trooly 20.03.08, 07:44 to prawdziwy koszmar. Kolejny atak zimy, OK ale zapasy soli i piasaku już wyczerpane? Oj Przemo, cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszkariota Re: Jazda po Łodzi 20.03.08, 08:19 Za sól dziekujemy, wystarczy odsnieżenie. Ten snieg rozpusci sie w ciagu kilku godzin wiec nie ma co rozpetywac wojny z zimą. Trzeba po prostu zachowac zwiekszoną uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Jazda po Łodzi 20.03.08, 09:51 No. Zwiększoną uwagę muszą zachowywać wszyscy ale gdy "baran" jadący za Tobą złości się, że jedziesz 50 po lodzie, to dziekuję Przemo. Jazda na całego, miejski slalom pomiędzy dziurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier. Owca wiosna zaskoczyła drogowców! (nt) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 08:25 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Przecież ten śnieg błyskawicznie topnieje, 20.03.08, 10:22 problemy stwarza rozpoczęty i planowany na pół roku (!) remont podkówki wokół Poznańskiego. Nie wiem jak Was, ale mnie wieść o półrocznym paraliżu centrum poraziła. Już widziałam koniec budowy ełteeru, już się cieszyłam, już było mi lżej, a tu nagle... opaska, w du pę jeża, wokół Pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Przecież ten śnieg błyskawicznie topnieje, 20.03.08, 10:33 Eee tam topnieje, najwazniejsze ze Przemo w ogole dopuscil do opadow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longbzdeta Re: Przecież ten śnieg błyskawicznie topnieje, 20.03.08, 12:47 Bo drogowcy myslom ze jakos to bedzie i samo sie naprawi, ale to nie przemo tylko firmy ktore wykupily swiadczenie uslug Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_ba Re: Przecież ten śnieg błyskawicznie topnieje, 20.03.08, 14:27 > Nie wiem jak Was, ale mnie wieść o półrocznym paraliżu centrum > poraziła. Już widziałam koniec budowy ełteeru, już się cieszyłam, > już było mi lżej, a tu nagle... opaska, w du pę jeża, wokół Pałacu. Przeprowadziłam się z Gdańska, gdzie przez ponad rok było rozkopane Centrum i Wrzeszcz. Teraz toto zakopali, a ja co - mieszkam teraz w Łodzi, gdzie dla odmiany zaczynają rozkopywać. Jak skończą, to pewnie przeprowadzą sie na inne "wykopki". Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 E, to trochę tu pomieszkaj, poczekaj 20.03.08, 14:40 aż rozryją wokół Dworca Fabrycznego, przerabiać go na Łódź Główna, zaczną modernizować okolice EC-1, robić rynek Kobro, niską zabudowę miejską według projektu jakiegoś Kriera, czy innego speca, który uważa, że wysokie budynki kamienic do tak małego miasta nie przystają. Wtedy Kilińskiego zamkną w końcu na stałe i w końcu, no w końcu, po raz pierwszy od wielu lat, nie będzie korków na Kilińskiego;) U Was w Gdańsku na Starym Mieście nie można umieszczać szpecących napisów i reklam. Banki, firmy o ustalonych i rozpoznawalnych kształtach i kolorystyce loga, muszą je modyfikować, litery mają być mosiężne, stylistyka skromna. U nas w Łodzi to nie działa. I nikt nie wie czemu. No czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Przecież ten śnieg błyskawicznie topnieje, 20.03.08, 14:31 Mnie paraziła wieść o poraliżu. Na szczęście mogłem sobie przyłożyć śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_cassani Półrocznym? 20.03.08, 15:17 Półrocznym? Żartujesz, to ma tyle trwać co ciąża prawdziwej kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Żeby się nie przerodziło w ciążę słonicy. 20.03.08, 15:34 kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień. 6. Pół marca im zaokrąglam. W październiku obiecali już raj. Ale, ale, co z ełteerem? Przecież obiecywali, że od marca (potem czerwca) 2008 będziemy nim jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Żeby się nie przerodziło w ciążę słonicy. 21.03.08, 08:03 Przemo, dzisiaj było naprawdę OK, dziekuję!!! Ktoś napisał, że to tylko poranek, a później zaświeci słońce, lód się rozpuści. Tak, tylko ten kiepski potrafi wiele, a jego skutki jeszcze więcej. Dzisiejszy był kiepski ale dzięki normalności stał się miłym. Odpowiedz Link Zgłoś