Dodaj do ulubionych

odc 6.Tzg-kto odpadnie?

• off-line Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:33
      No i mały surprise. Już wolałabym żeby z tej dwójki Mroczek wyleciał, ale trudno.
      • mex6 Kingo Rusin- uwielbiam Cię!!! 15.10.06, 21:41
        Nic dodać, nic ująć- mam nadzieję, że daleko zajdzie!!!!
        • masiej1987 Re: Kingo Rusin- uwielbiam Cię!!! 15.10.06, 21:49
          Brawo!!!!!! Wreszcie najlepsze pary przeszły a najgorsze zostały na sam koniec.
          Za tydzien wypad Mroczek a za dwa Kinga i mamy finał na najwyższym poziomie.
          Swoją drogą dwa stare pierniki z jury do wymiany a na ich miejsce
          profesjonalisci bo oceny dla Rusinowej byly smieszne:/ Liszowska wyglądała
          pięknie, a Lucoasow powinęła się noga ale za tydzien na bank sie zrehabilituje.
          szkoda tylko Wójcik i Wałęsy zamiast chlopcow z m jak m.
      • simply_z Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:53
        nie no Przemek odpadl-szkoda ,taniec moze nie zachwycil za duzo
        chodzonego,raczej poprawnie było ale bez przesady ,nie powinien odpasc;(
        Najgorzej zatanczył dzisiaj Lucas -choc taniec solo z parasolka super
        Kinga-też nie za bardzo ,nie przypominalo to za bardzo fokstrota ( swoja drogą
        beznadziejna ,totalnie nie pasujaca mimo przerobki piosenka)
        najbardziej podobala mi sie dzisiaj Liszowska-wygladala sexi ,a sama rumba
        bardzo zmyslowa
        Mroczyslaw-jak zwykle sie wyginal tworzac tlo dla partnerki tonąc w oparach
        dymu ,nic specjalnego
        Ewa i Przemek-lubie ich ale nie zachwycam sie aż tak ich tancem jak jury,nie
        lubie też jak rzucaja sie na podłogę i machaja nogami;))
        Inne uwagi;)
        Kto tak ubral i uczesal Skrzynecką? straszny stroj i fryzura
        • alex_koz Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:09
          simply_z napisała:

> Kto tak ubral i uczesal Skrzynecką? straszny stroj i fryzura

sukienka po prostu straszna, wzor i fason, Skrzynecka moglaby wygladac tak
          dobrze a wyglada tak beznadziejnie, chyba stylista jej nie lubie;(
    • siuil_a_run Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:46
      ale zdziwko, no! szkoda jednak Przemka, mogl poleciec Mroczek i wszyscy byliby
      zadowoleni :P a Edytka mialaby wiecej czasu na wozenie sie po tokszolach ;) ale
      moze faktycznie, jak ktos wspomnial, ludzie glosowali przeciwko Aneci
      Piotrowskiej, lat dziewiec i pol :/ a juz ta jej reakcja po jakimstam tekscie
      Galinskiego, ze chcialby miec czupryne jak Wodecki... uomatko...

mina Lucasa przy oglaszaniu wynikow byla bezcenna :D

no, a moja ulubiooooooooooooona para znow najlepsza. zaczynam wierzyc, ze maja
      szanse wygrac, bo M jak Marskosc najwyrazniej sie opatrzylo :D w przyszlym
      tygodniu poleci mam nadzieje kiepskie xero fajnie tanczacego w poprzedniej
      edycji Mroczka i bedzie milo ogladac pozostale odcinki ;)

moglby mnie ktos oswiecic, bo sie zagapilam chyba, czemu dzis tak jakos dziwnie
      tance byly ulozone? znaczy, czemu Cypryanski i Piotrowska tanczyli paso, skoro
      reszta tanczyla rumbe i quickstepa?

moja kolejnosc dzisiaj:

1. Sadowski i Szabatin
      2. Cypryanski i Piotrowska
      3. Liszowska i Kochanek
      4. Mroczek i Herbus
      5. Lucas i Kublik
      6. Rusin i Terrazzino
    • paul_ina Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:48
      Fajnie, ale program moim zdaniem najsłabszy to tej pory. I aranżacje muzyczne najbardziej udziwnione, poprzekręcane i tańce... jakieś takie niepozbierane.

Z całości podobała mi się rumba Kochanka i Liszowskiej (powietrze wokół nich iskrzyło) oraz Ewa Szabatin i Przemek Sadowski, którzy nawet dla niewprawnego oka byli perfekcyjni.

Cieszę się, że dzidzia Anetka trochę sobie odpocznie i potańczy nie tylko z Gwiazdami. Mroczysław i tak będzie następny do wylotu.
      • dzidzia669 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:49
        jakie tance beda w przyszlym odcinku?
      • siuil_a_run Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 21:51
        a, tak, przypomnialas mi wazna rzecz: nie podobaly mi sie dzisiejsze aranzacje,
        nic a nic :)

ale Piotr Cugowski to ma kawal glosu! barwe i maniere ma taka, ze moglby
        spiewac w Iron Maiden albo Uriah Heep, ale i tak mi sie podobalo :)
        • julka_16 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:26
          przeciaz Liszowska jest gruba i nie wiem czemu się zachwycac nad jej
          figurą.Owszem zbyt chude nie jest piekne ale zbyt grube tez nie.Dzisiaj
          wytgladała obrzydliwie.Szczupła i apetyczna jest Piotrowska i Herbuś.
          czekam z niecierpliwościa no to, żeby się dowiedzić że jestem zazdrośnicą...
          • alex_koz Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:29
            Liszowska - nie da sie ukryc - dzis miala fatalnie dobrana sukienke, az mi bylo
            zal dziewczyny.
          • yane.yane Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:31
            A jesteś? :>
          • xtrin Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:48
            Na Piotrowskiej to ta sukienka może by i dobrze wyglądała. Ale Herbuś w czymś
            takim wolę sobie nie wyobrażać.
    • yane.yane Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 22:22
      Chciałam tylko napisać, że wypad Przemysława C. razem z koleżanką z trzeciej grupy przedszkola nr 175 jakoś nie wycisnął rzęsistych łez z mych oczu pięknych :] Chciałam też dodać, że nie podobało mi się ubranko pani Liszowskiej w przeciwieństwie do makijażu. Zasadniczo to ona chyba z raz czy dwa była dobrze ubrana. A jak mogłam zapomnieć?! Chciałam przecież jeszcze powiedzieć, że Szabatin i Sadowski są simply the best i they are the champions!!! :D
    • e2006 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 23:03
      Wyniki glosowania są zaskakujące. pomimo, że Cypriański mnie nie zachwycał, a
      Aneta drażni mnie strasznie, nie spodziewałam się, że dziś odpadną. Stawiałam na
      Rusin, bo dzisiejszy taniec był tragiczny! A już zupełnym zaskoczeniem była
      punktacja jurorów. o ile Iwona pozostała w zgodzie z prawdą, to Wodecki i
      Tyszkiewicz chyba z lekka przesadzili ze swoją wspaniałomyślnością. Psuje to
      program strasznie. To dopiero półmetek, co będzie w następnych odcinkach?
      Dostaną tabliczki z 11 i 12? Przemek z Ewą są absolutnie fantastyczni; coraz
      bardziej mi się podobają i życzę im zwycięstwa. Wciąż też kibicuję Lucasowi,
      chociaż dziasiaj było słabo. Ach, Liszowska - akceptacja i zadowolenie z siebie
      też powinno mieć swoje granice. Suknia zdecydowanie nie dla niej. Koszmar jednym
      słowem. A i taniec mało ciekawy. Ciężki i sztywny.
      • amikeo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 23:27
        Bardzo nudny odcinek:( Te punkty na siłe przyznawane, te piosenki naciagane do
        danego stylu tańca, fryzury i sukienki .... straszne.
      • off-line Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 19:58
        > To dopiero półmetek, co będzie w następnych odcinkach?
        > Dostaną tabliczki z 11 i 12?

:)))
    • kubissimo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 15.10.06, 23:26
      moja klasyfikacja:

1. Przemek & Ewa - i to byl chyba jedyny udany wystep tego wieczoru, aczkolwiek
      przyczepilbym sie do piosenki, ktora troche spowalniala tempo wystepu. w quick
      stepie lubie szybkosc :)

reszta albo byla niezbyt udana:
      2. Przemek & Aneta (oj niesprawiedliwie zadecydowali widzowie, ale jak pisalem
      wyzej, nie trzeba bylo wkurzac gejowskiej czesci widowni ;))))
      3. Asia & Robert
      4. Mroczek & Edyta (generalnie taniec wyszedl ladnie, ale 99% pracy odwalila
      Edyta, a Mroczek tylko jej nie przeszkadzal)

albo fatalna:
      5. Kinga i Stefano (to niesamowite, ze w lacinie tanczy znakomicie cale uklady,
      a w standardach sypie sie na podstawowych krokach. no chyba, ze te wpadki
      pokrywaja sie z jej wystepami w DD TVN i ona jest po prostu niedotrenowana)
      6. Peter & Dominika (racje miala Iwona mowiac, ze Peter nie tanczyl zupelnie
      inny taniec niz Dominika. az szkoda bylo patrzec)

wynik chyba zadziwil wszystkich - od pierwszej do ostatniej pary w rankingu.
      niestety fanki MJM moga skonsolidowac glosy na Mroczka i od nastepnego odcinka
      moze sie okazac, ze bedzie triumfowal :///

a Przemkowi i Ewie zycze dalszych sukcesow. Mam nadzieje, ze za tydzien znowu
      im stuknie czterdziestka ;)
      • gamma76 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 08:06
        Tylko niech już Przemek nie wydziera mikrofonu Skrzynce, bo trochę to męczące
        jest. Rozumiem, że się cieszy ale to błaganie o głosy..błee
        • kubissimo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 11:41
          oj tak, troche zenada, a do tego psuje efekt koncowy :/
          • off-line Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 20:00
            Tak, facet chyba zbyt poważnie podchodzi do sprawy.
    • zielonykociak Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 08:18
      Najsłabszy odcinek, potwierdza to nawet ilość komentarzy. Wszystkie pary
      zatańczyły poniżej swoich możliwości. Moim zdaniem niezasłużone 4 x 10.
      Zatańczyli dobrze, ale razi mnie ich choreografia na ziemi, zupełnie niepasująca
      do standardu. Jedyne co mi się wczoraj podobało to występ Piotrka
      Cugowskiego,ma chłopina kawał głosiska.
    • nadja Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 08:40

Mnie nie powalil wczoraj zaden taniec, natomiast to ktorys odcinek z kolei,
      kiedy musimy ogladac wielkie milosci naszych gwiazd i sluchac zapewnien, ze
      mysla tylko o nich i w ogole och ach. No juz te pytania do Mroczka czy myslal
      tylko o Agnieszce, czy caly czas o Agnieszce, ludzie, ile mozna???Wszyscy juz
      wiemy, ze jest z Agnieszka, sa i w gazetach, ona jest zawsze na widowni,
      dlaczego komus sie wydaje, ze to jest dla widzow interesujace? Dla mnie to
      rownie porywajace jak oceny P. Wodeckiego (lapie sie na tym,. ze nie wiem co on
      w ogole mowi...) i p. Tyszkiewicz (w ogole juz bez komentarza.).

Taniec wczoraj - mialam wrazenie, ze wszyscy sie myla. Niestety podobal mi sie
      Sadowski, ale jego zachowanie po tancu sprawia, ze jakos nie umiem mu
      kibicowac ;-)

No i obejrzalam wczoraj ten turniej, ktory reklamowano w TzG.
      Wystepowali tam m. in. K. Kajak i M. Soszynska w parze z R. Maserakiem --
      i tu moje zdziwienie - Magda i Rafal w TzG wydawali mi sie wulkanami energii,
      uwielbialam patrzec na ich taniec. A tutaj jakos srednio tanczyli - jakby
      ciezko, chyba troche bez pomyslu. Zajeli w finale ostatnie miejsce. Zdziwilo
      mnie to, naprawde. Za to bardzo podobala mi sie Kamila, choc zajela 4miejsce.

pozdrawiam.
      n
    • menisk Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 09:34
      No to jedziemy...
      Rumba Edyty i Mroczka chyba ładna była. Piszę "chyba", bo realizatorzy dość
      skutecznie ukryli ją w dymach.
      Peter Lukas niestety zawiódł. On tańczył swoje, Dominika swoje, wyszło więc
      bardzo kiepsko. Natomiast wstawka z parasolami była bardzo udana.
      Liszowska wyglądała rewelacyjnie! Świetny makijaż i fryzura sprawiły, że była
      przepiękna. Dotąd przeszkadzała mi jej nadwaga, ale w tym kostiumie wyglądała
      olśniewająco. Galiński zwariował z zachwytu. Chyba mu nerwy puściły, a może
      rozporek? Rumba bardzo ekspresyjna.
      Przemysław Sadowski z Ewą i ich quickstep. Zamarłam z zachwytu. To był
      kapitalny pokaz, zasłużenie oceniony na 4 dziesiątki. Rewelacja! Robią takie
      rzeczy, o których innym się nie śniło.
      Cypryański w paso doble nie przekonał mnie. Aneta jako syrena wypadła dużo
      lepiej, przez to widać było wielką dysproporcję między nimi. Upadek na początku
      i nierówności w trakcie tańca dodatkowo popsuły wrażenie.
      Kinga, Stefano i ich fokstrot. No cóż, taniec - killer zabił Kingę. To był
      kiepski fokstrot w brzydkiej sukience ;-). Kinga była niepewna, miała problemy
      z równowagą, a taniec był niespójny z muzyką.
      Bardzo nie fair w stosunku do innych par zachowali się Tyszkiewicz z Wodeckim
      przy ocenie Kingi. Promocja i ratunek dla pracownicy TVN to jedno, a zwykła
      przyzwoitość to drugie. Wszystko ma jakieś granice.
      Odnoszę wrażenie, że mamy jakby coraz bardziej wyrobioną publiczność wysyłającą
      smsy. Coraz częściej to jakość tańca, a nie osobista sympatia, przekłada się na
      sposób głosowania. I bardzo dobrze. To co wyrabia się w edycji brytyjskiej TzG,
      woła o pomstę do nieba. Tam widzowie przepychają nawiększe miernoty ;-).
      • ewelcia007 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 15:06
        To sie nie zgodze. Zobacz sobei na stronie tanca i pierwsze miejsce u
        telewidzow zajeła Kinga z drugi był Lucas czyli osoby ktpore zajeły 1 i 2
        miejsce u jury od konca a taki Mroczek co u jury był na 2 miejscu u telewidzow
        był ostatni.
      • off-line Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 20:02
        No właśnie przypomniałaś mi, fryzura Liszowskiej mi się nie podobała.:)
    • nesta_fan Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 10:14
      Szkoda ,że nie odpadł Mroczek , chociaż cieszę się ,że nareszcie widzowie
      oceniają taniec , nie serial ( jak wynika z rankingu obaj z 'mjm' byli na ost
      miejscu wśród widzów).
