Gość: pikus IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 15:43 nowy zamach w usa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: the4h. Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 62.233.128.* 12.11.01, 15:46 Boeing 767 spadł na NY, niszcząc 4 budynki (BBC) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 15:49 TO PRAWDA, ZOSTAWCIE TO GÓWNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 15:53 TVN24 podaje na goraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 15:54 Gość portalu: pikus napisał(a): > TVN24 podaje na goraca to mów człowieku, co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 16:01 plona 4 budynki nikt nie potwierdza ze to zamach ale tez nik nie wie dlaczego samolot podczas podchodzenia doladowania spadl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 16:05 AIRBUS A 300 lot 587 do Dominikany. Przyczyna katastrofy n.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:03 przeciez masz internet człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:07 Gość portalu: jaro napisał(a): > przeciez masz internet człowieku o kurczę, nie wiedziałam, dzieki za podpowiedź:-)) A poza tym to nie było do Ciebie...więc czemu się mądrzysz? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:12 madrze sie bo piszesz: to mow czlowieku co sie dzieje. sam mozesz sobie sprawdzic, co sie dzieje tak sie zafiksowales na bb ze nie mozesz stad wyjsc? Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! 12.11.01, 16:08 Tak w ogóle, to powinni w końcu powiedzieć tym ludziom odciętym od świata w BB, co się na świecie dzieje. Siedzą, kurwa, robią z siebie nudnych pajacy, a tu wojna i terror!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! 12.11.01, 16:08 Tak w ogóle, to powinni w końcu powiedzieć tym ludziom odciętym od świata w BB, co się na świecie dzieje. Siedzą, kurwa, robią z siebie nudnych pajacy, a tu wojna i terror!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:18 Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umieja napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie gdzie indziej...słucham radia i też cos niecoś wiem, ale skoro ktoś oglada TVN24 to wie więcej - proste? więc skup się na problemie i mniej wulgarnie, bo rozmawiasz z Kobietą... m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 16:21 przeciez tvn24 i wszystkie portale sciagają to z cnn-u i innych amerykanskich stacji. wszyscy wiedza tyle samo. no ale my sie tu klocimy, a nie czas i miejsce na to, bo w stanach znowu rozgrywa się tragedia sorki jesli cie urazilem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:24 Nie ma sprawy, masz rację, nie ma o co się kłócić, z ostatniej chwili: 255 zabitych Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Nie chodziło mi o was... 12.11.01, 16:23 Źle napisałem... nie chodzi o was, ale o mieszkańców BB. Za mięso przepraszam. Tak to jest, gdy się czymś emocjonuję. Głupio mi... Wybaczysz? :-)))) > Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umieja > napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie > gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: Nie chodziło mi o was... IP: *.cezex.pl 12.11.01, 16:33 inkwizytor napisał(a): > Źle napisałem... nie chodzi o was, ale o mieszkańców BB. > Za mięso przepraszam. Tak to jest, gdy się czymś > emocjonuję. Głupio mi... Wybaczysz? :-)))) > > > > Generalnie, to nie rozmawiam z ludźmi, którzy nawet jednego zdania nie umi > eja > > napisać bez "łaciny", ale powiem wprost, co Cię to...ze ja siedzę tu a nie > > > gdzie indziej... Jasne....ogladaj newsy i pisz co się dzieje pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgyugfo Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 195.117.149.* 12.11.01, 16:44 A skad wiesz ze to od razu zamach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 16:49 Gość portalu: jhgyugfo napisał(a): > A skad wiesz ze to od razu zamach? Nikt tego oficjalnie nie potwierdził, ale takie są przypuszczenia. Moim zdaniem nowy atak był nieunikniony, dobrze że skończyło się "tylko" na katastrofie lotniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: 193.150.166.* 12.11.01, 16:57 jeszcze sie nie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: NOWA KATASTROFA W USA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 17:02 Obyś nie miała racji... Pisząc "skończyło się tylko na katastrofie lotnicznej" miałam na myśli rodzaj ataku (jeśli to oczywiście był atak)- porwanie i katastrofa samolotu, a nie np. broń masowego rażenia. Odpowiedz Link Zgłoś