Dodaj do ulubionych

PRYSZNIC A MENSTRUACJA

IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 00:56
Jak one to robią, że nic nie widać?
Co robią z zużytymi podpaskami i tamponami kiedy idą pod prysznic. Zakładam, że
idą do kibla i tam pozbywają się odpadków. Ale dlaczego nie znaczą drogi z wc
do prysznica w pierwszych obfitych dniach periodu? Przecież nawet nie widać jak
się podmywają. Jak jest możliwe utrzymanie higieny kiedy człowiek kąpie się w
gaciach???
Ów fizjologiczny wątek poświęcam Paniom. Podejdźcie do niego poważnie i
napiszcie co myślicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: xy Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:15
      Mają tam dodatkowe pomieszczenia,o których głośno się nie mówi.Między innymi
      zamykaną łazienkę na takie przypadki.BB to jedna wielka mistyfikacja.
      • Gość: monia Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.pl 11.11.01, 02:34
        one tak śmirdzą, że żygać sie chce ale na szczę ście my tego nie czujemy. Ale
        pewnnie zauważyliście pewną prawidłowość, panie są eliminowane jako pierwsze,
        bo poprostu cuchną
    • Gość: sad Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:32
      Chyba rzeczywiście......Wydaje się,że mają też pralnię i prasowalnię.O jakich
      jeszcze pomieszczeniach nie wiemy?
    • Gość: orka Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 11:13
      A może po prostu w toalecie mają też bidet? Tak przeciez powinno być.
    • Gość: , Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.klimatair.gr 11.11.01, 11:41
      ,
    • Gość: Ewa Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:21
      Ja ciągle mam wrażenie że one chodzą niedomyte
    • Gość: Mar Kobieta i wstyd IP: 213.25.197.* 11.11.01, 17:00
      Ja uważam, że kobitki się niepotrzebnie wstydzą. Dzisiaj pokazać cycki to żaden
      wstyd. Topless jest tak powszechny, że nikogo już "balony" nie podniecają. A
      cipka - przecież cipki nie widać, bo jest schowana. jak można się wsydzić
      czegoś, czego nie ma - czyli dziurki. Jak baba stanie i nie rozracza nóg to nic
      nie widać. CO innego facet - u faceta wisi pała i jaja, i jak ma małe, to się
      może wsydzić.
      • Gość: JJJ Re: Kobieta i wstyd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 06:10
        Człowieku,
        to jaki członek jest pod prysznicem o niczym jeszcze nie świadczy. Ja normalnie
        mam bardzo małego, za to w stanie wzwodu 19,5 i dość gruby. To, co wisi nie
        zawsze (w 90%) oznacza to, co stoi.
        Chyba nie masz doświadczeń ze wspólnego onanizmu, gdy chłopcy robią to razem
        ok. siódmej klasy, bo byś wiedział.
        Nie sądź więc po sobie.
        Pozdrawiam
        jacek
        • Gość: aga Re: Kobieta i wstyd IP: *.chello.pl 12.11.01, 22:55
          Gość portalu: JJJ napisał(a):

> Człowieku,
          > to jaki członek jest pod prysznicem o niczym jeszcze nie świadczy. Ja normalnie
          >
          > mam bardzo małego, za to w stanie wzwodu 19,5 i dość gruby. To, co wisi nie
          > zawsze (w 90%) oznacza to, co stoi.
          > Chyba nie masz doświadczeń ze wspólnego onanizmu, gdy chłopcy robią to razem
          > ok. siódmej klasy, bo byś wiedział.
          > Nie sądź więc po sobie.
          > Pozdrawiam
          > jacek

crack?hihihi

• Gość: :) Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.11.01, 17:01
      automatycznie przez sen je pielegnuja...tylko jak zapomna ktorejs wymienic
      tampon i probuja wcisnać nastepny to potem na zdjeciu rentgenowskim widać dwa
      kregoslupy.
    • qna1 Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA 11.11.01, 22:06
      Przeciez one maja okres, a nie jakis krwotok! Ludzie!!
    • Gość: Trevis Czy ktoś widział Bogusię pod prysznicem??? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 22:11
      , bo ja ani razu nie widziałem.
      • Gość: P Re: Czy ktoś widział Bogusię pod prysznicem??? IP: 213.77.49.* 12.11.01, 07:23
        Bo ona do kabiny nie mogła się zmieścić.
    • Gość: yankee Re: PRYSZNIC A MENSTRUACJA IP: *.reset.net.pl 11.11.01, 23:00
      Co do "gaci" - ok, trudno jest myc wszystkie rejony ciala jezeli sa zakryte, ale
      nie zastanawiales sie jak Oni wszyscy (rowniez faceci) sie wyprozniaja? Przeciez
      tego ani razu nie pokazali... a czym sie podcieraja? Przeciez tego tez nie
      pokazali.
      Ale zaraz, czyzby nigdy nie dlubali w nosach (tak, to nie apetyczne) oraz nie
      czyscili nosow? A co z obcinaniem paznokci? Obgryzaja? Czy u nog rowniez? Jezeli
      tez, to dlaczego tego nie pokazuja? Skandaaaal!
      No tak, zapomnialem o jeszcze jednej rzeczy... Czy oni nie wyrzucaja smieci?
      Proponuje: nie wysylajmy smsow dopoki TVN nie zamontuje dokladnych kamer w WC
      pokazujacych zblizenia "z przodu" i "z tylu".

Pozdrawiam... ;-)
      • Gość: miki Re: PRYSZNIC A MoNSTRAnCJA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:37
        Najlepsze byłyby zbliżenia od dołu, z kamery zamontowanej w kiblu.
        Chociaż po wyjściu Bogusi to już nie byłoby to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka