makaluu 20.10.06, 17:38 kogo wolicie? Ja cenie obydwu, ale wolę Szymona za to, że nie robi z siebie(az takiego) "szołmena" jak Wojewódzki.. i daje gościom dojśc do słowa... (czego nie robi wojewódzki...) KW jest jak dla mnie zbyt lanserski ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiara74 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 18:55 Też wolę Majewskiego, ma fajniejsze poczucie humoru i co najważniejsze nie jest tak narzucający sie jak Wojewódzki. Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 18:57 Dla mnie Majewski to żałosny pajac, który myśli, że jak sobie założy przykrótkie spodnie w kwiatki, wielką muchę i zrobi głupią minę to wszyscy będą padać ze śmiechu. Powinien pracować w cyrku jako clown - może jakieś dziecko by rożśmieszył. Na sukces jego programu pracuje wielu ludzi, a on ma w to taki wkład, że firmuje go własnym nazwiskiem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 19:50 Osobiście lubię i cenię Majewskiego, jak i Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 20:40 Różnica między Majewskim a Wojewódzkim polega głównie na tym, że Szymon ma poczucie humoru i zaprasza gości, żeby sie z nim dobrze bawili. Wojewódzki jest zwyczajnie chamski. Zauważyliście może, że nigdy nie pada hasło, jak sobie ktoś dał radę u Szymona, za to jest to zawsze zagwozdką po programach Wojewódzkiego? Szymon ze swoimi gośćmi świetnie się bawi, gadają z sensem lub bez. U Wojewódzkiego zawsze jest jakiś stres, napięcie. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego ludzie jeszcze do niego przychodzą. To agresywny, nieprzyjemny typ. Może on i błyskotliwy, ale cięgle cham. Odpowiedz Link Zgłoś
teresape Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 22:30 Szymon jest bardzo siłowy. Każda minuta, gest, strój czy pointa ma być fajna bo zabawna. Wojewódzki robi to mimochodem przez co lżej. Obaj są inni... Mają kompletnie inne różne poczucie humoru. Jeden festyniarskie a drugi cyniczne. To programy dla innego widza. Odpowiedz Link Zgłoś
teresape Re: Majewski vs Wojewódzki 20.10.06, 22:36 Majewski w o g ó l e nie rozawia. To nie jest talk show tylko wygłupy i robienie min. Wojewodzki przesadza z nadaktywnością. Przez co ciekawe wątki czasem giną. Odpowiedz Link Zgłoś
sestre Re: Majewski vs Wojewódzki 21.10.06, 20:05 Na obronę Wojewódzkiego mogę napisać, iż podoba mi się w nim, że stara się wydobyć ze swoich rozmówców to, czego im tak często brakuje- dystansu wobec siebie. Jeśli ktoś się potrafi śmiać z siebie, to on to docenia i to przede wszystkim widać. Chamski bywa, ale wówczas gdy ktoś pozwoli sobie wejść na głowę.... Osobiście program Wojewódzkiego jest jednym z nielicznych, oglądanych przeze mnie programow telewizyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 00:51 jeden gorszy od drugiego! głupota goni głupotę!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
strelicja1 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:14 Ciekawe kto pierwszy zapros konkurenta do siebie, Majewski Wojewódzkiego czy odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
yia Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:19 Już się nawzajem pozapraszali.:) Lubię jednego i drugiego - mają różne typy poczucia humoru, a ich programy inną formułę. Nie ma co ich porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 16:20 przeciez to przyjaciele jeszcze z radia zet, lubie obu z tym że wolalabym zeby majewski dawal wieksza szanse gosciom cos powiedziec bo w sumie ostatnio robią chyba za dekorację.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Majewski vs Wojewódzki 22.10.06, 22:23 Wojewodzki nigdy nie pracowal w Radiu Zet.:-) Odpowiedz Link Zgłoś