      • julka_16 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 10:22
        moim skromnym zdaniem, odpaść powinna Kinga Rusin.I wogóle dziwie sie, że gejem
        nazywa sie ładnego, zadbanego chłopaka.bezsensu:/
        • kubissimo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 11:44
          z Twojej wypowiedzi wynika, ze geje sa brzydcy i zaniedbani. na pewno o to Ci
          chodzilo? :D
      • kubissimo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 11:48
        obawiam sie, ze tu nie chodzilo o to, ze widzowie nagle przestali glosowac na
        MJM, tylko nagle rzucili sie do ratowania tych najbardziej zagrozonych - Kinga
        i Lucas dostali najwiecej glosow od widzow, a skonczylo sie na tym, ze na koncu
        zostaly dwie pary ze srodka rankingu (niemniej milo zobaczyc, ze Mroczek dostal
        najmniej glosow od widzow)
    • kubissimo Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 12:09
      aha, jeszcze podobalo mi sie, jak Galinski wychwalal krzepe Mroczka, bo
      podniosl Edyte. To wielkie osiagniecie biorac pod uwage, ze Edyta z calym
      kostiumem pewnie wazy 25 kg ;)
      Niech Mroczek podniesie Liszę, to pogadamy o krzepie ;)
      • lajtowa Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 12:49
        mogę jeszcze od biedy zrozumieć, ze tvn wpycha do programu swoją pracownicę nie
        mającą ku temu żadnych predyspozycji, ani wizualnych, ani umiejętnościowych, ale
        czemu na siłę się ją tam trzyma? przecież to oczywiste, że rusin była
        najsłabsza, wrecz tragiczna. i nie wierze, że widzowie na nią glosowali.żenada.
        • xtrin Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 13:32
          A ja wierzę, że głosowali. Rusin jest sympatyczna, ma równie sympatycznego
          partnera, a do tego choć wczoraj było słabo to wcześniej mieli kilka dobrych
          występów. Moim zdaniem widzowie w głosowaniu powinni oceniać bardziej
          całokształt niż ten jeden jedyny ostatni taniec. I za całokształt Kinga nie
          zasłużyła na odejście. Żenadą natomiast były oceny Wodeckiego i Tyszkiewicz, bo
          oni mają oceniać ten pojedynczy taniec. Ale także nie odebrałam ich jako
          promowania "gwiazdki TVNu", a raczej jako oceny pocieszenia po tym jak Pavlovicz
          po nich pojechala. Zresztą Wodecki podnosił 8 (a on w zasadzie niższych ocen nie
          daje) i dopiero po ocenie Pavlovicz podniósł 9, Tyszkiewicz musiała być lepsza.
    • holibka Liszowska 16.10.06, 13:18
      A wg mnie Liszowska wyglądała w tej sukni po prostu niesmacznie-nie chodzi mi
      wczle o jej "tuszę",która moim zdaniem nie jest znowu taka straszna-ale o to,ze
      w tej sukience to mogła by stanąc na rogu w jakiejś szemranej dzielnicy i
      poszukać klienta.A sam taniec był ociężały i taki,jak dla mnie- bez emocji/tzn
      starszym panom na pewno emocji "erotycznych"nie brakowało/.Dla mnie erotyczne to
      nie było.
      Za to w sambie z tą burza włosów i olbrzymią energetycznoscią Joanna bardzo mi
      się podobała,była seksowna,dzika a i taniec był udany.
      Pozdrawiam
      • lilith76 Re: Liszowska 16.10.06, 13:27
        ale o to,ze
        > w tej sukience to mogła by stanąc na rogu w jakiejś szemranej dzielnicy i
        > poszukać klienta.

Rany, to co powiesz o sukienkach, w których panie tańczyły sambę, rumbę, czaczę! przeciez to golizna totalna!
        IMHO ta sukienka Liszowskiej była najbardziej udana wśród tegow co ja ubrano.

> Za to w sambie z tą burza włosów i olbrzymią energetycznoscią Joanna bardzo mi
        > się podobała,była seksowna,dzika a i taniec był udany.

Taniec super :) I ta sukienka taka skromna. Jak do kościoła...
        • holibka Re: Liszowska 16.10.06, 13:38
          Ale golizna nie zawsze musi oznaczać wulgarność,prawda?Po za tym to moje
          zdanie-sukienka mi się nie podobała,a Joasia wygladała w niej wyzywająco.
      • aagnes Re: Liszowska 16.10.06, 13:39
        To prawda, Liszowska tańczy jak klops, a wczoraj w tym tiulu wygladala jak
        napisalas po prostu 'niesmacznie'!! ale wiem dobrze, ze jeszcze nie odpadnie,
        tak wiele nadziei w niej rezyser programu pokładal, ze nie moze zbyt szybko
        odpuscic, ale mysle, ze nadszedl czas pozegnania dla pani rusin i pana mroczka -
        nie wiem w jakiej kolejnosci, ale oni odpadaja na pewno w pierwszej kolejnosci.
      • romcia.p Re: Liszowska 16.10.06, 13:41
        już się witałam z gąską,że Mroczek wreszcie poleci,a tu kupa :(((

nawet sie nie dziwię,że odpadł Cypriański,bo ten kto wpadł na pomysł zrobienia paso z 10 w skali Beauforta powinien jak najszybciej zostac odizolowany od społeczeństwa w domu bez klamek,podejrzewam,że nawet Sadowski i Szabatin na tej melodii by polegli,to była groteska a nie paso

Sadowski i Szabatin murowani kandydaci do zwycięstwa,chłop jak dąb a rusza sie jak piórko,z programu na program podobają mi się bardziej (żenujących popisów po tańcu staram się nie zauważac,choc to trudne)

Reszta zaskakująco słabo.Poza Sadowskim nie podobał mi sie wczoraj absolutnie nikt.Lubię Liszę,ale ta rumba strasznie sztywna była,nie widziałam chemii między partnerami,ale cóż,Tadeusz patrzy...
        Rusin - żenująca postawa jury
        Mroczek się napina,wygina,ale dla mnie jego taniec wygląda jakoś nienaturalnie,nie wiem na czym to polega
    • lilith76 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 14:05
      Dla mnie szokiem jest orientacyjny wiek Ewy Szabatin - oglądała "Dirty Dancing" jako 10-cio latka, czyli jest młodsza ode mnie...
      A ja jej dawałam cztery dychy...
      • zwierzchu Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 14:20
        Nieorientacyjny - w styczniu skonczy 28.
        Dodam, ze wiekszosc tancerek po tylu latach tanczenia turniejowego (makijaze,
        solaria, samoopalacze, itp.) tak wyglada - albo bedzie wygladac. Herbus i
        Piotrowska rowniez :-)
        • lilith76 Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 14:28
          To może ktoś ją pokaże dzidzi, która koniecznie musi iść na solarium, bo ona nie potrafi wytrzymać tygodnia bez opalonego ciała, a lekka opalenizna jest taka zdrowa w wyglądzie...

> Dodam, ze wiekszosc tancerek po tylu latach tanczenia turniejowego (makijaze,
          > solaria, samoopalacze, itp.)

Fakt, nie zazdroszczę. Podobnie chyba mają aktorki, też noszą głębokie warstwy makijażu na planie i w teatrze.
        • yane.yane Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 14:34
          A to się niemiło zdziwiłam :( No ale faktycznie jak się tak torturuje twarz to ma się taki wiek, na jaki się zapracowało :> Ale poza tym stylowa babka i chyba ze wszystkich zawodowych tancerek w tej edycji to właśnie ona najbardziej mi się podoba :)
          • justok1 Liszowska 16.10.06, 15:57
            Czy gdzieś są może zdjęcia z tą kiecką Liszowskiej z wczoraj?
            • zielonykociak Re: Liszowska 16.10.06, 16:24
              forum3.onyx tam szukaj
        • simply_z Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 21:48
          mslalam ,ze ma 35 lat
        • paul_ina Re: odc 6.Tzg-kto odpadnie? 16.10.06, 22:23
          Rany, jestem w szoku, ja w lutym też skończę 28 lat, a jej dawałam jakieś 10-15 więcej od siebie / o Ewie Szabatin mowa :O
          No ale fakt, ja też oglądałam Dirty Dancing na wideo w wieku wczesnoszkolnym, z tą różnicą, że po jednym razie uznałam, że to badziewie bez żadnej treści i wróciłam do książek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka