Dodaj do ulubionych

Majewski vs Wojewódzki

20.10.06, 17:38
kogo wolicie?

Ja cenie obydwu, ale wolę Szymona za to, że nie robi z siebie(az takiego)
"szołmena" jak Wojewódzki.. i daje gościom dojśc do słowa... (czego nie robi
wojewódzki...)
KW jest jak dla mnie zbyt lanserski ;/
Obserwuj wątek
    • asiara74 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 18:55
      Też wolę Majewskiego, ma fajniejsze poczucie humoru i co najważniejsze nie jest
      tak narzucający sie jak Wojewódzki.
    • ineiz Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 18:57
      Dla mnie Majewski to żałosny pajac, który myśli, że jak sobie założy
      przykrótkie spodnie w kwiatki, wielką muchę i zrobi głupią minę to wszyscy będą
      padać ze śmiechu. Powinien pracować w cyrku jako clown - może jakieś dziecko by
      rożśmieszył. Na sukces jego programu pracuje wielu ludzi, a on ma w to taki
      wkład, że firmuje go własnym nazwiskiem i tyle.
    • zabcia89 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 19:50
      Osobiście lubię i cenię Majewskiego, jak i Wojewódzkiego.
    • e2006 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 20:40
      Różnica między Majewskim a Wojewódzkim polega głównie na tym, że Szymon ma
      poczucie humoru i zaprasza gości, żeby sie z nim dobrze bawili. Wojewódzki jest
      zwyczajnie chamski. Zauważyliście może, że nigdy nie pada hasło, jak sobie ktoś
      dał radę u Szymona, za to jest to zawsze zagwozdką po programach Wojewódzkiego?
      Szymon ze swoimi gośćmi świetnie się bawi, gadają z sensem lub bez. U
      Wojewódzkiego zawsze jest jakiś stres, napięcie. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego
      ludzie jeszcze do niego przychodzą. To agresywny, nieprzyjemny typ. Może on i
      błyskotliwy, ale cięgle cham.
      • teresape Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 22:30
        Szymon jest bardzo siłowy. Każda minuta, gest, strój czy pointa ma być fajna bo zabawna. Wojewódzki
        robi to mimochodem przez co lżej. Obaj są inni... Mają kompletnie inne różne poczucie humoru. Jeden
        festyniarskie a drugi cyniczne. To programy dla innego widza.
        • teresape Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 22:36
          Majewski w o g ó l e nie rozawia. To nie jest talk show tylko wygłupy i robienie min. Wojewodzki
          przesadza z nadaktywnością. Przez co ciekawe wątki czasem giną.
    • sestre Re: Majewski vs Wojewódzki 21.10.06, 20:05
      Na obronę Wojewódzkiego mogę napisać, iż podoba mi się w nim, że stara się
      wydobyć ze swoich rozmówców to, czego im tak często brakuje- dystansu wobec
      siebie. Jeśli ktoś się potrafi śmiać z siebie, to on to docenia i to przede
      wszystkim widać. Chamski bywa, ale wówczas gdy ktoś pozwoli sobie wejść na głowę....

Osobiście program Wojewódzkiego jest jednym z nielicznych, oglądanych przeze
      mnie programow telewizyjnych...
    • mroofka2 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 00:51

jeden gorszy od drugiego! głupota goni głupotę!:/
    • strelicja1 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:14
      Ciekawe kto pierwszy zapros konkurenta do siebie, Majewski Wojewódzkiego czy
      odwrotnie
      • yia Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:19
        Już się nawzajem pozapraszali.:)
        Lubię jednego i drugiego - mają różne typy poczucia humoru, a ich programy inną
        formułę. Nie ma co ich porównywać.
      • dzidzia669 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:20
        przeciez to przyjaciele jeszcze z radia zet, lubie obu z tym że wolalabym zeby
        majewski dawal wieksza szanse gosciom cos powiedziec bo w sumie ostatnio robią
        chyba za dekorację..
        • tralala29 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 22:23
          Wojewodzki nigdy nie pracowal w Radiu Zet.:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka