Gość: milo IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 13:41 Jurek, Jurek- on ma trąd, Więc mu mówię: won mi stąd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 13:51 Gość portalu: milo napisał(a): > Jurek, Jurek- on ma trąd, > Więc mu mówię: won mi stąd! Jurek na to:zostać chcę, Prawdaż,tudzież,iż,ą,ę. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Re: wierszyk dla Jurnego 20.11.01, 14:02 > > Jurek, Jurek- on ma trąd, > > Więc mu mówię: won mi stąd! > > Jurek na to:zostać chcę, > Prawdaż,tudzież,iż,ą,ę. I zapiera się rękami: "myśmy, wyście, z nami, z wami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.01, 14:15 inkwizytor napisał(a): > > > Jurek, Jurek- on ma trąd, > > > Więc mu mówię: won mi stąd! > > > > Jurek na to:zostać chcę, > > Prawdaż,tudzież,iż,ą,ę. > to jest piękne!!!!! > I zapiera się rękami: > "myśmy, wyście, z nami, z wami". > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.man.polbox.pl 20.11.01, 15:12 Jurek ogórek kiełbasa i sznurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:12 Gość portalu: ja napisał(a): > inkwizytor napisał(a): > > > > > Jurek, Jurek- on ma trąd, > > > > Więc mu mówię: won mi stąd! > > > > > > Jurek na to:zostać chcę, > > > Prawdaż,tudzież,iż,ą,ę. > > to jest piękne!!!!! > > I zapiera się rękami: > > "myśmy, wyście, z nami, z wami, > > > > I tak żadnch szans nie macie Ze srrażakiem nie wygracie" > T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.chello.pl 21.11.01, 01:01 Jurny wygrać nie da rady choć z Bracholem ma układy. Nie pomoże "STOP żonaty" Wyp********ć Jurka z Chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaitek Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 01:06 strażak kutas strażak chuj wypierdolić trza ten gnój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:00 Jakem strażak mówię wam, Nie opuszczę domu sam A gdy przyjdą po mnie straże swoją siłe im pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marb Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 13:21 Lecą łezki: kap, kap, kap Jurek jest mi już nie w smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thiessa Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 15:14 Gość portalu: Mimi napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > inkwizytor napisał(a): > > > > > Jurek, Jurek- on ma trąd, > > > > > Więc mu mówię: won mi stąd! > > > > Jurek na to:zostać chcę, > > > > Prawdaż,tudzież,iż,ą,ę. > > > I zapiera się rękami: > > > "myśmy, wyście, z nami, z wami, > > > I tak żadnch szans nie macie > Ze srrażakiem nie wygracie" Bo mnie lubi Wielki Brat Jam odwazny jest i chwat! Za mna stoi Polska cala SMS-y sla - im chwala! Mnie popiera TVN I nim ja odejde chen Zgarne te wygrana wnet do Pabianic odjade chet. Ale zanim to nastapi Niech sie lezka z oka siapi Niech naplacze cale morze A napewno mi pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 16:01 Czy lepszego tutaj macie? Sam odpowiedz Wielki Bracie! Nominacji tyle miałem Ale zawsze zwyciężałem Jestem strażak wprost z Pabianic A was wszystkich mam tu za nic Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor Re: wierszyk dla Jurnego 21.11.01, 19:49 > Czy lepszego tutaj macie? > Sam odpowiedz Wielki Bracie! > > Nominacji tyle miałem > Ale zawsze zwyciężałem > > Jestem strażak wprost z Pabianic > A was wszystkich mam tu za nic A jak strażak, to sikawka Rozmemłana łzawa czkawka Bęczę wszędzie, gdzie popadnie Ciągle smutny, ciągle na dnie Wielki Brachu - moje bóstwo Nominacja za oszustwo Kulminacja - znowu ryczę "Jesteś mistrzem!" z ulgą krzyczę Brachu splunął na mnie z wdziękiem A ja go całuję w rękę Bo ja jestem taki facet: Włażąc w dupę zawsze płaczę Ni odwagi, ni honoru Jestem WIELKI MISTRZ POZORU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 23:10 Jesień siąpi, jesień mży Strażak gęsto leje łzy A na widok tej "sikawki" ogarniają mnie już drgawki. Czy jurkowy fan, czy wróg, każdy tu zrymować mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: wierszyk dla Jurnego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:44 Hej Jureczku: "Stop- Żonaty" Wypierdalaj już z tej chaty! Odpowiedz Link Zgłoś