Dodaj do ulubionych

wojna o żarcie

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 17:34
Myślę, że bezpośrednią przyczyną wyjścia Irka była wojna o żarcie.
Przypomnijcie sobie, jak we wtorkowym programie Irek prosił resztę by mu dali
coś zjeść, bo "znów sie okaże, że cos żle robię". na co Jureczek łaskawie
wydzielił mu "mojego" kurczaka, jedną kiełbasę i trzy kromki chleba. W jednej z
gazet napisali dzisiaj, ze w nocy Irek wyjął całe żarcie i nalał na nie. Otóż,
sądzę, że wcześniej w domu była potężna awantura o to, że Irek cos zjadł z
lodówki, tylko tej awantury nam nie pokazali. Tak traktowany Irek nie wytrzymał
i albo postanowił zrobić zadymę albo rzeczywiście "odjechał".
TVN pokazuje co chce manipulujac nie tylko uczestnikami BB ale i widzami.
Obserwuj wątek
    • hc212 Re: wojna o żarcie 08.11.01, 17:43
      Gość portalu: tryb napisał(a):

> Myślę, że bezpośrednią przyczyną wyjścia Irka była wojna o żarcie.
      > Przypomnijcie sobie, jak we wtorkowym programie Irek prosił resztę by mu dali
      > coś zjeść, bo "znów sie okaże, że cos żle robię". na co Jureczek łaskawie
      > wydzielił mu "mojego" kurczaka, jedną kiełbasę i trzy kromki chleba.
      No dał mu jeszcze SWÓJ kawałek sera....
      • Gość: dżastina Re: wojna o żarcie IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 18:20
        To była faktycznie dziwna scena - jak wyjęta z kontekstu. Też uważam, że
        musiało dojść - i to może nie raz - do jakiejś akcji z żarciem. Oczywiście w
        tej scenie - dzielenia sie jedzeniem - pokazanej w telewizornii Jureczek
        załapał punkty jako ten dzielący się z potrzebującym.
        A na marginesie: czy każdy z nich pilnuje własnej wydzielonej porcji żarcia w
        lodówie?
        Pamiętam wielkie oburzenie Gulczasa na policzek od Czarnej Ali - wszyscy się
        dziwili, dlaczego Gulczas tak się wtedy wzburzył. Potem okazało się, że Ala
        dość hojnie kładła po buzi.
        • Gość: Klara Re: wojna o żarcie IP: *.lodz.gazeta.pl 08.11.01, 18:24
          Czy to znaczy, ze TVN i glodzi?!! Oszczędza na chlebie i serze? Wydziela jedzenie, jak w obozie
          koncentracyjnym?! Przeciez - co jak co - ale zarcie im sie nalezy. Nie mozna kogos glodzic, nawet,
          jesli nie wykona jakiegos zakichanego zadania!
          • Gość: tryb Re: wojna o żarcie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 21:05
            Myślę, że była jakaś awantura o żarcie po której oni postanowili je podzielic
            na indywidualne porcje. Albo na "nasze" i Irka. To go musiało tak wkurzyć
            • Gość: Ala Re: wojna o żarcie IP: *.zigzag.pl 08.11.01, 23:54
              Czy naprawdę nie pamiętacie jak oni tam wszystko sobie wydzielają? Dokładnie
              pokazywali to na przykładzie alkoholu... możesz mieć 1/2 butelki wina lub dwa
              piwa. To są chorzy ludzie a przoduje w tym Kubuś i Sikawkowy.
              • Gość: tryb Re: wojna o żarcie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:28
                Podzial browaru, to sie zdarza. Ale zeby dzielic zarcie?
    • Gość: crack66 A co złego w tym, że ktoś mu oddał swoją porcję? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 00:25
      Ja co prawda bym się z nim nie podzielił, ale w sumie to ludzki odruch.
      • Gość: aga Re: A co złego w tym, że ktoś mu oddał swoją porcję? IP: *.chello.pl 10.11.01, 01:26
        Gość portalu: crack66 napisał(a):

> Ja co prawda bym się z nim nie podzielił, -tak myślałam (dlaczego piszesz takie
        głupoty?)ale w sumie to ludzki odruch.-ty nie miewasz ludzkich odruchów?

• greta27 Re: wojna o żarcie 10.11.01, 01:24
      Mysle ze producenci BB maja radoche widzac jak robia Wam metlik w
      glowie....sluchajcie,czy naprawde nie macie sie czym przejmowac? Jest tyle
      innych waznych spraw wokoł.wystarczy tylko spojrzec na swoje podwórko a nie
      jakis idiotyczny program !
      • Gość: tryb Re: wojna o żarcie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 08:48
        greta27 -przeciez nikt ci nie broni. Jezeli to forum cie nie interesuje, to co
        tutaj robisz? wypad na podworko!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ula Re: wojna o żarcie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 09:01
          Gość portalu: tryb napisał(a):

> greta27 -przeciez nikt ci nie broni. Jezeli to forum cie nie interesuje, to co
          > tutaj robisz? wypad na podworko!!!!!!!!!!!

Zgadzam sie. Jak masz wazniejsze problemy, to skad pomysl, zeby biegac po forum
          dot. BB? I psuc humory innym? Zegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka