Dodaj do ulubionych

BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 21:06
o tym,że Gośka jest bardzo fałszywa i wredna,już dość dawno wiadomo. Ale ta jest
wredota,zawiść,nie wiem,jak to nazwać,osiągnęła swój szczyt w momencie,gdy
nabijała się z wieczornych praktyk religijnych Alicji. Co z tej Gośki za
chmastwo. Brak słów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 23:21
      Następna do opuszczenia domuBB!!!!!!!
      • simon13 Re: BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca 28.05.01, 08:25
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Następna do opuszczenia domuBB!!!!!!!
        Nikt jej nie wyrzuci, zostawią sobie tę fałszywą dziwkę na finał, bo wiedzą, że
        nikt na nią nie będzie głosował
    • Gość: mycha Re: BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.05.01, 20:58
      Cudownie ujęte moje myśli. Gosia stała się w moich oczach fałszywą dziewczyną
      nie mająca żadnych zasad.
    • Gość: COZAK Re: BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 08:12
      A co, odpierdalania modlow pod katolicka publicznosc to naturalnosc?
      lazenie ciagle z gola d*pa pod 10letnich onanistow to naturalnosc?
      wodolejstwo i brakl skladni pod wsiuli to naturalnosc ?
      nastepna pokurwiona obludnica
    • Gość: pixi Re: BARDZO WREDNA dziewczyna z Sosnowca IP: *.toya.net.pl 28.05.01, 08:24
      Płacze Gośka płacze
      roni łezki duże
      komu teraz będzie służyć za podnóżek.
    • Gość: Lidka Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.116.71.* 28.05.01, 08:35
      Gość portalu: kicia napisał(a):

> o tym,że Gośka jest bardzo fałszywa i wredna,już dość dawno wiadomo. Ale ta jes
      > t
      > wredota,zawiść,nie wiem,jak to nazwać,osiągnęła swój szczyt w momencie,gdy
      > nabijała się z wieczornych praktyk religijnych Alicji. Co z tej Gośki za
      > chmastwo. Brak słów.

Z tego wniosek, ze Goska w swoim komentarzu miala 200procent racji.
      To rzeczywiscie ultrakatolicki kraj i osoba pokazujaca sie jako bogobojna,
      zalapuje duzy plus juz w przedbiegach u calej rzeszy dewotek i bigotow, ktorych w
      tym kraju jest sporo (widac to chocby po waszych postach).
      Dla mnie Alicja to skrzyzowanie nawiedzonej katoliczki z dziwka; na zasadzie Panu
      Bogu swieczke, i diablu..zegarek.
      Skoro jest taka pobozna jak do mdlosci deklaruje, to czemu nie przestrzega
      przykazan, ktore sa dla katolika fundamentem wiary?
      zyje od lat w nieformalnym zwiazku
      paraduje niemal na golasa
      bierze udzial w scenach, ktore "na pewno wg kosciola sa nieskromne"
      W OGOLE BIERZE UDZIAL W BB!!- widowisku, ktore wielu ksiezy potepilo z ambony.
      I co, jeszcze jakies pytania?
      Po prostu wiadomo, ze w tym zapyzialym zascianku Europy, szanse na sympatie
      telewidzow ma tylko ktos bez kregoslupa, bez wlasnego zdania, bez osobowosci;
      kazdy inny drazni, jest sola w oku i trzeba go wyeliminowac.
      A Goska miala prawo wyrazic swoja opinie; na razie to jeszcze nie jest kraj
      wyznaniowy i mam nadzieje, ze nie szykujecie dla niej stosu!
      • Gość: Mozais Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.187.41.* 28.05.01, 10:10
        Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Gość portalu: kicia napisał(a):
        >
        > > o tym,że Gośka jest bardzo fałszywa i wredna,już dość dawno wiadomo. Ale ta
        jest
        > > wredota,zawiść,nie wiem,jak to nazwać,osiągnęła swój szczyt w momencie,gdy
        > > nabijała się z wieczornych praktyk religijnych Alicji. Co z tej Gośki za
        > > chmastwo. Brak słów.
        >
        > Dla mnie Alicja to skrzyzowanie nawiedzonej katoliczki z dziwka; na zasadzie Pa
        > nu
        > Bogu swieczke, i diablu..zegarek.
        > Po prostu wiadomo, ze w tym zapyzialym zascianku Europy, szanse na sympatie
        > telewidzow ma tylko ktos bez kregoslupa, bez wlasnego zdania, bez osobowosci;
        > kazdy inny drazni, jest sola w oku i trzeba go wyeliminowac.
        > A Goska miala prawo wyrazic swoja opinie; na razie to jeszcze nie jest kraj
        > wyznaniowy i mam nadzieje, ze nie szykujecie dla niej stosu!

Chcialabym, zebys wiedziala, zw wspulczuje ci tak ograniczonego podejscia do
        swiata. Jezeli czujesz sie zapyziala, to napewno masz ku temu powody. Ja sama
        nie jestem katoliczka, ale nie odbieram innym ludziom prawa do wiary i modlitwy i
        szanuje to. Jezeli nawet Alicja nie biega codziennie do kosciola, zyje w wolnym
        zwiazku, to czy ty masz prawo krytykowac, to ze czuje potrzebe rozmowy z
        Bogiem???? Byc moze nie jest swieta, ale kto jest???? Krytykowanie jej przez
        Gosie uwazam za najnizsza i najpodlejsza rzecz do jakiej sie posunela. Kiedys jej
        nie lubilam, ale teraz jest dla mnie kompletna szmata bez krzty godnosci. Mogla
        krytykowac inteligencje Alicji, jej sposob wypowiadania sie, wyglad, ale nie
        wiare. Do tego nie ma prawa nikt.

• Gość: sveet Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.*.*.* 28.05.01, 10:21
          No i mamy na forum dewote.... .Znajdzie się jeszcze pare.
        • Gość: ROccO Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 10:22
          trzeba byc naprawde wielkiej klasy debilem
          zeby nie wiedziec, ze PRAWDZIWA WIARA tkwi w
          naszym sercu, a nie jest lezeniem plackiem na
          lozku i odwalaniem zdrowasiek pod publike..
          to ciebie powinno byc ci zal, bo jestes ograniczona,
          i to mocno
        • Gość: AntyRM Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 10:23
          idz na www.radiomaryja.pl
          albo www.jestem.dewotka.pl
          tam takich jak ty ograniczonych ludzi
          poszukuja

dulszczyzna forever
          obluda forever
          przez takich debili polska jest taka jaka
          jest
        • Gość: malenya Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.205.69.* 28.05.01, 10:38
          Popieram wypowiedz Mozais.Kazdy ma prawo do wyrazania swojej wiary jak chce. Ile w Polsce jest ludzi
          mowiacych o sobie-katolik niepraktykujacy.Wsrod moich znajomych jest mnostwo osob, ktore w ogole nie chodzi
          do kosciola, nie modli sie, ale slub koscielny bierze i chrzci dziecko.To ich sprawa, jak zyja, co robia. Alicja choc
          zyje w nieformalnym zwiazku, mysle, ze jej modlitwa jest szczera, i nie ma nic wspolnego z pozerstwem.Gosia
          jest obludna, zazdrosna pannica, ktorej chyba brakuje w zyciu szczescia.Jak mozna tak bardzo obmawiac
          innych?
          • Gość: Tweed Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.grey.com.pl 28.05.01, 10:55
            Gość portalu: malenya napisał(a):

> Popieram wypowiedz Mozais.Kazdy ma prawo do wyrazania swojej wiary jak chce. Il
            > e w Polsce jest ludzi
            > mowiacych o sobie-katolik niepraktykujacy.Wsrod moich znajomych jest mnostwo os
            > ob, ktore w ogole nie chodzi
            > do kosciola, nie modli sie, ale slub koscielny bierze i chrzci dziecko.To ich s
            > prawa, jak zyja, co robia. Alicja choc
            > zyje w nieformalnym zwiazku, mysle, ze jej modlitwa jest szczera, i nie ma nic
            > wspolnego z pozerstwem.Gosia
            > jest obludna, zazdrosna pannica, ktorej chyba brakuje w zyciu szczescia.Jak moz
            > na tak bardzo obmawiac
            > innych?

A przeciez Gulczas ktoregos dnia tez powiedzial, ze sie modli. Jesli sie modli, to dewot, jesli tylko
            oszukiwal, to pozer? Ludzie, opamietajcie sie. A juz szczytem jest mowienie, ze Alicja wygrala, bo sie
            modli i katolicki narod na nia glosowal. Katolicki narod nie oglada BB i nie glosuje.
          • Gość: Mozais Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.187.41.* 28.05.01, 11:07
            Gość portalu: malenya napisał(a):

> Popieram wypowiedz Mozais.Kazdy ma prawo do wyrazania swojej wiary jak chce. Il
            > e w Polsce jest ludzi
            > mowiacych o sobie-katolik niepraktykujacy.Wsrod moich znajomych jest mnostwo os
            > ob, ktore w ogole nie chodzi
            > do kosciola, nie modli sie, ale slub koscielny bierze i chrzci dziecko.To ich s
            > prawa, jak zyja, co robia. Alicja choc
            > zyje w nieformalnym zwiazku, mysle, ze jej modlitwa jest szczera, i nie ma nic
            > wspolnego z pozerstwem.Gosia
            > jest obludna, zazdrosna pannica, ktorej chyba brakuje w zyciu szczescia.Jak moz
            > na tak bardzo obmawiac
            > innych?

Milo, ze ktos zamiast rzucac kamienie na moj "dewotyzm" (usmialam sie serdecznie)
            dokladnie przeczytal i zrozumial sens mojej wypowiedzi. Podobno boga nosi sie w
            sercu, ale jezeli ktos to uzewnetrznia modlitwa, to jego wola, potrzeba i chec.
            Nie uwazam zachowania Alicji za granie pod publicznosc, bo gdzie ma sie niby
            modlic, zeby nikt tego nie widzial??? Jest dla mnie jest uczciwa i szczera w tym
            co robi. A swoja droga czy jest choc jedna osoba w BB, ktorej wiekszosc z was nie
            oplula???? Chyba nie, a sami to pewnie tacy doskonali jestescie i tacy wyzwoleni
            i nowoczesni. Nie wiem jaki zwiazek widzicie miedzy tylkiem Alki a jej modlitwa,
            ale zycze wam powodzenia w szukaniu w tym glebokiego sensu.
            • Gość: ANUBIS Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 11:32
              >Nie wiem jaki zwiazek widzicie miedzy tylkiem Alki a jej modlitwa

taki ze pokazuje dupe pod publike
              i modli sie pod publike, of koz ty tego
              nie lapiesh, ale to nie nasza wina ze net
              zaintalowali w Zascianku

• Gość: Mozais Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.187.41.* 28.05.01, 11:47
                Gość portalu: ANUBIS napisał(a):

> >Nie wiem jaki zwiazek widzicie miedzy tylkiem Alki a jej modlitwa
                >
                > taki ze pokazuje dupe pod publike
                > i modli sie pod publike, of koz ty tego
                > nie lapiesh, ale to nie nasza wina ze net
                > zaintalowali w Zascianku
                >
                Widze ze na prowincji tez zainstalowali. Dzieki za objasnienie moze napisz prace
                na ten temat, bo przebija z twych slow istny geniusz. Tobie jak rozumiem
                przezkadza o dupa Alicji???? Widze ze znalazl sie wojujacy moralista... a moze
                wolisz meska, tak cie widok damskiej brzydzi???
                • Gość: ANUBIS Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 12:09
                  Wole twojego anusa, a co?
                  przypakowac?
                  wiesniaro i dewotko
                  • Gość: Mozais Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.187.41.* 28.05.01, 12:23
                    Gość portalu: ANUBIS napisał(a):

> Wole twojego anusa, a co?
                    > przypakowac?
                    > wiesniaro i dewotko

losie pomiluj co za marny, mikro siusiak... Moglbys sie wysilic na cos
                    inteligentniejszego. Szkoda mojego czasu na takiego prostaka
                    Za wysokie progi na twoje nogi
                    • Gość: ANUBIS Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 13:45
                      > mikro siusiak...

a skad wiesz? aaa, klamczucha
                      jak ci ostatnio do japy pakowalem to
                      mowilas ze ledwo sie miesci

> Moglbys sie wysilic na cos inteligentniejszego.

chcialabys

>Szkoda mojego czasu na takiego prostaka

dewotka, wiesniara, obludnica, zascianek, radio
                      maryja i bezmozgowie - to o tobie :)

> Za wysokie progi na twoje nogi

ty tylko kije w pupe pakujesz ?
            • Gość: tomi Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.94.222.* 28.05.01, 13:26
              No właśnie,

Jak ja uwielbiam ludzi, którzy z jednej strony obnoszą się ze
              swoją "świątobliwością", trzepią zdrowaśki, co niedziółka do kościółka,
              pomodlimy się przed obiadkiem; a z drugiej strony 90% nauki kościoła (jakie by
              o niej zdanie mieć) do nich w ogóle nie dociera.

Konsekwencja, znasz takie słowo?

Jeśli czujesz się katolikiem - szczerze, a nie dlatego że sąsiad patrzy, co
              robisz w niedzielę - to pomyśl, co musisz i czego Ci nie wolno. To jest dość
              dokładnie opisane.

A taka Alunia to tak jak hipisi z dobrych domów: flower power, ale tylko dopóki
              rodzice utrzymują. Pokażę dupę, żeby się kolesie obślinili, ale pomodlę się,
              żeby punktów u cioć i Mych nie stracić. Błeee. I to Gosia jest uważana za
              dwulicową...

pzdr
              tomi
        • Gość: tommie Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.94.222.* 28.05.01, 13:18
          Hej, kiedy się takie dewoctwo u ludzi wytwarza? Żyłaś na darach z Kościoła i
          masz dług wdzięczności?

Tomi
          • Gość: Mozais Re: Bardzo wredne Kicia, Ala, Mycha IP: 195.187.41.* 28.05.01, 13:37
            Gość portalu: tommie napisał(a):

> Hej, kiedy się takie dewoctwo u ludzi wytwarza? Żyłaś na darach z Kościoła i
            > masz dług wdzięczności?
            >
            > Tomi

Jezeli o mnie chodzi, a mam nadzieje ze nie,
            to kiedy ty zyles z darow, mnie w Polsce nie bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka