remik37 30.10.06, 08:10 czy będziecie ogladać V edycję TzG po tych ostanich dziwnych wydarzeniach , ocenach jurorów i odpadaniu przedwcześnie najlepszych par a pozostawieniu słabych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriusz_wielki Re: TzG V edycja 30.10.06, 08:43 Ja będę oglądał, ale pod warunkiem że wystąpi Anetka Piotrowska :-) Widzę Ją w parze np z gwiazdą TVN-u, Romanem Młodkowskim. To byłaby piękna i elegancka para :-) No i pewnie TVN ściągnie ponownie Maseraka, bo tłumy wielbicielek czekają przecież na Niego ! a do pary dostanie gwiazdę - aktorkę, np Karolinę Gruszkę :-) No i jak Wam się to podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG V edycja 30.10.06, 09:36 nie sądzę, żeby Karolina Gruszka zgodziła sie wziąć udział w tym cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: TzG V edycja 30.10.06, 10:20 jesli bedą piosenkarze czy aktorzy typu paschalska,mroczki.... :/ wiadomo że w tvn czytają to forum dlatego TU powinna paść decyzja kto ma występowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: TzG V edycja 30.10.06, 10:29 Też nie wydaje mi się żeby Gruszce były potrzebne tego typu atrakcje. Ja bym chciał zobaczyć w TzG Dodę. Na pewno nie byłoby wtedy nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: TzG V edycja 30.10.06, 10:37 Tylko żeby w końcu podziękowali pp.Tyszkiewicz i Wodeckiemu!!! Ale nie podziękują, już gdzieś czytałam, że jurorzy b.z. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: TzG V edycja 30.10.06, 10:42 a może tak tyszkiewicz i wodecki w roli gwiazd-tanczących?to w sumie było by jakieś rozwiązanie na pozbycie sie ich z jury:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: TzG V edycja 30.10.06, 10:59 Nie wiem co sie tak czepiacie Wodeckiego i Tyszkiewicz. Taka jest formula, ze 2 osoby w jury to nie profesjonalisci od tanca, tylko artysci z innej dziedziny, komentujacy po prostu swoje "wrazenia artystyczne". W porownaniu do jury z programu "Mam talent" czy jak to tam sie nazywa i tak sa swietni. Co do dwoch tzw. "zawodowcow" w jury TzG, to nie wiem czy nie ulegamy wszyscy magii ich zawodowego slangu, i te wszystkie "ramy" i "twistery" sprawiaja, ze wierzymy w ich nadzwyczajny profesjonalizm i przede wszystkim w obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG V edycja 30.10.06, 17:30 Galiński i obiektywizm, to się wzajemnie wyklucza, facet jest mocno interesowny.Ich miejsce w jury z powodzeniem mogłoby zająć wielu doświadczonych tancerzy, chociaż lubię patrzeć na panią Pavlović, a nawet, z nielicznymi wyjątkami, słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG V edycja 01.11.06, 14:58 zalezy kto by wystapił chodzi mi zarówno o gwiazdy jak i o tancerzy Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: TzG V edycja 01.11.06, 18:44 tak a ja proponuje: Mucha Małaszyński Rosati Lis Anna Guzik Korzeniowski - Robert oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
vita_bella Re: TzG V edycja 01.11.06, 19:08 1. kasia tusk 2. w.rosati 3. malaszynski 4. brodzik 5. makowiecki 6. a.guzik 7. konarowska 8. wieczorkowski 9. mucha i bedzie git- czyli syf i tak wszyscy będą oglądać, sami zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
evino no i Kuba Wojewódzki ! 02.11.06, 16:33 mimo, że go nie lubię to mógłby nawet wygrać hahaha mogłabym te 10 odcinków patrzec ta te jego chuderlawe nózki w podskokach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: no i Kuba Wojewódzki ! 07.11.06, 15:20 Widzac jego energiczne ruchy i nieco nieskoordynowane, to raczej Kubus by sie w te chuderlawe nozki zapltal... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: TzG V edycja 01.11.06, 19:12 Pewnie tak, z ciekawości... ...ale obecnej edycji nie mam zamiaru już oglądać; Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: TzG V edycja 01.11.06, 22:52 nie wiem...troche juz to nudne sie robi ,jakie nowe uklady czy tance mozna jeszcze pokazać? zresztą pewnie zwaliłaby sie obsada M jak milosc ,natomiast z wielką chęcią obejrzałabym Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Re: TzG V edycja 02.11.06, 14:30 Najwyższy czas na polityków! Olejniczak i Kazio na pewno rozruszaliby ten już nieco nudnawy program :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor16 Re: TzG V edycja 02.11.06, 17:50 A ja poproszę więcej dziennikarek w Tańcu. Aktorki to możemy oglądać w różnych sytuacjach i kreacjach, a panie z telewizji siedzą jedynie wbite w żakiety i niewiele widać. Chciałbym zobaczyć Monikę Olejnik i Beatę Tadlę!!!! Wydają się posiadać największy temperament. Odpowiedz Link Zgłoś
tafanta Re: TzG V edycja 02.11.06, 22:10 1.Kuba Wojewódzki 2.Szymon Majewski 3.Kazimiera Szczuka 4.Superniania 5.Ania Guzik 6.Ani Grzesio z NW:) 7.Frytka(Niech juz jej bedzie!) 8.Manuela z BB 9.Cezary Pazura 10.Ania Mucha 11.Ania Przybylska 12.Buła:) 13.Katarzyna Bujakiewicz 14.Agnieszka Dygant Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG V edycja 04.11.06, 17:28 no wlasnie Guzik ma byc w Vtej edycji. kolejna gwiazda tvn w produkcji tvnu, ech Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: TzG V edycja 04.11.06, 18:31 az strach ogladac jesli to prawda z ta Guzik w V edycji - od razu zaczna ja faworyzowac i podobnie jak Kinga okaze sie nagle "supertalentem" choc watpie zeby Galinskiemu tak mocno stawal na widok Guzik tak jak na widok Kingi - no chyba ze Guzik wyjdzie na scene w sukience bez guzikow czyli jak Liszka bedzie "gola i wesola" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: TzG V edycja 05.11.06, 10:55 pau19 napisała: > moze drętwa Mołek? Hahahahaha, oplułam ekran :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: TzG V edycja 05.11.06, 10:48 pomyslam, ze jeszcze Robert Janowski by sie nadawał:) no i może jakiś sportowiec: Mateusz KUsznierewicz, Sylwia Gruchała, Krzysztof Hołowczyc Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG V edycja 05.11.06, 11:05 Na fali dzieci polityków proponuję jedną z latorośli Donalda Tuska, ze wskazaniem na przystojnego syna.:) Podobno ma być Anna Popek i Anna Guzik. Od siebie dorzucam kolejną Annę, tym razem Muchę (żeby było się o co spierać jeśli chodzi o figurę: gruba - szczupła), Karoline Malinowską i Weronikę "Sharon Stone to moja kumpela" Rosati. Jeśli chodzi o paów to jestem w szoku, że nie było jeszcze polskiego Brada Pitta, czyli Macieja Zakościelnego (chociaż to podobno Pitt jest amerykańskim Zakościelnym). Poza tym proponuję Marcina Mellera, Szymona Majewskiego, Borysa Szyca no i Michała Tuska.:) Oczywiście pewnie nikt z panów (może z wyjątkiem Brada) zaproszenia by nie przyjął. Może to i dobrze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: TzG V edycja 05.11.06, 11:18 Ja tez myślałam o Kasi Tusk, sympatyczna z niej dziewczyna. A co do sportowców jest wśród nich wiele atrakcyjnych kobiet i mężczyzn, ale nie wiem czy będa wzbudzać tyle emocji i kontrowersji co np. aktorzy czy piosenkarze/ piosenkarki. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG V edycja 05.11.06, 13:45 podobno maja zaprosic wlasnie kasie tusk i corke kaczynskiego z dzieci politykow. a wlasciwie to czemu zapraszaja dzieci politykow a nie politykow ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: TzG V edycja 05.11.06, 14:12 A czemu zapraszają same córki?:) Z polityków Kalisza bym tam widziała, facet ma poczucie humoru. No i naszego wszędobylskiego, podobno charyzmatycznego ekspremiera Kazimierza - chyba tylko tam jeszcze go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: TzG V edycja 05.11.06, 14:53 z gwiazdek to zdecydowanie Mołek i Rosati ;>>>>> podejrzewam,ze one by mnie przykleily do telewizora:D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG V edycja 05.11.06, 17:31 off-line napisała: > A czemu zapraszają same córki?:) no wlasnie tez sie zaczelam zastanwiac... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG V edycja 05.11.06, 15:28 ja bym chętnie zobaczyła trochę chyba zapomnianą, ale bardzo wyrazistą gwiazdę, Agnieszkę Chylińską, byłaby świetna w pasodoble Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: TzG V edycja 05.11.06, 16:13 o faktycznie:) z nia program by mial 'pazur' :) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: TzG V edycja 07.11.06, 12:31 Obejrzałam aż 1,5 odcinka tego nudnego serialiku ale zdecydowanie widziałabym panią prezydentową w przyszłej edycji. Zwłaszcza jakby stofowała jury:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: TzG V edycja 08.11.06, 08:20 Ja również widziałabym tego seksownego, temperantnego aktora w TzG , ale to chyba marzenie ściętej głowy ( Bartosz Opania nie jest w ogóle 'udzielający się medialnie ' ). Odpowiedz Link Zgłoś
evino i jeszcze kilka propozycji:) 07.11.06, 18:47 maciek zakościelny jacek poniedziałek - sic! marysia sadowska marta kaczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: i jeszcze kilka propozycji:) 07.11.06, 20:29 Poniedziałek w łacinie, to dopiero byłoby coś Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: i jeszcze kilka propozycji:) 11.11.06, 20:05 > marta kaczyńska Marta Kaczyńska odmówiła wywiadu w Vivie, bo bała się, że to zaszkodzi jej prawniczej karierze tak więc kolejnej prezydenckiej córki chyba nie będzie chociaż bracia już byli, więc z potomstwa Lecha może znowu coś wydłubą Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 A możeby tak w roli gwiazd... 07.11.06, 19:32 1. Gosiewski 2. Cymański 3. Kaczyński (bliźniaki tam ostatnio na topie są) 4. Giertych 5. Lepper 6. Beger 7. Gronkiewicz-Walz 8. Hojarska 9. Kaczyńska Marynia 10. Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: A możeby tak w roli gwiazd... 07.11.06, 22:19 Hojarska - to jest ten typ. to byłoby to! JA CHCĘ HOJARSKĄ W TAŃCACH Z GWIAZDAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evino i jeszcze kto mi przyszedł do głowy: 11.11.06, 20:01 Magdalena Różdźka Radek Pazura Pascal Brodnicki Doda Rabczewska Maciek Zakościelny Odpowiedz Link Zgłoś