.Szaranowicz...... 02.01.03, 10:21
      Nie wiem, co jeszcze będzie musiał zrobić Szaranowicz, żeby ktoś wreszcie
      odsunął go od komentowania skoków. Ta jego radość po upadku Hannawalda, a
      zwłaszcza Ahonena była poniżej jakiegokolwiek poziomu. Dno.
    • Gość: Frank Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.lodz.gazeta.pl 02.01.03, 10:31
      No, to posikał się czy nie i ile razy? Bo już się pogubiłem... :o)))))
      • Gość: półka Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.acn.pl 02.01.03, 10:41
        Gość portalu: Frank napisał(a):

> No, to posikał się czy nie i ile razy? Bo już się pogubiłem... :o)))))

Posikał się najpierw trochę przy Hannawaldzie, a później z całą pewnością i
        bez zahamowań przy upadku Ahonena. Myślę, że posikałby się też (tylko już nie
        z radości), gdyby ktoś spuścił go na twarz z takiej skoczni K-115. I chociaż
        to w złym guście, to tym razem bym się ucieszyła...
    • mazuz1 Re: Czy Red.Szaranowicz...... 02.01.03, 12:03
      O p. Szaranowiczu mówiono wiele to czy się cieszył czy nie gdy Ahonen walnął o
      glebę pomijam.
      Natomiast zastanawiające jest nowe słowo które pojawia się podzas transmisji z
      konkursu 4 skoczni. Chodzi mianowicie o słowo "Przyruch" - część zawodników
      podczas skoków wykonuje właśnie przyruch. Co to jest? Jeśli jest ktoś w stanie
      mi wytłumaczyć co to oznacza z góry dziękuję. Nigdzie nie znalazłem definicji
      słowa "przyruch".Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.crowley.pl 02.01.03, 16:23
        mazuz1 napisał:

> część zawodników
        > podczas skoków wykonuje właśnie przyruch. Nigdzie nie znalazłem definicji
        > słowa "przyruch".Pozdrawiam

to bardzo proste, definicja slowa przyruch pojawiala sie wiele razy na tym i
        innych forach - przyruch wykonuje sie po to, aby miec dobry tajming
        • Gość: Michał A może Szaranowicz to lakiluzer ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:41
          Z upodobaniem ciągle gadał o lakiluzerach, a raz powiedział, że Małysz jest
          polskim plejmejkerem.
          • Gość: a moze andreasz? Re: A może Szaranowicz to lakiluzer ? IP: *.crowley.pl 02.01.03, 20:17
            Andreasz widhoelzl, Andreasz goldberger...
            ewentualnie misiael
            luzerem tez na pewno jest, a laki - do czasu az go nie wypier...
          • Gość: Anka Re: A może Szaranowicz to lakiluzer ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 23:18
            Nie tylko plejmejkerem, ale polskim Harry Potterem. To już było komiczne.
    • Gość: znafca Re: Czy Red.Szaranowicz...... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.01.03, 12:53
      Szaranowicz jest obecnie najlepszym komentatorem sportowym i jest o klasę
      lepszy od pozostałych, a niektórych wyprzedza o lata świetlne.
      • Gość: a nieprawda!!!! IP: *.crowley.pl 03.01.03, 22:18
        ale na tym zakonczmy te dyskusje. amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka