Dodaj do ulubionych

Karolina o Ance Buchacz

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:52
Słuchajcie jak rozumieć słowa Karoliny o Ani\nominowałabym ją za to że ma
kontakt ze światem zewnętrznym,telefony,okrzyki \i coś tam jeszcse,czego nie
pamiętam.Czyżby nasza Ania miała jakieś specjalne względy u WB??????
Obserwuj wątek
    • Gość: vvv Re: Karolina o Ance Buchacz IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 28.10.01, 22:21
      Ma , ma względy u BB . Telefony - na początku trwania programu do mamy
      w pokoju zwierzeń . Listy - laurka dla mamy robiona w pokoju
      zwierzeń .Okrzyki - tydzień temu podczas ringu , gdy nie mogła wyjść na
      zewnątrz pkrzyczały sobie z mamusią . Potrzeba więcej dowodów.
      • Gość: Penelopa Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.bs.katowice.pl 29.10.01, 07:52
        I nie jest tak przyciskana przez Wielkiego Brata w pokoju zwierzen jak inni
        • Gość: kloturd Re: Karolina o Ance Buchacz IP: 193.150.166.* 29.10.01, 11:19
          Z Karoliny to niezly kabel, skoro wie, ze Ania kreci to powinna zatrzymac te informacje dla siebie.
          Bierze przyklad z Florka?
          • Gość: gosia Re: Karolina o Ance Buchacz IP: 213.134.130.* 29.10.01, 11:31
            Skoro to ma być gra to powinny być stosowane jednekowe zasady dla wszystkich.
            Jeśli chcemy wesprzeć finansowo Anię - to nie zapraszajmy jej do domu WB tylko
            dajmy jej od razu 500 tyś. Po co ta szopka???? Po co się męczyć patrząc na jej
            gębę?
            Bravo dla Karoliny! Bardzo dobrze, że wszyscy sie dowiedzieli, jaka to ściema.
            Nigdy nie głosowałam, ale tym razem zagłsuję, żeby ta zarozumiała, nudna,
            niedouczona i niesympatyczna Anka wyleciała z BB.
            • Gość: BB CHAMSTWO, CHAMSTWO I JESZCZE RAZ CHAMSTWO!!! IP: *.necik.pl 29.10.01, 20:11
              BIG BROTHER to ściema, mam dosyć tej gwiazdeczki, która kokituje wszystkich, a
              w szczególności (niby)nieznaną postać wielkiego brata!!! Co to za gra?
          • Gość: Marek Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.chello.pl 30.10.01, 16:41
            Seba został posłem, Karola też chce.
      • Gość: roxanne Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.chello.pl 29.10.01, 17:45
        Ja mysle ze problem jest powazniejszy niz laurka dla mamusi i telefon, przeciez
        my prawie nic nie widzimy, pogodzmy sie wreszcie z tym ze o programie prawie
        nic nie wiemy a tvn sprytnie wszystkim manipuluje i juz przygotowuje sie do
        promocji swoich gwiazdek, wkoncu dzieki nim zarobia
    • Gość: Andy Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 11:36
      Zauważyłem to już wcześniej. Podziwiam Karolinę, że odważyła się powiedzieć to
      głośno. Ona wie lepiej , bo tam była.
      • mia131 Re: Karolina o Ance Buchacz 29.10.01, 16:23
        Racja WB inaczej traktuje np ANIE od JURKA nieprzyciska jej tak w pokoju
        Zwierzen i jest dla niej milszy niż dla innych!!!!!!!
        • Gość: marcin Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:41
          nienawidzę Karoliny, ale w tym przypadku miała rację. Specjalne traktowanie Ani
          w domu BB zaczęło się wtedy gdy opowiedziała o tym jak walczyła z rakiem.
          Naprawdę jej współczuję,ale opowiedziała to z premedytacją biorąc wszystkich
          na "litość" teraz nikt jej nie nominuje bo niby ona jest taka biedna i tyle
          przeszła po cholerę ona o tym opowaiadała mogła to zachować dla siebie
      • Gość: KAZIK Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.unisoft.com.pl 30.10.01, 13:19
        I NIECH JĄ CHUJE PROMUJĄ, CHOŁUBIĄ. TYLKO JESTEM CIEKAW CO ONA BĘDZIE ROBIĆ W
        TVN PO PROGRAMIE, BO CHYBA NIE PROWADZIĆ PROGRAM Z TYM SZCZĘKOŚCISKIEM I
        BEŁKOTANIEM..... I PORYWAJĄCĄ URODĄ..
    • Gość: Sonia Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 21:24
      Karolina jest poprostu wredna. A ona to niby nie miała kontaktu ze światem
      zewnętczym. A piesek od Roberta to co???
      • reggina Re: Karolina o Ance Buchacz 30.10.01, 11:56
        Karolina powiedziała głośno to, co i tak wszyscy wiedzieli.
        Przecież TVN to pokazywał.
        Nie zdradziła żadne tajemnicy.
    • Gość: kasia Re: Karolina o Ance Buchacz IP: 212.160.135.* 29.10.01, 23:23
      Ktoś z Was słusznie tu zauważył, że postąpiła jak Florek. Może i ma rację,
      jeśli jej się też śni parlament...
      • Gość: marzena Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.imp.gda.pl 30.10.01, 09:05
        anka ma względy czyli rrraaaakaaaa.... pamiętacie anke w "Pani Domu" na okładce
        była hehe co za żenada...
        • monika9999 Re: Karolina o Ance Buchacz 30.10.01, 10:25
          Jasne, ze ma / chociaz juz od dawna nie oglądam BB2 /
          I jak nie przepadałam za siksą /Karolinką /to w tym wypadku przyznaje jej 100% .
          Była tam i chyba wie najlepiej . My wiemy o jednym telefonie .
          A jak zobaczyłam tą gazetę z podobizną anki na okładce, to az mnie cofnęło i
          gazeta wylądowała z powrotem na półce .
    • majcia12 Re: Karolina o Ance Buchacz 30.10.01, 12:05
      Uważam, że Anka ma specjalne względy i jest nietykalna. Dlaczego jeszcze nikt
      do tej pory jej nie nominował? Chociaż jest beznadziejnie głupia i niemiła dla
      innych, a jak trzeba to się podlizuje.Bo ona nie wyjdzie do końca. Zalawirują
      wynikami głosowań, mamusia jej pogada z kim trzeba i Ania zostanie. Tylko o
      niej bidulce pisali w kolorowych pisemkach.
    • Gość: K Re: Karolina o Ance Buchacz IP: 213.77.49.* 30.10.01, 12:08
      Wielki Brat ruchał Anię, a ona ciągnęła mu druta. To nie uczucie, to sex.
    • Gość: Ewa Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:31
      W pełni zgadzam się z wypowiedzią marcina i moniki- JA TEŻ nie znosze
      Karoliny.ale jej wypowiedz o Ani bardzo mi się spodobała.Powinni trochę Ance
      nosa utrzeć.Wkurza mnie to,że chodzi nadęta jak paw!!!! Pozdrawiam wszystkich!
      • monika9999 Re: Karolina o Ance Buchacz 31.10.01, 09:32
        Dzięki za zgodność myślenia .
        A Karoliny nadal nie lubie, ale czasem ją rozumie / podobny charakterek /
    • Gość: żuczek Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 10:24
      Czy nie wiecie, że osobie chorej psychicznie trzeba przytakiwać, a dalej swoje
      myśleć. Karolina nie dość, że jest głupia to jeszcze zawistna i wredna.
      • Gość: REM Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.unisoft.com.pl 31.10.01, 10:49
        te, rzuczek popierdoliło?? karolina może jest wredna, ale tu chodzi o
        stwierdzenie faktu faworyzowania szczękościsku kosztem innych , a nie kto jest
        popieprzony.otwórz sobie nową wiadomośc i out z tej.
        • Gość: żuczek Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 12:34
          Alfabeto wtórny. Czy ja ciebie obraziłem? Od stwierdzania faktów informowania
          się ze światem zewn. jest WB i jego kamery. Jeśli popierasz kablowanie to
          rozumię twoją irytację. Tym sposobem próbujesz się usprawiedliwiać. Wisi mi to
          czy tobie podoba się co piszę. JA to zrobiłem w całkiem grzeczny sposób. Inni
          mniej uwagi przywiązują do konwenansów i grzeczności i ich się przyczep.
          Morał:
          KISS MY ASS !!! (not animal)
          • Gość: REM Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.unisoft.com.pl 31.10.01, 12:43
            a kogo obchodzi co ty ćwoku myślisz.( shut up,please!!!!)
    • Gość: Aya Re: Karolina o Ance Buchacz IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 17:49
      To było zauważalne od dawna. Łatwe zadania dla Ani, proste pytania, kmentarze
      BB, że to krucha i delikatna osoba. Wszystko po to by ją wykreować na liderkę.
      Bravo Karolina!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka