scarlette 30.12.06, 09:16 właśnie obejrzałam krótką rozmowę przeprowadzoną przez Rafała Patyrę z Alicją, boszesz jaka ona jest irytująca, potwornie zarozumiała, i jeszcze ten jej sztucznie ustawiany głos, żenuła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardu Re: Alicja Bachleda-Curuś 30.12.06, 12:19 A ja uważam, że to bardzo ładna i miła dziewczyna. Natomiast zdecydowanie irytował mnie Patyra - rozmawiał z dziewczynami jakby były jakimiś kretynkami. Na szczęście poradziły sobie świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Alicja Bachleda-Curuś 30.12.06, 12:47 Och, wy nie wiecie, że Alicja robi WIELKĄ KARIERĘ, grając w trzeciorzędnych filmikach niemieckich oraz wycierając bruk w Mieście Aniołów. To jest Artystka przez duże A! Odpowiedz Link Zgłoś
hanej Bardzo ładna lalka 30.12.06, 12:48 Aktorsko jest słabiutka, bardzo słabiutka. W wywiadach jest sztuczna, jakby cały czas się bała przyklnąć. Góralki nie są intelektualistkami. Czasem rzucą mięsem, do arstokracji nie da się zaliczyć. Myślę, że ona boi się żeby to nie wyszło na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Bardzo ładna lalka 30.12.06, 13:15 hanej napisał: > Góralki nie są intelektualistkami. Czasem rzucą mięsem, do arstokracji nie da > się zaliczyć. Zdajesz sobie sprawe sobku co piszesz? Mam ochote rzucic 2kilogramowa szynka ale wiem ze nie trafie ten twoj pusty czerep. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Bardzo ładna lalka 30.12.06, 16:01 > Góralki nie są intelektualistkami. za to Haneje etapują swym intelektem wszem i wobec Odpowiedz Link Zgłoś
hanej Re: Bardzo ładna lalka 30.12.06, 16:59 Ja jestem góralem i znam góralki, górale również nie są intelektualistami Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Alicja Bachleda-Curuś 30.12.06, 13:23 Bardzo ładna dziewczyna, ale ma sposób mówienia jakby ją zęby bolały. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo72 Re: Alicja Bachleda-Curuś 30.12.06, 18:45 artystka akurat z miasta krakowa pochodzi. nie żebym bronił górali... Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Alicja Bachleda-Curuś 04.01.07, 14:22 dziewczyna ładna owszem ale aktorka z niej marna Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Alicja Bachleda-Curuś 04.01.07, 19:16 bo to ,,gwiazda" takiego samego kalibru co Weronika R. Odpowiedz Link Zgłoś