Dodaj do ulubionych

Krótka piłka..

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 12:50
Juras napisał list do rodzinki i napewno nie było to KCT jak na piłce do
Wojtka .Skoro konsekwencje są wyciągane już przy trzech literach i była to
automatyczna nominacja ,więc tym razem powinno to być coś więcej!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: Krótka piłka.. IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 13:38
      Gość portalu: kumek napisał(a):

> Juras napisał list do rodzinki i napewno nie było to KCT jak na piłce do
      > Wojtka .Skoro konsekwencje są wyciągane już przy trzech literach i była to
      > automatyczna nominacja ,więc tym razem powinno to być coś więcej!!!!
      >

Spalenie na stosie - ale i tak uratowałby się. Wystarczy, że zacząłby mówić -
      pssssssss !
      Co do LITER.... lanie w "cztery" też odpada - skoro lubi bić, to może i lubi być
      bity ....
      • Gość: Astra Re: Krótka piłka.. IP: *.tele2.pl 19.11.01, 13:52
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Gość portalu: kumek napisał(a):
        >
        > > Juras napisał list do rodzinki i napewno nie było to KCT jak na piłce do
        > > Wojtka .Skoro konsekwencje są wyciągane już przy trzech literach i była to
        >
        > > automatyczna nominacja ,więc tym razem powinno to być coś więcej!!!!
        > >
        >
        > Spalenie na stosie - ale i tak uratowałby się. Wystarczy, że zacząłby mówić -
        > pssssssss !
        > Co do LITER.... lanie w "cztery" też odpada - skoro lubi bić, to może i lubi by
        > ć
        > bity ....

Zdradz mi tajemnicę,Dżastina,kto będzie-teoretycznie oczywiście-następny po Jurku
        inspiracją dla ciebie do pisania takich"słodkich"tekścików?Pytam dlatego bo jakoś
        nie zauważyłam abyś kogoś innego w BB obdarzała tak"gorąco
        negatywnym"uczuciem.Pytanie bez żadnych podtekstów czy"osobistych wycieczek".PA!
        • Gość: dżastina Re: Krótka piłka.. - do Astry IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 14:21
          Astro, no cóż... Jurka faktycznie nie lubię /jako uczestnika BB/. Czy mam pisać
          dlaczego ? - już mi się trochę nie chce, na onecie już tyle wystukałam.....
          Tak naprawdę to teraz - po usunięciu Irasa, wypadzie Ilony i Glanca - Juras nie
          wkurza mnie już tak bardzo; jeśli tekst o spaleniu odebrałaś niemal dosłownie
          to sorry, nie było to probierzem mojego jadu względem Juraska. Choć na onecie
          nadal mnie zwalczają za niego ;-), niestety bez kontrargumentów.
          Negatywny sentyment troszkę więc wyblakł, chyba że mój "ulubieniec" zrobi coś
          co mnie wkurzy totalnie.
          Więc jeśli odejdzie .... jest takie powiedzenie "na każdego znajdzie się
          paragraf" i np. dla zabawy mogłabym znaleźć coś na każdego, choćby dlatego, że
          nie wierzę w czarne-białe - zwłaszcza jeśli chodzi o ludzi - a w przeróżne
          odmiany szarości. Ale nie będę wynajdywać na siłę obiektu do zwalczania, bo to
          bez sensu. Zresztą tam już od dawna nikt nie wzbudza żadnych emocji - jak był
          Iras i spółka były jeszcze jakieś spięcia, kontry i inne akcje.
          Teraz tak się bujają od ściany do ściany, pieką chlebek, rzucają się rajstopą
          Agi, Arek gra lovelasa, ogladają zdjęcia ble, ble, ble.
          Ciekawostka: jest jedyna cecha, która mi się podoba w Pięknym Jurku /nie chodzi
          o warunki zewn. ;-)/. Widzisz, nie jest tak źle :-)

pozdravki
          PS. mówi Ci coś nick "gwiazda" ?
          • Gość: Ina do dżastiny IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:30
            Co to za cecha w Jurku?
          • Gość: Astra Re: Krótka piłka.. - do Astry IP: *.tele2.pl 19.11.01, 14:34
            No pękam z ciekawości co to za cecha u Jurka która ci się podoba....albo
            nie,zostaw to dla siebie,może kiedyś zaserwujesz ją na deserek.Co do twojego
            p.s.-nie orientuję się.Spadam już stąd bo robota"leży"a dziecko już puka do
            drzwi głodne/bez obawy,nie rozwijam wątku kulinarnego/.Pozdr.
            • Gość: dżastina Re: Krótka piłka.. - do Astry IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 14:53
              Ja też na jakiś czas dziś passuję;
              o! teraz moje dwa borzoje domagają się spaceru...
              Nara.
    • Gość: Pirx40 Re: Krótka piłka.. IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 13:41
      Taaak to może być piękny return.
      • Gość: Ina Re: Krótka piłka.. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 13:55
        Return czego?
        Wogóle witam Pirx40 po latach.
    • Gość: Pirx40 Re: Ina IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 14:02
      Miło Cię czytać.
      Zabawiłem się w skojarzenia.
      Jurek zagrał wg mnie fałszywą piłkę, ale nie koniecznie przewidział
      odpowiedź czyli return.
      Zamiast tenisa możemy mieć boks i rsc ( niezdolność do walki).
      • Gość: Ina Re: Ina IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.11.01, 14:06
        Boks ok! Bardzo lubię. Tylko kto tam do tego się nadaje... Masochistka (Ania)
        juz wyszła...
    • Gość: Anikala Re: Krótka piłka.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.01, 18:59
      Piłka była adresowana do Wojtka ale on nie miał na to wpływu, wleciała do
      ogrodu i tyle, a tu Sikawa sam napisał, sam dał... i co nie będzie odzewu!, czy
      wszyscy będą bawić się w solidarność "wszyscy za jednego, jeden za wszystkich"
      to są już kpiny, znowu będzie głosowanie, ludzie którym naprawdę zależy na
      wylaniu sikawy znów poniosą tego koszty. Moim skromnym zdanie to max.
      przegięcie w obronie sikawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka