redcandle 01.01.07, 15:38 Dla mnie bomba. Strasznie mi się podobało, sama nie wiem czemu. Czy ktoś ma te same odczucia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devegas Re: Piasek na Sylwestra!! 02.01.07, 18:37 redcandle napisała: > Dla mnie bomba. Strasznie mi się podobało, sama nie wiem czemu. Czy ktoś ma te > same odczucia? :) > Mnie też się podobał. W ogóle od kiedy zaczął śpiewać "z serca" a nie pod dyktando różnych menago to stał się zjawiskiem artystycznym rzadkim w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Piasek na Sylwestra!! 02.01.07, 22:52 Witam, oczywiscie również uważam ,że Piasek był rewelacyjny, zreszta wszyscy byli super! Tutaj watek jaki zalozylam na ten wlasnie temat:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=54744641 Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Piasek na Sylwestra!! 02.01.07, 23:07 Zawsze był bossski! :-)Teraz jest dojrzałym mężczyzną, świadomym swojej wartości. Ma ciepły głos.... zresztą co tu dużo pisać: kolana mi miękną kiedy widzę jego twarz i słyszę głos ...ech! Zawsze go kochałam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś