Gość: ally IP: *.chello.pl 23.02.03, 16:12 co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beciab Re: JESTEM JAKI JESTEM 23.02.03, 17:50 Mnie najbardziej podobał się Edward Miszczak. "Ciekawi jesteśmy, czy Michał Wiśniewski da sobie z tym wszystkim radę. Czy jest na tyle silny. Czy wytrzyma. Bo my na pewno wytrzymamy" :) Najbardziej w tej zapowiedzi do programu o Wiśniewskim podobała mi się...Kasia Nosowska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: JESTEM JAKI JESTEM 23.02.03, 19:13 beciab napisała: > Mnie najbardziej podobał się Edward Miszczak. > "Ciekawi jesteśmy, czy Michał Wiśniewski da sobie z tym wszystkim radę. Czy > jest na tyle silny. Czy wytrzyma. Bo my na pewno wytrzymamy" :) > No właśnie,może Wiśniewski od tego zwariuje i się powiesi albo załatwi rodzinkę. Alez byłaby oglądalność.Byłby już trzecim po Irku Grzegorczyku z BB i panu z programu Tylko Miłość "załatwionym" przez TVN.Ale stacji i tak by to nie ruszyło. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRAMPEK SMRODEK Re: ten palec pod budkę kto.... IP: *.it-net.pl 23.02.03, 19:55 rzeznia_nr_5 napisał: > beciab napisała: > > > Mnie najbardziej podobał się Edward Miszczak. > > "Ciekawi jesteśmy, czy Michał Wiśniewski da sobie z tym wszystkim radę. Cz > y > > jest na tyle silny. Czy wytrzyma. Bo my na pewno wytrzymamy" :) > > > > > No właśnie,może Wiśniewski od tego zwariuje i się powiesi albo załatwi rodzinkę > . > Alez byłaby oglądalność.Byłby już trzecim po Irku Grzegorczyku z BB i panu z > programu Tylko Miłość "załatwionym" przez TVN.Ale stacji i tak by to nie > ruszyło. > > ;-) hehe to samo pomyślałem ale mnie koleznaka uprzedziła. ja jestem jednak zdania, że pomimo że nie życzę to temu wariatowi bo go polubiłem mimo tego co "tworzy", że zwykłe powieszenie byłoby niegodne szołmena.Myślę że musimy poczekac na wyrobienie sobie przez niego licencji pilota.... Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: JESTEM JAKI JESTEM 23.02.03, 22:41 Nie wieszała na Wiśniewskim psów. Mówiła, że to co robi (on), robi z pasją. A jeśli coś się robi z pasją, to to jest sztuka. Nie każdemu musi się jednak podobać. Poza tym powiedziała, że nie podoba jej się dziennikarska nagonka na Wiśniewskiego. Nie na jego muzykę, ale na jego osobę i na ludzi, którzy są mu bliscy. Generalnie, wypowiadała się w bardzo wyważony sposób. Ale taki ciepły i serdeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7777 Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 19:31 Kiedy TVN wchodziła na rynek Walter senior zapewniał, że chce stworzyć telewizję o ambitnym repertuarze, telewizję inteligencką, konkurencyjną wobec TVP. Dziś brzmi to jak ponury żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: Stella.NET:* / 172.16.1.* 24.02.03, 11:02 Mnie się bardzo podoba ten program Michał bez wykształcenia osiągnoł bardzo wiele... I jak on powiedział,że on nie jest posenkarzem ponieważ nie śpiewa zbyt dobrze, wyróżnia się indywidualnością... Każdy przeciętny człowiek chciałby tak jak on wybić się z dna znać 3 języki i wogóle zaistnieć w mediach ciężką robota i ja nie przepadam za ich muzyką, ale podziwiam jego, że majac tak ciężkie dzieciństwo osiągnoć taki cel w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 20:26 Gość portalu: Ona napisał(a): > Mnie się bardzo podoba ten program Michał bez wykształcenia osiągnoł bardzo > wiele... > I jak on powiedział,że on nie jest posenkarzem ponieważ nie śpiewa zbyt dobrze, > > wyróżnia się indywidualnością... > Każdy przeciętny człowiek chciałby tak jak on wybić się z dna znać 3 języki i > wogóle zaistnieć w mediach ciężką robota i ja nie przepadam za ich muzyką, ale > podziwiam jego, że majac tak ciężkie dzieciństwo osiągnoć taki cel w życiu... Po ilości błędów ortograficznych myślę, że koleżanka bez wykształcenia TEŻ CHCE OSIĄGOŁĆ bardzo wiele. Ale w tym celu należy mieć kolczyki w oczach, oszach ustach i wargach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapeco Re: JESTEM JAKI JESTEM 28.02.03, 09:15 Gość portalu: Ona napisał(a): > Mnie się bardzo podoba ten program Michał bez wykształcenia osiągnoł bardzo > wiele... > I jak on powiedział,że on nie jest posenkarzem ponieważ nie śpiewa zbyt dobrze, > > wyróżnia się indywidualnością... > Każdy przeciętny człowiek chciałby tak jak on wybić się z dna znać 3 języki i > wogóle zaistnieć w mediach ciężką robota i ja nie przepadam za ich muzyką, ale > podziwiam jego, że majac tak ciężkie dzieciństwo osiągnoć taki cel w życiu... jaki ? proszę w kilku słowach dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: JESTEM JAKI JESTEM 27.02.03, 15:52 Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > Kiedy TVN wchodziła na rynek Walter senior zapewniał, że chce stworzyć > telewizję o ambitnym repertuarze, telewizję inteligencką, konkurencyjną wobec > TVP. Dziś brzmi to jak ponury żart. Też o tym myślałam. Ale widocznie okazało się, że na taką telewizję nie ma u nas wystarczającego popytu, żeby mogła na siebie zarobić. Wiadomo, w tv liczy się oglądalność. I widocznie większość narodu chce oglądać Michała W. przy goleniu, prawie gołych chłopaków wijących się w rytm muzyki (patrz: zapowiadany program w którym będą wybierać Chippendales). Może za mało jest w Polsce inteligentnych widzów? Albo po prostu Ci już dawno nie oglądają telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
kapeco Re: JESTEM JAKI JESTEM 28.02.03, 09:25 masia27 napisała: > Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > > Kiedy TVN wchodziła na rynek Walter senior zapewniał, że chce stworzyć > > telewizję o ambitnym repertuarze, telewizję inteligencką, konkurencyjną wo > bec > > TVP. Dziś brzmi to jak ponury żart. > > Też o tym myślałam. > Ale widocznie okazało się, że na taką telewizję nie ma u nas wystarczającego > popytu, żeby mogła na siebie zarobić. Wiadomo, w tv liczy się oglądalność. > I widocznie większość narodu chce oglądać Michała W. przy goleniu, prawie > gołych chłopaków wijących się w rytm muzyki (patrz: zapowiadany program w > którym będą wybierać Chippendales). > Może za mało jest w Polsce inteligentnych widzów? Są, są. Tylko w telewizorach mają taki "dynks", co to jak go nie przyciśniesz to TVN nie wlezie do twojego mieszkania, jak nie przymierzając jakiś cham. Nazywa sie ten "dynks" - programowanie. I to by było na tyle. > Albo po prostu Ci już dawno nie oglądają telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.tyc.katowice.supermedia.pl 01.03.03, 17:27 masia27 napisała: > Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > > Kiedy TVN wchodziła na rynek Walter senior zapewniał, że chce stworzyć > > telewizję o ambitnym repertuarze, telewizję inteligencką, konkurencyjną wo > bec > > TVP. Dziś brzmi to jak ponury żart. > > Też o tym myślałam. > Ale widocznie okazało się, że na taką telewizję nie ma u nas wystarczającego > popytu, żeby mogła na siebie zarobić. Wiadomo, w tv liczy się oglądalność. > I widocznie większość narodu chce oglądać Michała W. przy goleniu, prawie > gołych chłopaków wijących się w rytm muzyki (patrz: zapowiadany program w > którym będą wybierać Chippendales). > Może za mało jest w Polsce inteligentnych widzów? > Albo po prostu Ci już dawno nie oglądają telewizji? Jeżeli można osiągnąć dno w TV to TVN właśnie to zrobiła. Chociaż podobno zawsze jest jakieś następne. Mimo wszystko do rekordu głębokości mogliby się zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georg Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 16:34 Gość portalu: piotr7777 napisał(a): > Kiedy TVN wchodziła na rynek Walter senior zapewniał, że chce stworzyć > telewizję o ambitnym repertuarze, telewizję inteligencką, konkurencyjną wobec > TVP. Dziś brzmi to jak ponury żart. A ja dopisuję,że podzielam ten pogląd całkowicie. Z przerażeniem myślę o negatywnym wpływie tego cyrku na oglądalność tvn oraz na jej reputację. Szkoda, sama chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 02:12 Jestem zdecydowanie niechętna takim produkcjom.. obrzydza mnie ludzki exhibicjonizm, ale i ludzka skłonność do zaglądania przez dziurke od klucza.. :/ Niemniej czuję sympatię do Michała, od kilku lat.. Może dlatego, że jakies 7 lat temu chwycił mnie za serce polską wersją "Jeanny", dość wiernie przetłumaczoną? <) Nie porywa mnie jego muzyka, ale też nie dostaję torsji jak ją słyszę gdzieś w hipermarkecie ;) bo w radiu się to nie zdarza, wszystkie szanujące się rozgłośnie zgodnie bojkotują i nie schlebiają masowym gustom ;) Ale trafiło mi do przekonania, jego wyjaśnienie że tak naprawdę ten facet czuje się mocno wqrwiony tym, co wypisują na jego temat gazety i uczestnicząc w takim programie chce mieć możliwość opowiedzenia swojej wersji o swoim życiu.. Nie każdy jest "ponad to", co znajduje o sobie w brukowcach.. Kilka tygodni temu Jedynka wyemitowała całkiem niezły dokument o Wiśniewskim.. dość odważnie stawił w nim czoła plotkom na swój temat i opowiedział o niełatwym życiu, dzieciństwie, wątku niemieckim.. Trudno mi go nie szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:56 Do Allegry: ostatnio słyszałem Ich3 "Keine..." w Zetce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Dzięki orkel :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 23:14 Zadziwiające.. w koncu ulegli presji rynku? ;) W końcu prekurorem akcji anty- Ich Trojowej była własnie Zetka na spółę z RMFem... ;) No, ale skoro Zetka już nawet w Krzysia Krawczyka idzie, to przestaję się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: 213.173.205.* 27.02.03, 14:38 A cóz to takiego stało sie z Irkiem Grzegorczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 09:31 Gość portalu: curly napisał(a): > A cóz to takiego stało sie z Irkiem Grzegorczykiem? no i co sie stało z panem z programu Tylko Miłość "załatwionym" przez TVN???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.symboliczna.net / 192.168.0.* 02.03.03, 13:23 Ten program to najwieksza szmira! I najwiekszy blad TVN ze go puszczaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: 217.153.94.* 02.03.03, 21:28 Ludzie! Wlaczylem na 5 minut i wylaczylem zniesmaczony. Toz to poziom Polsatu z jego najgorszych czasow- cos a la Disco relax. I do tego ten biedny Hubert Urbanski, ktory by podtrzymac swoj status finansowy (bo chyba nie prestiz, udzialem w tym programie doszczetnie sie kompromituje) zdecydowal sie na udzial. I te piszczace malolaty.... Boze. Uwazam jak przedmowca, ze ten program wyrzadzi szkode TVN- owi, identyfikowanemu do tej pory jako telewizja dla wyksztalconych ludzi z duzych miast ( a wiec najcenniejszych dla reklamodawcow), przesuwajac go w kierunku dotychczasowej widowni Polsatu- niezbyt majetnych przedstawicielek plci pieknej ogladajacej telenowele i inne wyciskacze lez typu " Zerwane wiezi". A do czego tak apolityka prowadzi pokazuje przyklad polsatu, ktory od dluzszego juz czasu walczy o zmiane wizerunku. A jedynym wygranym calej sytuacji jest pan MW ze swoim milionem zlotych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.abo.wanadoo.fr 05.03.03, 22:00 Dzisiaj po raz pierwszy obejrzalam ten program i (ostatni); sam ten czerwonowlosy mlodzieniec z masa kolczykow gdzie sie da nie wzbudzil we mnie checi do ogladania tego 'Michal-Brodera'; natomiast jego zona? nie wiem, czy te osobke mozna nazwac matka??? telewizor, ciuchy, makijaz, wylegiwanie sie w lozku... pustka, plytkosc, dennota emanuja z tejze postaci!! jakaz karykatura przyslowiowej 'blondynki'! szkoda atramentu w kompie na te otepiala pannice!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskierek Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 23:48 Ja na szczęście lub niestety nie mam tvn-u w swojej telewizorni, nie wiem jakie są zasady tego programu. Może mi ktoś wyjaśnieć, czy tak jak w BB eliminowani są kolejni domownicy? Ktoś ich nominuje do opuszczenia show? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa zycie artysty IP: 212.87.3.* 06.03.03, 10:27 Tyle sie o tym programie mowi wiec postanowilam to poogladac, wytrzymala kilkanascie minut. Najpierw dyskusja o ktorej p. Michal ma wstac by 'zrobic' pazurki 11 czy 12 am. Do chorego dziecka, lekarke - swoja znajoma, wzywa facet z ochrony ale malo rozgarnietych rodzicow to slabo interesuje, dzieckiem zajmuje sie sympatyczna strsza Pani. Dalej jakis belkot o pierogach (?)co to zona p. Michala ma robic, i o koszulce z orlem co ma byc wyrazny jak patriotyzm p. Michala. Oboje panstwo Wisniewscy robia na mnie wrazenie mocno nacpanych. Wszystko pasuje to obrazu jak 'zwykly obywatel' wyobraza sobie zycie artysty i pewnie o to w 'intelektualnej' TVN chodzilo. Tylko ze tego ogladac sie nie daje, takie glupie. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Zocha - zazdrościsz? IP: 195.117.97.* 06.03.03, 10:54 Gość portalu: Zocha napisał(a): > Dzisiaj po raz pierwszy obejrzalam ten program i (ostatni); sam ten > czerwonowlosy mlodzieniec z masa kolczykow gdzie sie da nie wzbudzil we mnie > checi do ogladania tego 'Michal-Brodera'; natomiast jego zona? nie wiem, czy > te osobke mozna nazwac matka??? telewizor, ciuchy, makijaz, wylegiwanie sie w > lozku... pustka, plytkosc, dennota emanuja z tejze postaci!! A co Twoim zdaniem wspólnego ma to,że ogląda tv i dba o siebie?Już nie może byC matką,bo chodzi do kosmetyczki?Znasz ją osobiście?Jeżeli jej nie znasz to nie wypowiadaj się na jej temat,ok? > > > > > > > > > > > > > szkoda atramentu w kompie na te otepiala pannice!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zocha - zazdrościsz? IP: 212.87.3.* 06.03.03, 11:08 Droga Karolino, tak to juz z TV ze ocenia sie to co sie widzi ekranie a nie to jakim kto jest 'osobiscie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Zocha - zazdrościsz? IP: 195.117.97.* 06.03.03, 11:53 Gość portalu: ewa napisał(a): > Droga Karolino, tak to juz z TV ze ocenia sie to co sie > widzi ekranie a nie to jakim kto jest 'osobiscie'. i uważasz,ze to jest dobre?Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zocha - zazdrościsz? IP: 212.87.3.* 06.03.03, 12:10 Jezeli ktos zgadza sie na bycie osoba publiczna, a udzial w takim programie taka zgode wlasnie oznacza, to ponosi pewne konsekwencje - zgadza sie by oceniany byl jego wizerunek publiczny. Ale co do tej Pani to mam podejrzenia ze jest za slaba aktorka by grac kogos innego niz jest w rzeczywistosci. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Zocha - zazdrościsz? IP: *.chello.pl 06.03.03, 11:14 > A co Twoim zdaniem wspólnego ma to,że ogląda tv i dba o siebie?Już nie może byC > > matką,bo chodzi do kosmetyczki?Znasz ją osobiście?Jeżeli jej nie znasz to nie > wypowiadaj się na jej temat,ok? > Nie znam. Panna nie ma wyksztalcenia , jest prosta, brzydka i glupia - wiec chyba nic straconego. Matka moze byc nawet koza, wiec tez bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia76 Re: Zocha - zazdrościsz? 06.03.03, 11:52 Szczególnie wczoraj, kiedy Marta poszła do Solarium.... Czy kobietom w ciąży to nie jest zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa oho, dyskusja się rozkręca:-))) 06.03.03, 11:56 No nareszcie;-)) Maglujemy teraz Martę? O jak miło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Zocha - zazdrościsz? IP: 195.117.97.* 06.03.03, 11:56 Gość portalu: mlody napisał(a): > > > A co Twoim zdaniem wspólnego ma to,że ogląda tv i dba o siebie?Już nie moż > e > byC > > > > matką,bo chodzi do kosmetyczki?Znasz ją osobiście?Jeżeli jej nie znasz to > nie > > wypowiadaj się na jej temat,ok? > > > > Nie znam. Panna nie ma wyksztalcenia , jest prosta, brzydka i glupia - wiec > chyba nic straconego. Matka moze byc nawet koza, wiec tez bez sensu. Tak na marginesie-nasz prezydent też nie ma wykształcenia,i co? A poza tym,czasami wykształceni ludzie są bardziej prostaccy niż Ci,którzy nie skończyli wielu szkół. A tak w ogóle to skąd wiesz co ona skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.abo.wanadoo.fr 06.03.03, 21:40 widze, ze moja wczorajsza subiektywna dygresja na temat malzonki Michala wzbudzila zywa reakcje Karoliny:) No coz; kiedy osoba w cieniu pop-gwiazdy polskiego ekranu, mam na mysli owa Marte (dzieki za podpowiedz jej imienia) decyduje sie pozostac osoba publiczna, filmowana 24/24 godz. musi byc przygotowana na roznego rodzaju reakcje publiki. Jak juz wczesniej pisalam, to byl moj jedyny kontakt z tymi postaciami... i niestety w zaden sposob nie zachecily mnie do szpiegowania tegoz malzenstwa na ekranie; Byc moze trasa koncertowa, tworcza praca Michala nad komponowaniem nowych melodii, praca z pozostalymi czlonkami... jednym slowem 'warsztat tworczy' tego zespolu spewnoscia bylby ciekawym dokumentem do ogladania. Poniewaz zdecydowali przedstawic sie od tej banalnej domowej strony, wczorajszy odcinek wzbudzil we mnie reakcje, jakie wczesniej przeczytaliscie; nawiasem mowiac prostolinijna pannica, zyjaca u boku "gwiazdy", bez zainteresowan, zyjaca ponadstandartowa codziennoscia, ot taka 'szara gaska':)))) Jesli chodzi o zazdrosc, jaka to niby mna kieruje, wiedz Karolino, ze to sa twoje subiektywne odczucia w stosunku do mnie, jakie ja wczoraj wyrazilam a propos 'twojej ulubiennicy'; a twoja opinia... zwisaja mi tak zwanym luznym kalafiorem:))) niemniej zycze milego wieczoru i byc moze ekscytujacych momentow w towarzystwie tej kontrowersyjnej pary, malpujacej w kamerowej klatce tvnu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: IP: 195.117.97.* 07.03.03, 09:38 Gość portalu: zocha napisał(a): a > propos 'twojej ulubiennicy' pokaż mi Zocha,w którym momencie napisałam,że ona jest moją ulubienicą???? nie znam jej,więc nie będę jej pochopnie oceniać a co Ty od razu na wstępie zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.abo.wanadoo.fr 07.03.03, 11:41 Mnie wydaje sie ze Marta nie nadajesie na matke wiekszosci czasu dzieckiem zajmuje sie opiekunka, zreszta co ona ma do roboty, nic. Na drugie dziecko zdecydowala sie nie wiem po co. Wspolczje tym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika31 Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: 158.66.106.* 07.03.03, 12:20 Gość portalu: kola napisał(a): > Mnie wydaje sie ze Marta nie nadajesie na matke wiekszosci czasu dzieckiem > zajmuje sie opiekunka, zreszta co ona ma do roboty, nic. Na drugie dziecko > zdecydowala sie nie wiem po co. Wspolczje tym dzieciom. w pełni się zgadzam. Rozumiem że potrzeba opiekunki żeby czasami wyjść z domu czy przespać noc bez wstawania w nocy i przewijania, ale żeby tak w ogóle nie mieć ochoty na kontakt z własnym dzieckiem to tego nie rozumiem. Z tego co wiem to planowała to dziecko więc tym bardziej to dziwne. Jakoś ma czas na balowanie a na opieke brakuje jej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: 195.117.97.* 07.03.03, 13:52 Gość portalu: nika31 napisał(a): > a na opieke brakuje jej czasu. Mam tylko jedno pytanie:dlaczego wszyscy zarzucają Marcie brak czasu dla dziecka a o ojcu nikt nie wspomni? Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: JESTEM JAKI JESTEM 07.03.03, 14:23 Bo ojciec oberwał już dawno, za całokształt i oberwie jeszcze nie raz, bo zdaniem forumowiczów taka jest jego rola społeczna:-)) a temat marty wnosi ożywczy powiew w jałowe już dyskusje nt. jak bardzo denny jest wisniewski;-))) A prócz tego, przy tak małym dziecku zajęcie ma przeważnie matka (nie mówię, że to dobrze, ale taki jest zazwyczaj układ, że tatuś ogranicza się do kąpieli;-) a poza tym, wiśniewski przeważnie pracuje, jest w rozjazdach, i jak podejrzewam, chyba ma więcej zajęć od marty;-)) No chyba że nie;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.abo.wanadoo.fr 07.03.03, 18:24 Zgadzam sie, Michal nie ma czasu na zajmowanie sie dzieckiem bo ma taka prace, ale na gry przy komputerze to ma czas, nie pamietam jaki jest jego rekort ale kilkanascie godzin. Mysle, ze zachowuja sie jak dzieci, nie dorosli jeszcze do roli rodzicow, imprezki itp. nie wiem moze sie myle ale z tego co zaobserwowalam to chyba tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: *.abo.wanadoo.fr 09.03.03, 19:18 to poprostu smieszne, czym czesciej ogladam ten program, to mysle ze Marta jest naprawde niedojzala kobieta, ona naprawde nie ma pojecia o wychowywaniu dziecka, chodzi po domu i nie wie co ze soba zrobic, ona tam poprostu sie nudzi, zadnych zajec, nie moge na nia patrzec, zeczywiscie jest ladna ale co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shut the fuck up Re: JESTEM JAKI JESTEM IP: 62.233.163.* 12.03.03, 19:51 Gość portalu: up napisał(a): > up shut the fuck up Odpowiedz Link Zgłoś