Dodaj do ulubionych

DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI !

IP: 157.25.69.* 09.05.01, 13:08
Cześć,

chciałbym,abyśmy dali szansę Rafałowi - przynajmniej "jeden zakres" -
chłopak znalazł się w lekkich tarapatach , po tym jak "szóstka" go nomino-
-wała "rura mu zmiękła" i z lekka mu się odechciało włazić pseudokoleżkom
w pupę. Zobaczmy jeszcze przez chwil kilka - kto to zacz ?
"Smutna Ala" chyba już ma dosyć, dajmy jej szansę zaczerpnięcia morskiej
bryzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aramis gol samobójczy realizatorów z TVN IP: 213.25.48.* 09.05.01, 13:19
      bo w połowie programu wpuścili do domu nową osobę ?
      Nie trudno było przewidzieć, że nie znajdzie ona akceptacji ze strony "starej
      paczki" i dostanie od nich nominację.
      Po co wogóle wpuszczali Rafała do srodka? Aaaa już wiem ... leci kasa za SMS-y
      telewidzów ;-)
    • Gość: ćma Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.ums.gov.pl 09.05.01, 13:20
      Nowy jast jedynym atrakcyjnym facetem w BB i to go uratuje (mam nadzieję)
      • Gość: Sonia Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: 157.25.119.* 09.05.01, 14:08
        Właśnie właśie, dotychczas kompletnie nie było na kogo popatrzeć, ponieważ
        Gulczas taki atrakcyjny to znou ie jest.
        Troche przytuczony jak na mój gust, a nie takie gibkie ciało
        • Gość: a Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:01
          gdzie Wy macie oczy Rafał atrakcyjny? Wole Alę ;-)))
          • Gość: Momo Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! - DO a. IP: *.cezex.pl 09.05.01, 15:41
            Oczy mamy na właściwym miejscu, a Rafał wygląda całkiem przyzwoicie (moim
            zdaniem do którego mam PEŁNE PRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Pozd.
        • Gość: AG Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.acn.waw.pl 13.05.01, 12:43
          Gulczas przytuczony? Bez przesady. Natomiast jezeli
          chodzi o Rafala, to fakt, ze ma niezle cialo
          przycmiewa jago kretynski wyraz twarzy. Jak cos
          takiego moze sie podobac, taka glupia geba?
    • Gość: bolo Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 15:13
      popieram, popieram... alicja kreci tylko tym tylkiem, taka paniusia. pogonic
      szmate !

moga ja tylko uratowac wielbiciele jej dupy (ktora moze kilka lat temu byla ok,
      teraz jest to conajmniej watpliwe).
    • Gość: Bola Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:52
      Rafał jest sexy...
      Gdy patrzę na niego dostaję orgazmu. Gdyby to było możliwe, to jego ptaszek
      doznawał by pieszczot w moich cieplutkich wnętrzach...
    • Gość: psych Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: 217.96.11.* 09.05.01, 15:54
      Przecież koleś jest beznadziejny , gorszy do harleyowca !
      • Gość: Alicja Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: 195.94.211.* 09.05.01, 17:13
        Szczerze mowiac, to ten Rafal od pierwszego wejrzenia mi sie nie podobal.
        Wepchneli jakiegos przemadrzalego eks-komandosa. Niech lepiej zajmie sie
        przygotowaniem do egzaminow na studia, bo gdzies tam deklarowal, ze ma taki
        zamiar, a nie zawraca glowy widzom BB i nie psuje atmosfery wsrod mieszkancow.
        Zreszta co on madrego pokazal - ze boksuje sie z Januszem? Zalosne!
        • Gość: Nick nie ma litości IP: 212.160.117.* 09.05.01, 17:17
          niech spada do domu, dajac mu szanse wywalamy ale
          • Gość: Ludzie Re: nie ma litości IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 13.05.01, 00:56
            Masz rację, ten Rafał to zwykły niedouczony gnojek .Alicja przynajmniej coś
            sobą reprezentuje. Ala jestesmy z tobą
    • Gość: mario Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.chomiczowka.net.pl 13.05.01, 10:39
      ja dalam mu szanse przez pierwszych kilka dni. teraz widze, ze on na nia
      kompletnie nie zasluguje. nie wykorzystal jej zupelnie. prosty chlopak, cwaniak
      i pozer o sztucznym poczuciu humoru. lepiej mu bedzie na zewnatrz. ala niech
      zostanie.
      • Gość: boleslaw Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 13:11
        kurfa, po jakiego skurwysyna wam ta ala ?! stara, emerytowana kurwo-modelka,
        ktora zagniezdzila sie w hacie wielkiego brajdaka, i czuje sie tam jak zasrana
        szlachcianka na zagrodzie :)) nie lubie jej, no nie lubie... i nic na to nie
        poradze niestety...
      • Gość: Anucha Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 11:15
        racja! Taki polityk, fe! Mlody Demokrata romansujacy z platfusami
    • Gość: beast Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: 195.117.137.* 13.05.01, 15:21
      And the winner is Raaafal brzbrzcośtam..!
      Kolo sam się dyskwalifikuje.
      • Gość: adam_ski Re: and the winner is... IP: 195.94.222.* 15.05.01, 11:25
        Akurat to było śmieszne....

