Gość: JJ IP: *.telia.com 19.11.01, 22:00 Znacie patent Jurka na lzy? - Wtyka se w nos zdzblo trawy zanuzone uprzednio w occie - manipulator wstretny... Dosyc sie juz za nasze pieniadze naplakal! Fora ze dwora! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mallina Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.*.*.* 19.11.01, 22:01 prwada jest taka ze nie znam drugiego faceta ktory tyle placze...moze to problemy z oczami??? jest tak przewidywalny ze az nudne to sie robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.chello.pl 19.11.01, 22:05 Hej, JJ! Ciągle dobrze się bawisz? :)) Ja też. :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.*.*.* 19.11.01, 22:08 witaj Sachmet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.chello.pl 19.11.01, 22:13 Witaj, Mallinko! :)) Rzadko tu ostatnio zaglądam, troszkę się pozmieniało na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.telia.com 19.11.01, 22:09 Jestem tu przede wszystkim po to by sie dobrze bawic ii... po prostu byc soba. JJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Jesteśnie okrutni !!! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 22:11 Jesteśnie okrutni !!! Czy nie widzicie, że ten dzielny strażak cierpi ? On jest prawdziwym bohaterem tego programu ! Jest czuły, kochany, mądry i bardzo kocha swoją rodzinę. Tak bardzo ją kocha, że jest w stanie zrobić z siebie pośmiewisko, skończonego kretyna, pojebusa, lalusia, ciote, mamisynka, łzawego Johna i wiele innych. I kij mu w dupe, garść szkla i kamieni kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: Jesteśnie okrutni !!! IP: *.*.*.* 19.11.01, 22:13 Mayewski powiem krotko malinki slodkie sa ale i okrutne!! a ile radochy maja z tego okrucienstwa*lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: Jesteśnie okrutni !!! IP: *.chello.pl 19.11.01, 22:18 Aspirant Sikawkowy jest tak żałosny, że czasami naprawdę mi go żal. :) No co, kto powiedział, że "prawdziwy mężczyzna" nie może być beksą? Jedno drugiego nie wyklucza przecież... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.*.*.* 19.11.01, 22:15 zauwazylam Sachmet ze nie bywasz..troche zmian jest ale na szczescie sa znajomi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Re: WYPIEPRZYC JURKA - DOSYC SIE JUZ NAPLAKAL! IP: *.chello.pl 19.11.01, 23:03 Byłam na spacerku z pieskiem malutkim moim (75 cm w kłębie). :) Są znajomi na szczęście, ale nieliczni! A tak przy okazji, Sachmet=ST. Bo nie zawsze chce mi się pisać aż tyle literek. :) Pzdr. dla całego wątku "MY"! Odpowiedz Link Zgłoś