khaki3 12.11.06, 20:31 remis? ohhh jakaz to niespodziewakja!no luuuuuudzie az mi sie slabo robi jak widze te lizotylkstwo! przepowiadam przyszlosc pozniej tez bedzie remis! a jak nie bedzie remisu to az sie zdziwie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysslen Re: TzG po 1 tancu 12.11.06, 20:34 Rusin w drugim tańcu była beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: TzG po 1 tancu 12.11.06, 20:40 ja nie wiem dlaczego ale dla mnie ci ludzi w ogole za grosz poczucia rytmu nie maja, tancza jak drewniane pajacyki. Liszowska ( choc jej osobiscie nie lubie ) moim zdaniem potrafila swietnie sie ruszac, zywa kobita na parkiecie a teraz?.... szkoda gadac. konczcie juz to szybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: TzG po 1 tancu 12.11.06, 20:51 Hehe, a widzieliście jak Lisza nie wiedząc, że jest na wizji zadzierała dziś grubą nogę? A potem, jak siedziała sposobem kiblowym, trzęsąc łydami? Skrzynia-zapaśniczka zaś - wciąż przytupuje w miejscu - koshmar:( Ruda ma jojo. To tak na marginesie tańca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_de czy mnie się wydaje 12.11.06, 20:54 czy ten finał to najnudniejszy finał finałów wszystkich edycji? zieeeeeeeeww... i to nawet nie wina umiejętności tancerzy na parkiecie po prostu zabrakło OSOBOWOŚCI ;0 obydwie pary jakieś bez charakteru ;// Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: czy mnie się wydaje 12.11.06, 21:01 Masz racje wyjatkowo nudny ten final:/ ale za to walesowna poszala i sobie tatuazyk strzelila:) wiec mozemy uznac, ze przeszla najwieksza metamorfoze wsrod wszystkich uczestnikow TzG. Juz nawet pomiajac jej tatuazyk ale trzeba dziewczynie przyznac,ze sie "rozbawila" :d Odpowiedz Link Zgłoś
mary_de Re: czy mnie się wydaje 12.11.06, 21:16 właśnie kadzą rusin....och,jakie piękne,och jak sa pod wrażeniem... a g. prawda !! nudne i bez polotu to było-oczywiście dla mnie i powiem jeszcze jedno: obie parki(porównując do takich np. sadowskiego czy liszowskiej) to drewno,ale rusin to drewno dodatkowo spróchniałe;// i niczego tu nie zmieniają te lizusowskie 10 po fristajlu dla rusiowej Odpowiedz Link Zgłoś