dorotakgg 18.08.06, 12:40 czy cos wiecie moze na ten temat? podobno ma wejsc od września. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: TVN Lingua 18.08.06, 13:18 za: Wikipedia TVN Lingua - tematyczny kanał telewizyjny Grupy ITI, którego start planowany jest na drugą połowę roku 2006. Będzie kolejnym kanałem-dzieckiem stacji TVN. Ma to być kanał językowy adresowany do osób, które chcą uczyć się języka obcego za pośrednictwem telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: TVN Lingua 18.08.06, 13:18 swoją drogą jestem ciekawa o co chodzic może dokładnie i jak to będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakgg Re: TVN Lingua 18.08.06, 15:30 no właśnie, mam nadzieje, ze to nie beda telewizyjne kursy jezykowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: TVN Lingua 18.08.06, 16:25 Kanał ma ruszyć na przełomie września i października. Ja osobiście zawsze podchodzę z dystansem do tych terminów, bo w 99% przypadków i tak się one przesuwają. Stacja TVN Med miała juz ruszyć kilka miesięcy temu a do dzisiaj jej nie ma. Obawiam się też, ze TVN Lingua moze być dostępna jedynie na platformie cyfrowej ITI, która rusza jesienią. Kiedyś czytałem jakąś wypowiedź człowieka z TVNu twierdzącego, że nie będą już proponowac kablówkom żadnych nowych kanałów, odtąd jak nie chcieli przyjąć oni do swoich ofert programu TVN Gra (nie dziwię się ;)) Mam nadzieję, że tak się nie stanie, gdyż również jestem zainteresowany tym "projektem". Odpowiedz Link Zgłoś