Myślę, że chłopak od początku się liczył z takim obrotem spraw, więc
        był "udawany" od początku do końca. Jedyne, nad czym pracował, to żeby
        zaskarbić sobie sympatię reszty, a przynajmniej zachować twarz. Może i
        zachowywał się w naturalny dla siebie sposób, ale cel miał mocno nienaturalny.

Mimo wszystko szkoda... podobało mi się parę (parę!) jego pomysłów.

adam_ski
    • Gość: MONK ZADNEJ SZANSY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.01, 20:07
      ON MI SMIERDZI MLODYMI DEMOKRATAMI - ZERO INTELIGENCJI
      + PCHANIE SIE DO POLITYKI - MDLO MI SIE ROBI. DO
      PLATFORMY NIC NIE MAM ALE MLODYCH DEMOKRATOW NIE
      TRAWIE; MAM NADZIEJE ZE ZROBI WYPAD ZA POL GODZINY
      • Gość: Ania Re: ZADNEJ SZANSY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 11:18
        Swiete slowa. jak tylko uslyszalam, ze mlody demokrata, niedobrze mi sie
        zrobilo. Znam tych pajacow. Piskorski robi ich swoimi asystentami a potem na
        boku zalatwia mieszkania komunalne. Wszystko to oczywiscie ku chwale platfusow.
    • Gość: aaa Re: DAJMY SZANSĘ RAFAŁOWI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 11:19
      Gość portalu: XYZ... napisał(a):

&#62 Cześć,
      &#62
      &#62 chciałbym,abyśmy dali szansę Rafałowi - przynajmniej "jeden zakres" -
      &#62 chłopak znalazł się w lekkich tarapatach , po tym jak "szóstka" go nomino-
      &#62 -wała "rura mu zmiękła" i z lekka mu się odechciało włazić pseudokoleżkom
      &#62 w pupę. Zobaczmy jeszcze przez chwil kilka - kto to zacz ?
      &#62 "Smutna Ala" chyba już ma dosyć, dajmy jej szansę zaczerpnięcia morskiej
      &#62 bryzy...

TY MLODY DEMOKRATO! MOZE BYS SIE PRZEDSTAWIL. CO? JANEK ARTYMOWSKI, CZY JAK CI
      TAM?
      • Gość: xyz odp.do aaa IP: 157.25.69.* 15.05.01, 12:21
        Gość portalu: aaa napisał(a):
        &#62 TY MLODY DEMOKRATO! MOZE BYS SIE PRZEDSTAWIL. CO? JANEK ARTYMOWSKI, CZY JAK CI
        &#62 TAM?

słuchaj no , ptaku nieboraku ,obok młodych demokratów nigdy nawet nie
        stałem ,jestem z innej opcji politycznej , ale nic ci do tego , z jakiej.
        Do oglądania TV polityki nie mieszam , a mieszkańców domu chciałbym oceniać
        obiektywnie jako ludzi , a nie jako członków partii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka