posiadacz_nicka 28.01.07, 14:02 Ma swoją domene, stronka skromna (żadna) ale jest www.katarzynatrzaskalska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris_tw Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 14:50 bardzo dobra spec od fotoshopu obrobił to zdjęcie. trzskalska bardzo przęciętna pogodynka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
trotylda Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 14:52 Właśnie dowiedziałam się o jej istnieniu. Dziękuję posiadaczu_nicka! Zdania jeszcze sobie nie wyrobiłam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 16:44 ładna samica, jeśli będzie taka możliwośc to chętnie ją puknę Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 17:43 Jest bardzo fajna i ładna. Chociaż wolałam ją w poprzedniej fryzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Puknij się w głowę, a zresztą pomarzyć można nie? 28.01.07, 17:58 Kasię bardzo lubię, sympatyczna, niebrzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_de Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 18:23 stronka mówi mi tyle, ile ta ładna pani (dzięki wam już wiem, że to pogodynka) uśmiechająca się do mnie ze zdjęcia - zupełnie nic to po co taka stronka?... Odpowiedz Link Zgłoś
posiadacz_nicka Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 19:55 Stronka zapewnie się rozwinie... na razie zostaje wikipedia pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Trzaskalska Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Co sądzicie o Katarzynie? 28.01.07, 20:48 > na razie zostaje wikipedia > pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Trzaskalska Swego czasu regularnie przez Kasię czytana i cenzurowana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.ka Re: fajna babeczka 29.01.07, 23:44 ...ulubienica mojego męża :)) a podobno jest żoną Romana Młodkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: fajna babeczka 30.01.07, 00:46 Nie jest. Byli parą chyba z 6 lat. Ostatnio się rozstali. Odpowiedz Link Zgłoś
brian.e Re: fajna babeczka 30.01.07, 10:08 shatmach napisał: > Nie jest. Byli parą chyba z 6 lat. Ostatnio się rozstali. > ????? :-O A ja już podejrzewałem, że strona przedstawiona w niniejszym wątku to prezent załatwiony po znajomości przez pana Romana ;-) P.S. A tak konkretnie o pani Katarzynie, to dopiero poranne "wstawki" pogodowe z balkonu na Placu Powstańców w lecie ubiegłego roku , na których było pokazywane zbliżenie twarzy prezenterów pogody , uświadomiły mi , jak piękną kobietą jest pani K.T. Odpowiedz Link Zgłoś