Dodaj do ulubionych

QAF - Queer as folk

IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 12.01.03, 18:45
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: QAF - Queer as folk IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 13.01.03, 10:36
      WONDERFUL!
      TERRIFIC!
      OH MY GOD!

ZAJEBISTY SERIAl
      tzn znam tylko wersje brytyjska, ale nie wierze, ze amerykanie mogle zrobic to
      lepiej :-)))
      • Gość: Edziak Re: QAF - Queer as folk IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.01.03, 10:54
        Oczywiscie ze nie moga , nie beda miec takiej fantastycznej obsady.
      • Gość: kahila Re: QAF - Queer as folk IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 13.01.03, 22:55
        hmmm... ja widzialam wersje USA i jeden odc. GB (chyba nie caly)trudno mi wiec
        okreslic ktora wersja jest lepsza. Porownywalam niektore sceny z obu wersji i
        bardziej podobala mi sie USA. Moze to dlatego, ze widzialam wiecej odcinkow i
        przyzwyczailam sie i bardzo polubilam aktorow. Faktycznie serial jest swietny,
        dobrze zagrany. Ciekawie zbudowane postaci, swiety klimat. Z niecierpliwoscia
        czekam na nagranie III czesci. POZDROWIENIA dla wszystkich zagladajacych na ten
        watek.
        Kahila
        • Gość: kubu Re: QAF - Queer as folk IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 15.01.03, 16:16
          wedlug mnie nie ma szans na lepsza obsade niz brytyjska :-)))
          nigdze nie znajdzie sie taki drugi slodki bastard jak aktor grajacy Stuarta :-)

nota bene
          wlasnie dostalem maila od mojej ciotki z Melbourne, ktora oglada wersje
          amerykanska. oto male fragmenty (chyba mi wybaczy):

"Nic nie jest w stanie odciagnac mnie od TV w poniedzialek wieczorem
          miedzy 10 a 10.45."
          Interesujace jest to ze panowie (straight) filmu nie ogladaja natomiast
          panie - jak jedna zona!!! Brzydsza polowa moich polskich znajomych mimo
          iz twierdzi ze nie ma nic wspolnego z homofobia to ja uwazam inaczej.
          Wsrod australijskich znajomych zauwazam nie tyle moze akceptacje co
          powiedzmy nie robienie sensacji wokol gay communities. Filmu jednak
          nie ogladaja. Nie myslisz ze to interesujace zjawisko?"

:-)))
          • Gość: kahila Re: QAF - Queer as folk IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 15.01.03, 18:58
            Gość portalu: kubu napisał(a):

> wedlug mnie nie ma szans na lepsza obsade niz brytyjska :-)))
            > nigdze nie znajdzie sie taki drugi slodki bastard jak aktor grajacy Stuarta :-
            )

oj.. chyba się znalazł i nazywa się Gale Harold :)
            PZDR.Kahila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka