Dodaj do ulubionych

Wiśniewski show

15.01.03, 20:31
Przez długi czas mieliśmy okazję oglądać Michała Wiśniewskiego w TVP2. Przy
śniadaniu, obiedzie i kolacji - Wiśniewski. Na deser - nikt inny. Nie było
tygodnia bez Ich Troje.
Media o Wiśniewskim nie dają zapomnieć i już nie długo będziemy mogli oglądać
lidera Ich Troje w TVNie. Muzyk wraz z rodziną na miesiąc przeniesie się do
mieszkania pod Warszawą, które na potrzeby programu wynajęła stacja tvn.
Kamery zostaną zainstalowane w całym domu i będą pracowały 24 godziny na
dobę. Program będzie pokazywał codzienne życie Michała Wiśniewskiego, którego
odwiedzać będą przyjaciele, wybrani przez pomysłodawców programu. Oprawę
muzyczna widowiska stanowiły będą utwory Ich Troje.

Przypuszczałam, że już niedługo w Polsce objawi nam się Rodzina Osbournów.
Nie przypuszczałam jednak, że zaserwuje nam coś takiego TVN i w życiu nie
przypuszczałam, że gwiazdą będzie Wiśniewski. Facet, który praktycznie nic
sobą nie reprezentuje (praktycznie gdyż doceniam to, co robi dla dzieci z
domów dziecka) robiony jest w tym kraju mega gwiazdą. Idolem. Przerażające.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Wiśniewski show IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 23:26
      beciab napisała:

> Przez długi czas mieliśmy okazję oglądać Michała Wiśniewskiego w TVP2. Przy
      > śniadaniu, obiedzie i kolacji - Wiśniewski. Na deser - nikt inny. Nie było
      > tygodnia bez Ich Troje.
      > Media o Wiśniewskim nie dają zapomnieć i już nie długo będziemy mogli
      oglądać
      > lidera Ich Troje w TVNie. Muzyk wraz z rodziną na miesiąc przeniesie się do
      > mieszkania pod Warszawą, które na potrzeby programu wynajęła stacja tvn.
      > Kamery zostaną zainstalowane w całym domu i będą pracowały 24 godziny na
      > dobę. Program będzie pokazywał codzienne życie Michała Wiśniewskiego,
      którego
      > odwiedzać będą przyjaciele, wybrani przez pomysłodawców programu. Oprawę
      > muzyczna widowiska stanowiły będą utwory Ich Troje.
      >
      > Przypuszczałam, że już niedługo w Polsce objawi nam się Rodzina Osbournów.
      > Nie przypuszczałam jednak, że zaserwuje nam coś takiego TVN i w życiu nie
      > przypuszczałam, że gwiazdą będzie Wiśniewski. Facet, który praktycznie nic
      > sobą nie reprezentuje (praktycznie gdyż doceniam to, co robi dla dzieci z
      > domów dziecka) robiony jest w tym kraju mega gwiazdą. Idolem. Przerażające.
      >
      >
      >
      >
      Po prostu potrzebna jest eutanazja i nie bedzie problemu
      • beciab Re: Wiśniewski show 16.01.03, 12:12
        Tylko czyja eutanazja - moja, Wiśniewskiego czy telewizji? ;)
        • megi102 Re: Wiśniewski show 16.01.03, 16:58
          Idiotyczna argumentacja.
          Przecież wiadomo, że osoba reprezentujaca jakis poziom nie zgodziła by się na
          taki show.
          Ozbornowie raczej też niewiele reprezentują.
          • Gość: basto Re: Wiśniewski show IP: proxy / *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 08:41
            DO beciab
            Rodzinę Osbourne'ów polskie MTV pokazuje już od dawna (obecnie w niedzielę o
            21:00).
            Mówisz, że Wiśniewski "robiony jest w tym kraju mega gwiazdą". A może jednak
            nie "jest robiony" tylko zrobili go nią ludzie. OK: może ludzie, którzy nie
            mają wyrobinego gustu muzycznego, którzy nie wiedzą, że słuchanie tego to
            obciach, którzy kupują piwo marki "Biedronka", którzy głosują na Samoobronę,
            ale LUDZIE którym Ich3 autentycznie się spodobało. Czy myślisz, że gdyby nie
            sympatia tylu ludzi, Wiśniewski sprzedałby tyle płyt i miał takie tłumy na
            kozcertach i przed talewizorami ? "Robiony gwiazdą"...hmm, czy kiedykolwiek
            słyszłaś piosenkę Ich3 w którejś z masowych rozgłośni: RMF'ie lub Zet'ce ?!
            Nie mówię, że Wiśniewski to muzyczny geniusz, ale fenomen społeczny na
            pewno.
            • beciab Re: Wiśniewski show 20.01.03, 18:23
              Nie twierdzę, że nie jest to fenomen społeczny. Bo jest. Tak jak i są Kiepsy,
              biesiady i telenowele. Podobają się ludziom i to rzeczywiście oni kupują płyty,
              włączają telewizor, oglądają filmy...Wiśniewski jest produktem, który świetnie
              się sprzedaje bo są tacy, którzy chcą go kupować. Nie oceniam, czy to są ludzie
              bez wyrobionego gustu. Jedni wzruszają się przy Ich Troje, inni przy Chopinie.
              Takie ich prawo, taka wrażliwość.
              Nie godzę się jednak na to, by telewizja promowała tylko ten styl twórczości i
              bycia. Powiedzmy sobie szczerze - kto wiedziałby cokolwiek o Ich Troje gdyby
              nie telewizja publiczna? Zespół ten istnieje od lat, ale dawniej bardzo rzadko
              można ich było zobaczyć w TV.
              Może źle napisałam, że dziwię się, że tvn zaprasza do tego programu
              Wiśniewskiego. Gdyby to był Turnau, Szcześniak czy Lipnicka dziwiłabym się tak
              samo.
        • Gość: :) Re: Wiśniewski show IP: *.acn.waw.pl 20.01.03, 18:36
          beciab napisała:

> Tylko czyja eutanazja - moja, Wiśniewskiego czy telewizji? ;)
          Nie sadzisz chyba, ze byłbym za eutanazją dla Ciebie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka