alcest1 06.04.03, 12:59 Powspominajmy, pośmiejmy się. Rozbrajających tekstów jest całe mnóstwo. Ja proponuję: "napijesz się czegoś? nie, dziękuję... a ja jeżely pan pozwoly z przyjemnością"!. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nube Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 13:09 Klasyczne już: "... oczko mu się odkleiło, panie kierowniku, temu misiu...". A jakie jest najlepsze imię dla dziewczynki wg Barei: oczywiście Tradycja. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl 06.04.03, 15:58 zając gotów ? gotów! (oczywiście niezrozumiałe bez obrazu) Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: najlepszy text z 'MISIA' 06.04.03, 16:57 - Kto to zrobił? - Ja - Pan? - To ja się pytam kto! Pytam się! Co to jest? - No, paszport - Paszport? To był paszport! Był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobbi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.04.03, 19:51 Jest tego cale mnostwo przeciez, ja najczesciej cytuje: - przyszlem wczesniej gdzy nie mialem co robic; - stasiek!milicja do ciebie; - a to moja zona- ZOFIA! - a ile za te chojny? - w kawiarni jak przychodzi kelnerka to lubie powiedziec na dzien dobry : zestaw obowiazkowy prosze kawa i wuzetka, heheh:) - cos oklapla jestem dzisiaj kochana - klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie - cham sie uprze i daj mu - czy konie mnie slysza!!!??? (jak znajomi mnie ignoruja:)) - i masa innych i genialnie absurdalnych ...taka jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: najlepszy text z 'MISIA' 15.04.03, 13:31 Gość portalu: dobbi napisał(a): > - klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie To było inaczej: Klient w krawacie jest mniej AWANTURĄCY się Dokładam od siebie: - Babciu ja będę za Heroda - Za młody jesteś na Heroda - A co Herod nigdy nie był młody? - Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.dialup.medianet.pl 27.04.03, 11:01 Czy konie mnie słyszą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 19:32 Powinno się wpuszczać klienrtów w krawatach ....klent w krawacie jest mniej awanturujący się..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 19:17 A to było tak... "Panowie pozwolą...moja żona...Zofia..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 10:18 Lubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu niech żyje nam! - Tobyłem ja Jażąbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl / 10.71.1.* 07.04.03, 01:18 dla mnie cudnym tekstem jest "TO BARDZO PORZĄDNA DZIEWCZYNA... NIESTETY"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Paluch Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 213.241.54.* 17.04.03, 12:36 Gość portalu: kiko napisał(a): > dla mnie cudnym tekstem jest "TO BARDZO PORZĄDNA DZIEWCZYNA... NIESTETY"!!! - Aleksandra Kozeł, bardzo porządna dziewczyna. - Trudno, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 19:40 kto jest kierownikiem tej szatni? ja jestem kierownikiem tej szatni i co mi Pan zrobi? albo ulubione przyszedłem wcześniej gdyż nie miałem co robić (towarzysz węglarz z flaszkę w ręce) Odpowiedz Link Zgłoś
privart Re: najlepszy text z 'MISIA' 20.11.03, 19:40 Gość portalu: AGA napisał(a): > kto jest kierownikiem tej szatni? > ja jestem kierownikiem tej szatni i co mi Pan zrobi? > > albo ulubione > > przyszedłem wcześniej gdyż nie miałem co robić > (towarzysz węglarz z flaszkę w ręce) > PRZYSZŁEM wczesniej, gdyz nie mialem co robic :) Dla mnie to jest hit nawet na sygnaturke :) ---------- Przyszlem wczesniej, gdyz nie mialem co robic... (Mis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 02:11 - Śpi, misiu, śpi, śpi jak bóbr! - To co? Śpię, bo mi się chce spać, logiczne? - Który masz numerek? - 49 - A ja 44, tylko w kiblu byłem! - Ja w tym wieku nie jadłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek. Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.lot.pl 07.04.03, 07:15 Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek, a w tym domku światło, gaz i zaczynam jeszcze raz... Nie bój, nie bój... wyłączą ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś_fan Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.cpip.pl / 192.168.0.* 04.05.03, 14:48 To było tak " JESTEM WESOŁY ROMEK, MAM NA PRZEDMIEŚCIU DOMEK, A W DOMKU ŚWIATŁO, WODE, GAZ ZAŚPIEWAĆ MOŻE JESZCZE RAZ" Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: najlepszy text z 'MISIA' 07.04.03, 12:56 To są te najczęściej używane przeze mnie i znajomych w mowie potocznej: Jest zima, to musi być zimno. Odwiecznych praw natury się nie zmieni... Czy ja palę?! Pani kierowniczko, ja palę cały czas! Na okrągło! Dwie? Jedną. Samochodem jestem. I to w teatrze tak ci się porobiło? Rany, w życiu bym do teatru nie poszedł... Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek, Lądek-Zdrój... -Ile waży syn? -10 kg. -Słuszną linię ma nasza władza.... Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE! -Matka siedzi z tyłu, tak powiedział!!! -To jakiś lepszy cwaniak.... Dzwonię do ciebie, bo nie mogę rozmawiać przez telefon...Pliz help jorself cziri...A nie to tu do znajomego mówię... Co mi to kłaki rozrzuca, to nie jest salon damsko-męski, to jest kiosk Ruchu, ja tu mięso mam!!! -Idioto, to jest kot, zawsze ucieknie na drzewo! -Ściąć drzewo, taka jest moja koncepcja. -Od koncepcji to ja tutaj jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:22 Witam! Przepraszam bardzo - default - że się wtrącam, ale aż oczy bolą patrzeć jak Ty błędnie cytujesz Misia. Oto moje poprawki: > Jest zima, to musi być zimno. Odwiecznych praw natury się nie zmieni... Czy ja > palę?! Pani kierowniczko, ja palę cały czas! Na okrągło! Jak jest zima to musi być zimno! Takie jest odwieczne prawo natury! Czy ja palę? pani kierowniczko, ja pale przez cały czas, na okrągło! > Dwie? Jedną. Samochodem jestem. Dwie? Jedną, wozem jestem. > I to w teatrze tak ci się porobiło? Rany, w życiu bym do teatru nie poszedł... początku nie pamietam dokładnie, ale dalej było - W życiu do teatru nie pójde! > Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek, Lądek-Zdrój... Nie ma takiego miasta Londyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój... tak! > -Ile waży syn? > -10 kg. > -Słuszną linię ma nasza władza.... -Ile waży syn? -ee 12 kg. -12 kg. Słuszną linie ma nasza władza... > Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE! Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! NIE (i te klasyczne oblizanie)! > -Matka siedzi z tyłu, tak powiedział!!! > -To jakiś lepszy cwaniak.... > > Dzwonię do ciebie, bo nie mogę rozmawiać przez telefon...Pliz help jorself > cziri...A nie to tu do znajomego mówię... Dzwonię do Ciebię gdyż nie mogę teraz rozmawiać...Pliz help jorself Dżedi... nie, nie tu do znajowego mówiłam > Co mi to kłaki rozrzuca, to nie jest salon damsko-męski, to jest kiosk Ruchu, > ja tu mięso mam!!! Co mi tu kłaki rozrzuca jeden z drugim, to nie jest salon damsko-męski, to jest kiosk ruchu ja tu mieso mam! > -Idioto, to jest kot, zawsze ucieknie na drzewo! > -Ściąć drzewo, taka jest moja koncepcja. > -Od koncepcji to ja tutaj jestem!!!! -Idioto, przecież to jest kot on Ci zawsze wejdzie na drzewo! -To można ściąć drzewo, taka mam koncepcję -Od koncepcji to jestem tutaj ja! Wiadomo Miś film kultowy i wszystkie teksty są kultowe i nie powtarzalne! I to każe nam powiedzieć mocno i stanowczo... POZDRAWIAM! ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jussi lubudubu IP: *.hamk.fi / 192.168.9.* 07.04.03, 16:25 niech nam zyje prezes naszego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl 08.04.03, 06:34 Miś: Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego. Który to kraj ma być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów. Celnik II: A gdyby tak każdy wracał ze stratą paru kilo, było by nas mniej coraz! Celnik I: Polaków! Turysta: To co mam zrobić? Celnik II: Sześćdziesiąt za każdy brakujący. A wykształcenie macie jakieś? Turysta: Wyższe Celnik II: A przepraszam, to po siedemdziesiąt pięć. Stuwała: Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra! Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. Irena: Przechodziliśmy, po prostu i wpadliśmy. Miś: Jak to przechodziłaś? Z tragarzami? Minister: Taa! Przechodziliśmy, z tragarzami. Bardzo Cię polubiłem chłopie. Sekretarka (do handlarki): Już myślałam, że Pani nie przyjdzie. Handlarka: Co miałam nie przyjść. Tyle, że na zachodnim wysiadłam, bo na centralnym strach jak łapią. Sprzątaczka I: Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział !! Pewna Pani: Proszę Pana! Ona nieczynna ta budka, nawet napis był, ale jakiś obuz zdjął. Miś: Oni chyba wszyscy poszaleli! Fronczewskiego chcę ze mnie zrobić! Zastępca (do charakteryzatora): Ubrać w porcięta, zdjąć buty i ogolić mi to całe towarzystwo. Człowiek z nagonki: Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami. Starzec z nagonki: A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny! Reżyser: Obwiązać twarze szmatami, że... że niby dzieci zęby bolą. Dzieci wtedy nie miały opieki dentystycznej. I tak jest najlepiej. Ekspedientka: Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam! Kierownik szatni: Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika. Ja tutaj jestem kierownikiem tej szatni! Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi? Szatniarz (do kierownika szatni): Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam! Milicjant (do więźnia w toalecie): No, długo jeszcze będziecie siedzieć?! Więzień: Piętnaście lat, ale będę apelował! www.mis.canpol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl 08.04.03, 06:45 Ola: No jak, załatwiłeś ? Miś: Co mogłem, to załatwiłem. Zmień coś w swoim zakładzie na jeszcze lepsze (napis w barze mlecznym) Kobieta: Przepraszam pana, za czym ta kolejka. Mężczyzna w kolejce: Do "Ostatniej paróweczki", proszę panią. Kobieta: Eeeee... To już dla mnie nie starczy. Hochwander: Zaraz odwiozą mnie do Tworek... Tłum: Raz, dwa! Raz, dwa, trzy! Pięć, sześć, siedem! Osiem! Raz, dwa! Raz, dwa, trzy ! Pięć, sześć, siedem ! Osiem ! Taksówkarz: Na jakim zdjęciu? Zastępca: Znasz tego faceta? Taksówkarz: Nie Zastępca: To znaczy, że podpisałeś prawdę. Matka: O, Jezu! Dzieci! Zbierajta te zabawki! Już, już! Ala, bier kubełko! Ala: Jakie kubełko, mamo? Matka: No to! Od wyngla! Szybko leć... I korytko świniowe bierz! Szybko dzieci! Gdzie ojciec? Aha... Pijany śpi... To dobrze... Dobrze... Ty stary ,budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce! Babcia: Wojna będzie, przed wojną tyz był! Robuś: Tatuś. Hochwander: Pan się nazywa Paluch? Dyrman: Tak, bo co? Zastępca: A może pan ma brata, panie Paluch? Dyrman: Panowie pozwolą... że się... przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo... Reżyser: Ujadanie myśliwskiej sfory i strzelające korki szampanów nie są w stanie zagłuszyć nadciągającej burzy. Widz (na widowni, do Palucha): Niech się pan z łaski swojej odchyli troszkę, bo ja nic nie widzę. Paluch: To niech pan idzie do lekarza od oczu! Tatuś Tradycji: W mordę kopany! W życiu bym do teatru nie poszedł! Tomek: Ale nasypało, motyla noga! Już od kwadransa nie ma autobusu! Kurcze pióro! Dziewczynka: Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Tomek: A co mam mówić?! Jak mi nogi zmarzły... Motyla noga... Pilot: Podczepić to on się da spokojnie. Trzy domki ostatnio ustawiałem milicjantom i przy jakim wietrze. Tak mi dziękowali, że nie wiedzieli w co mnie całować. Miś: W baraniej kiszce? Eeee... to ty chyba, proszę ciebie, z Desy masz. Żona Jarząbka (do Misia): Proszę pana, z tymi rurami to było tak: zimą wyleciały okna. U nas dwa, na szóstym piętrze dwa i na siódmym dwa. Synek Jarząbka: na siódmym jedno! Tłumacz: Ooo! Bon Jour. S`il vous plait! Entres, entres vous Piotr? Miś: Eee... Pardon, Ich keine... ja po polsku... gawarit. www.mis.canpol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl 08.04.03, 06:55 Portier: Ta winda jest na górze. Teraz pan ma relaks. Inkasent: Wesołych Świąt. Śledzie się pojawiły na Grochowie na Terespolskiej. Paluch: Widzisz komputer. Angielska wóda... Pracownik MPK (przez megafon): Przepraszając za nie planowaną awarię zapraszam wszystkich pasażerów na placyk przy skwerze. Powtarzam. Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne, realizując hasło: "Ludziom dobrej roboty - rozrywka i humor", w związku z awarią komunikacji zaprasza pasażerów na placyk przy skwerze. Bileter: Chwileczkę! Zajrzę do instrukcji. Mmm, Maa... Maaa, matka. Matkę możecie pożegnać machaniem z tarasu widokowego. Bileter: Nie bądźcie natrętni! Natrętny pasażer. O! A gdyby tu wasz synek z grupą stuosobową odlatywał, i każdy z rodziców chciałby wejść to jaki był by tłok sami widzicie, i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie! Sprawdzić czy nie ksiądz. Pani z informacji: Chwileczkę, chwileczkę! Pasażer Stanisław Paluch zgłosi się natychmiast do odprawy paszportowo-biletowej. Wzajemna przyjaźń i zaufanie podstawą prawidłowego funkcjonowania podstawowej komórki społecznej rodziny. Passanger Stanislaw Paluch. Please report... Senk you. Stewardesa I: Trzydzieste Plenum Spółdzielni "ZENUM". Miś: Tak wiem, bardzo dobrze! Ja zabieram ze sobą książeczkę i później wpadnę, panie Janie pogadamy, później, później, panie Janie kochany później... Ahaa, największa rzecz bym zapomniał... kamyk, o który pan prosił z... Jeleniej Góry przywiozłem. Janek: Z Jeleniej?! Miś: Z Jasnej Góry oczywiście! Pamiątka. Pan wie, kto po nim stąpał... Miś: Gut morning! Ja... chciałbym... moje pieniądze... many... maj many, tu umieścić... wasz bank... konto na hasło... Fersteien? Bankier: Dlaczego nie fersteien? My wszystko fersteien. Proszę bardzo pan spocznie, pan usiądzie, pan poczeka, się załatwi... Paluch: Trudno wytrzymać człowieku tam... Taką rudą wódę piją, na myszach! Dyrman: To tam jeszcze bardziej garują jak u nas? Paluch: Uuuuu, bez porównania, kochany... taki malutki wypijesz, dwa dni nieprzytomny jesteś... www.mis.canpol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 11:42 proszę o ciszę, gdyż administracja do mnie dzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi zajrzyjcie na wątek "witamina jest... IP: *.acn.pl 08.04.03, 15:00 ...podstawą człowieka" i podajcie swoje cytaty z filmu rozmowy kontrolowane, który jest faktycznie misiem 2 jakoś ten założony przeze mnie wątek nie chce się rozruszać :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: zajrzyjcie na wątek 'witamina jest... 08.04.03, 16:22 o żesz w morde, w życiu nie pójde do teatru... wszystkie romki to fajne chopaki.... taaaa przechodziliśmy....z tragarzami.. chamstwo się zjeżdża do tej Warszawy...kasza przypalona... nieśmiertelne "prosze" pani z baru zawołaj no tego pana co tu był....E! trudno...co robić... dzwonie do ciebie bo nie moge z tobą rozmawiać ach...taka jestem...:) za czym ta kolejka? do ostatniej paróweczki hrabiegiego Barry kenta...eee to dla mnie juz nie starczy musi byc jakies życie na osiedlu a gdyby teraz pańskie dziecko przechodziło przez ulice (uwaga! sprawdzić czy nie ksiądz) jem przecież! Londyn...nie ma takiego miasta, jest Lądek, Lądek Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
alcest1 Re: zajrzyjcie na wątek 'witamina jest... 11.04.03, 21:15 Gość portalu: didi napisał(a): > ...podstawą człowieka" i podajcie swoje cytaty z filmu rozmowy kontrolowane, > który jest faktycznie misiem 2 > jakoś ten założony przeze mnie wątek nie chce się rozruszać :( Ej Panie DIDI ten wątek to akurat ja żem załozył. Pozdrawiam. Mam ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiesina Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 212.182.93.* 09.04.03, 12:58 A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak?! A to być może wasza matka! Wszystkie Ryśki to porządne chłopy. Bo pański numerek jest pusty, więc kolega dał płaszcz sąsiedni. Jasne?! Przepraszając za nieplanowaną awarię... zapraszam wszystkich pasażerów na placyk przy skwerze. Tramwaje stoją od godziny! Już mi paru wlazło do piwnicy i nalało. A ten sobie poszedł inkasenta wynosić. Już ja ci pokażę! Ja ci wyniosę! Jem przecież! To niech pan idzie do lekarza od oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.03, 20:46 -pani da dwa misie - tego rudego i tego w czerwonej czapeczce Ekspedientka - jem przecież ! (z wyrzutem) - Wczoraj jechałem tędy, tych domów jeszcze nie było - Tak mówicie ? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj by już był , to wy byście struszkę przejechali tak ? A to być może wasza matka !! - Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu ? Policjant dzwoni do centrali : - Halo tu Brzoza tu Brzoza . Powtarzam : powiedział że matka siedzi z tyłu. Matka siedzi z tyłu tak powiedział !! Centrala : przede wszyskim nie popadajcie w panike . Jakiś lepszy cwaniak - matkę po szosie wozi staruszkę, żeby nas tylko wrobić. -Jedziecie do stolicy kraju kapitalistycznego...który to kraj ma być może nawet tam i swoje plusy. Rozchodzi się jednak o to , żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów. -115. Powinno być 119. 4 kilo wam brakuje. -Schudłem 4 kilo -No..Słowem przywozicie do kraju 4 kilogramy obywatela mniej -Tak.. -A gdyby tak każdy wracał ze stratą paru kilo....Byłoby nas mniej coraz..Polaków ! -To co mam zrobić? -60 za każdy brakujący A wykształcenie macie jakieś ? -Wyższe -A to przepraszam, to po 75 -Co to...kto to zrobił ? -Ja ! -Pan ? -To ja sie pytam kto ! -A ty skąd wiedziałaś że mnie zastaniesz, przecież wiedziałaś że wyjeżdżam -Przechodziliśmy po prostu i wpadliśmy -Jak to przechodziłaś...z tragarzami ? -Tak przechodziliśmy ..z tragarzami.Bardzo cię polubiłem chłopie Robotnicy piją wino, wpada koleś -Panowie no co jest ? 3 dni już miało być rozebrane -Będzie rozebrane. Śniadanie kończymy i już robimy panie kierowniku. -Śniadanie to wy w domu jedzcie bo mi tu reżyser na głowę włazi..że dekoracja nie gotowa -Ty co on za jeden jest ? -Kierownik produkcji Hofander , przyszedł z kobitą i szpanuje..no kończ Władziu i robimy Władziu wypija ostatnią szklankę i zaczynają grać w karty :))) -Wiesz..nie wiem jak to możliwe... ale bardzo cię kocham -Jak to ? -No...po prostu...po prostu cię kocham -Acha rozumiem... itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.malpa.komp.pl 13.04.03, 21:29 ja nic nie napisze wam tylko was wszystkich pozdrowie serdecznie!!!! mis ponad wszystko jak powoiedział sofronow ...ale to był już inna historia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.revers.nsm.pl 23.09.03, 01:43 Gość portalu: szteter napisał(a): > ja nic nie napisze wam tylko was wszystkich pozdrowie serdecznie!!!! > mis ponad wszystko jak powoiedział sofronow ...ale to był już inna historia.. Szteter, Sofronowa w to nie mieszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: najlepszy text z 'MISIA' 13.04.03, 22:10 - Powiedz mi co to jest właściwie tradycja. On ciągle o to pyta, mówi że to jakaś dziewczynka. - Debil. Tradycja to jest ...coś ekstra. - Ekstradycja - To jest przy ... porwaniach samolotu. Jak bandyta porywa samolot to możemy go żądać z powrotem właśnie na zasadzie tej tradycji. To stara tradycja. Jeszcze od początków lotnictwa.... Ekstradycja __________________________________________________ - To jest tak że jeżeliby nam któś na przykład rozumiesz porwał naszą furę i by go złapały to nam muszą oddać samolot, rozumiesz? To jest właśnie tradycja że nam muszą oddać. - Samolot? - No - Na jakiego wała nam samolot? A furę? - ...Furę też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.chello.pl 14.04.03, 16:35 - wieczorem, wieczorem, wieczorem! - choć Roboś... - kto to jest? Tatuś! tatuś? tata... - i żeby mi było na rano! NA RANO! - "Tęcza sręcza" - "Najbliższy taras widokowy we Wrocławiu" - A gdyby tu było nagle przedszkole, w przyszłości! I wasz synek tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie więc nie mówcie, że SIEDZI Z TYŁU!!! - a Irusia będzie całować oczka misia-rysia. Lewe oczko misia-rysia <cmok>, praeeee.... - żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, żadnych kartek wyrywac nie musze, byś był ze mną, wyrywać nie muszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - jakto od gis? Gis od gitary i w miejsce być może dajemy z pewnaścią Pozdrawiam wszystkich! Dziunia Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: najlepszy text z 'MISIA' 15.04.03, 12:05 Łubu dubu łubu dubu Niech nam żyje prezes naszego klubu Niech żyje Nam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 66.42.98.* 15.04.03, 18:31 Niee, my juz mamy jedno. Kto to byl? Jakis facet z lustrem. No to teraz bede liczyl: raz,dwa,trzy....prosze pana !, czego?, juz policzylem! w kolejce stoi{ tu cyfra ktorej nie pamietam}, CZUWAJ! A Irusia, bedzie teraz calowac oczka misia-rysia! Dzien dobry czesc i czolem pytacie skad sie wzialem? Jestem wesoly Romek..... Pan jezdzi w Ostatniej paroweczce? Tak, bo co? Bo pojedziemy! Czy sa " pire " ze smalcem? Nie ma , sa tylko z dzemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.acn.pl 16.04.03, 06:32 Gość portalu: gosia napisał(a): > No to teraz bede liczyl: raz,dwa,trzy....prosze pana !, czego?, juz policzylem! > > w kolejce stoi{ tu cyfra ktorej nie pamietam}, CZUWAJ! 87, 88, a harcerz mówi 121 i te liczby układają w numer romana polańskiego (tego co zdobył oscara za pianistę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.chello.pl 16.04.03, 16:27 Gość portalu: didi napisał(a): > > 87, 88, a harcerz mówi 121 > i te liczby układają w numer romana polańskiego (tego co zdobył oscara za > pianistę) Polański? Ten reżyser? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glicek Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.chello.pl 16.04.03, 00:40 - Dlaczego on ma na sobie pruski mundur? - W scenopisie mam napisane, ze to dziedzic Pruski - Bo to jest Wawrzyn Pruski, polski dziedzic - To moze tak bedzie lepiej [tu nast obwizania munduru bialo-czerwona tasiemka] - Wiem, jak bylo za sanacji. 40 filmow o tym nakrecilem. - Jak bylem mlody tez bylem murzynem. - Co ma ne byc verstejen? U nas jest wszystko verstejen Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: najlepszy text z 'MISIA' 16.04.03, 10:17 Hochwander o Oli: -To bardzo porzadna dziewczyna.. Mis: -TRUDNO, CO ROBIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 62.233.167.* 16.04.03, 21:01 tego chyba nie wpisaliscie :) ======================================================== - Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: "Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera". Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy. Nie, nie! Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Niech on nie miauczy! - Staszek, strasznie cię przepraszam, ale czy mógłbyś mi przepchnąć wannę? - Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu. Ze znoju codziennej pracy. Ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt. - Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, Szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł. - Pani Iwonko, pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.chello.pl 16.04.03, 21:13 > - Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu. Ze znoju codziennej pracy. Ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt. No jakże mogłam o tym zapomnieć! W trybie szybkim i na poduszkach! Genialny cytat i jeszcze te "dzieci" przynoszące paszporty :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 62.233.167.* 17.04.03, 18:14 > No jakże mogłam o tym zapomnieć! W trybie szybkim i na poduszkach! Genialny > cytat i jeszcze te "dzieci" przynoszące paszporty :) > > pozdro - Brygada młodzieżowa zobowiązuje się zaciągnąć wartę młodzieżową przy nowo zakupionych parówkach, dla uczczenia rocznicy powstania naszego przedsiębiorstwa. - Trzydziestej pierwszej rocznicy! - Tak jest! Trzydziestej pierwszej, okrągłej rocznicy! - Widzicie, klimat był raczej zawsze przeciwko nam, no ale to jeszcze nie powód, aby mówić brzydkie wyrazy, prawda? - Właśnie! My to też mu tłumaczymy. - Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy? - Cooo? - Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie. - Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi? - Protokół zniszczenia... - Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach. >:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: najlepszy text z 'MISIA' 20.04.03, 19:41 I nie mówcie że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie! (sprawdzić, czy nie ksiądz) ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGK A JA OGOLIĆ SIĘ NIE POZWOLĘ !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.03, 18:31 zarost noszę od przed wojny Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: najlepszy text z 'MISIA' 25.04.03, 09:34 ...ale teraz mamy komputer, może Pan pisać co Pan chce, to nie ma żadnego znaczenia, on i tak się pomyli przy dodawaniu... (Inkasent do Palucha) - (piosenka na scenie): ... spod serca kap kap, słonina i schab, a z boku dwa balerony... (rozchylając płaszcz pokazuje 2 balerony czy cuś) - (na widowni ojciec do dziecka): Widzisz synku, tak wygląda baleron.. - (synek): Ahha. ... ja Pana, panie rezyserze kochany to we wszystkich filmach widziałam: i w polskich i w zagranicznych i w amerykańskich... (Matka Robusia do Hochwandera) Bo siła MISIA polega na tym, że nie tylko można go oglądać, wspominać i śmiać się bez końca, ale także w tym, że teksty z niego są na co dzień używane przez fanów, a każdy z nas ma swoje zastosowania... CZUWAJ! Intensywny Użytkownik Komputera Sporadyczny Zjadacz Baleronu Fan Reżyserów Występujących w Filmach (vide: Bareja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM... IP: *.dialup.medianet.pl 27.04.03, 11:04 ...MÓWIMY: NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alectra Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 20:38 Tęcza - sręcza (napis na kafelkach nad pisuarem) pozdrawiam misio-fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 18:56 Nie mieszajmy dwoch systemow walutowych,nie badzmy PEWEX-sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sassenach Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:20 Kiedy Miś przechodzi podziemnym przejściem dworca (przekreślony numer peronu) i słychać niezrozumiałą zapowiedź przypominającą szczekanie. Ale lepszy jest tekst na dworcu pks w "Nie ma róży bez ognia": "Matko pamiętaj, dziecko Twój skarb!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glicek Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 62.233.167.* 16.05.03, 16:33 > Ale lepszy jest tekst na dworcu pks w "Nie ma róży bez ognia": "Matko pamiętaj, > dziecko Twój skarb!" Yogibabubravojasiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Przetkac wanne IP: 149.156.213.* 16.05.03, 17:41 Teksty Krychy: Och, taka jestem dzisiaj... Czy moglbys mi przetkac wanne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiesina Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: 212.182.93.* 18.05.03, 19:47 Panie reżyserze koachany! Ja to pana widziałam pana we wszystkich filmach - i w polskich i w zagranicznych i w amerykańskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 20.05.03, 22:33 Zasadniczo pobieżnie nazywamy ją Marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srootootoo Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 00:36 -Toś Ty w Anglii był?! Czegoś nic nie mówił? -On w ogóle nie gaduła jakiś. -Chłop gadać nie musi! ~-Długo byłeś? -Jeden dzień... -To krótko. -Trudno wytrzymać człowieku tam...Taką rudą wódę piją, na myszach! -To tam jeszcze bardziej garują jak u nas? -Uuuu bez porównania, kochany...taki malutki wypijesz, dwa dni nieprzytomny jesteś. - O rany boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin521 Re: najlepszy text z 'MISIA' 21.05.03, 22:07 Nic nie przebije "Łubu-dubu, łubu-dubu..." ! Pamiętacie, jak Szczęsny zaśpiewał to w studiu Canal+? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: najlepszy text z 'MISIA' IP: *.bredband.comhem.se 22.09.03, 10:47 Dzieci do Kapitana Dobra Rada: - Pyszna rada,wuju! Pycha! Mis:- A jaka masz dla mnie rade, WUJU? Odpowiedz Link Zgłoś