zseii 15.06.06, 17:25 mhmmm kwintesencja wieśniactwa..i czego jeszcze waszy zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie_brown Re: nowa reklama Mentos'ów 15.06.06, 17:46 Nie widziałam. Co w niej jest? Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: nowa reklama Mentos'ów 15.06.06, 18:22 Jak dla mnie jest obrzydliwa i az mnie odrzuca.Nieciekawe to. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: nowa reklama Mentos'ów 15.06.06, 20:52 z innego forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=43572120 Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek10 Re: nowa reklama Mentos'ów 16.06.06, 01:26 a mi sie nawet podoba;) tzn jest "od czapy" i rozumiem ze moze byc niesmaczna ale ja jakos pozytywnie na nią reaguję, dla mnie to jest fun po prostu, a przeciez same sutki nie wyglądają jakoś wyjątkowo oblesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: nowa reklama Mentos'ów 16.06.06, 09:59 czy ja wiem ... kwintesencją wieśniactwa nie nazwałabym tej reklamy ale może efektem braku wyczucia smaku. Gdybym była facetem nie kupowałabym mentosow ze strachu że mi wyrosną takie obrzydliwe sutki ale jestem kobieta więc będę je jadła. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: nowa reklama Mentos'ów 16.06.06, 11:14 Jako kobieta chciałabyś mieć takie obrzydliwe sutki, czy po prsotu uwazasz, że jak występuje facet to kobiet to nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: nowa reklama Mentos'ów 16.06.06, 11:20 Sutki są obrzydliwe! ale uważam że nam kobietom nie wyrosną po zjedzeniu mentosów - to dotyczy wyłącznie facetów! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: nowa reklama Mentos'ów 17.06.06, 14:17 A, eraz juz wiem o która reklamę chodzi! Dla mnie ona jest obrzydliwa. Te sutki na 2 metry- fuuuuu! Mialo byc chyba smieszne, ale nie za bardzo im to wyszlo. Mnie sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazzo11 Re: nowa reklama Mentos'ów 18.06.06, 13:28 gdy zamienić w tej reklamie rolę, i tą główną przydzielic kobiecie, byłaby już wielka wrzawa o przedmiotowym wykorzystywaniu ciała kobiecego w reklamie. a tak - z facetów mogą robić co im się podoba - te "bananowe" ludzie co wymyślają te reklamy już trochę zeszły na dno smaku i intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: nowa reklama Mentos'ów 18.06.06, 19:28 Poziom reklamy denny i przestraszyc sie mozna, a wrzeszczaca dowcipnie nauczycielka przeszkadzala:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kubekadm Re: nowa reklama Mentos'ów 19.06.06, 23:17 reklama kiepska ale jesli ktos zna utwor w tle to prosze pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lamarta Re: nowa reklama Mentos'ów 20.06.06, 18:16 A ja i tak tego nie jadłam, nie jem i jeść nie będę;P Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
latola a mi sie podoba:) 21.06.06, 11:13 dla mnie jest smieszna. za kazdym razem jak ja widze to sie smieje i lubie ja. wlasine o to chodzilo zeby zszokowac i zeby kazdy ja zapamietal. i nie mamy tego brac na powaznie, przeciez to tylko reklama:) wiecej luzu ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: a mi sie podoba:) 24.06.06, 15:07 Ale mozna być dowcipnym na poziomie, a to jest poziom, tyle że dna. Grupa docelowa: pokolenie Mtv, odżywiajace się w fast foodem. Muza fajna i tylko muza! Odpowiedz Link Zgłoś