Dodaj do ulubionych

NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!!

IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 15:43
nowy zamach w usa
Obserwuj wątek
    • Gość: the4h. Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 62.233.128.* 12.11.01, 15:46
      Boeing 767 spadł na NY, niszcząc 4 budynki (BBC)
      • Gość: MAK Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 15:49
        TO PRAWDA, ZOSTAWCIE TO GÓWNO!
        • Gość: pikus Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 15:53
          TVN24 podaje na goraca
          • Gość: momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 15:54
            Gość portalu: pikus napisał(a):

> TVN24 podaje na goraca

to mów człowieku, co się dzieje

• Gość: pikus Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 16:01
              plona 4 budynki nikt nie potwierdza ze to zamach ale tez nik nie wie dlaczego
              samolot podczas podchodzenia doladowania spadl
              • Gość: MAK Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 16:05
                AIRBUS A 300 lot 587 do Dominikany. Przyczyna katastrofy n.n.
            • Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:03
              przeciez masz internet człowieku
              • Gość: Momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:07
                Gość portalu: jaro napisał(a):

> przeciez masz internet człowieku

o kurczę, nie wiedziałam, dzieki za podpowiedź:-))
                A poza tym to nie było do Ciebie...więc czemu się mądrzysz?
                M.
                • Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:12
                  madrze sie bo piszesz: to mow czlowieku co sie dzieje. sam mozesz sobie
                  sprawdzic, co sie dzieje
                  tak sie zafiksowales na bb ze nie mozesz stad wyjsc?
    • inkwizytor Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! 12.11.01, 16:08
      Tak w ogóle, to powinni w końcu powiedzieć tym ludziom
      odciętym od świata w BB, co się na świecie dzieje.
      Siedzą, kurwa, robią z siebie nudnych pajacy, a tu wojna
      i terror!!!!!!
    • inkwizytor Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! 12.11.01, 16:08
      Tak w ogóle, to powinni w końcu powiedzieć tym ludziom
      odciętym od świata w BB, co się na świecie dzieje.
      Siedzą, kurwa, robią z siebie nudnych pajacy, a tu wojna
      i terror!!!!!!
      • Gość: Momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:18
        Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umieja
        napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie
        gdzie indziej...słucham radia i też cos niecoś wiem, ale skoro ktoś oglada
        TVN24 to wie więcej - proste? więc skup się na problemie i mniej wulgarnie, bo
        rozmawiasz z Kobietą...
        m.
        • Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:21
          przeciez tvn24 i wszystkie portale sciagają to z cnn-u i innych amerykanskich
          stacji. wszyscy wiedza tyle samo.
          no ale my sie tu klocimy, a nie czas i miejsce na to, bo w stanach znowu
          rozgrywa się tragedia
          sorki jesli cie urazilem....
          • Gość: momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:24
            Nie ma sprawy, masz rację, nie ma o co się kłócić, z ostatniej chwili: 255
            zabitych
        • inkwizytor Nie chodziło mi o was... 12.11.01, 16:23
          Źle napisałem... nie chodzi o was, ale o mieszkańców BB.
          Za mięso przepraszam. Tak to jest, gdy się czymś
          emocjonuję. Głupio mi... Wybaczysz? :-))))

> Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umieja
          > napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie
          > gdzie indziej...
          • Gość: Momo Re: Nie chodziło mi o was... IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:33
            inkwizytor napisał(a):

> Źle napisałem... nie chodzi o was, ale o mieszkańców BB.
            > Za mięso przepraszam. Tak to jest, gdy się czymś
            > emocjonuję. Głupio mi... Wybaczysz? :-))))
            >
            >
            > > Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umi
            > eja
            > > napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie
            >
            > > gdzie indziej...

Jasne....ogladaj newsy i pisz co się dzieje
            pozdr:)

• Gość: jhgyugfo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 12.11.01, 16:44
      A skad wiesz ze to od razu zamach?
      • Gość: Sowa Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 16:49
        Gość portalu: jhgyugfo napisał(a):

> A skad wiesz ze to od razu zamach?

Nikt tego oficjalnie nie potwierdził, ale takie są przypuszczenia. Moim zdaniem
        nowy atak był nieunikniony, dobrze że skończyło się "tylko" na katastrofie
        lotniczej.

• Gość: nula Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 193.150.166.* 12.11.01, 16:57
          jeszcze sie nie skonczylo...
    • Gość: Sowa Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 17:02
      Obyś nie miała racji... Pisząc "skończyło się tylko na katastrofie lotnicznej"
      miałam na myśli rodzaj ataku (jeśli to oczywiście był atak)- porwanie i
      katastrofa samolotu, a nie np. broń masowego rażenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka