Gość: aga IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 18:56 Znacie tę komedię co ma lecieć na TVN w Święta ,Pieniądze to nie wszystko. Czy ktoś to oglądał jakie opinie? Czy warto poświęcać czas? Jakie jeszcze inne hity Świąteczne będę wiecie już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: świąteczny hit z Konratem IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 19:14 szczerze polecam widziałam ten film kilka razy i zawsze świetnie się bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Gniew Oceanu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 19:25 Gość portalu: aga napisał(a): > Znacie tę komedię co ma lecieć na TVN w Święta ,Pieniądze to nie wszystko. > Czy ktoś to oglądał jakie opinie? Czy warto poświęcać czas? > Jakie jeszcze inne hity Świąteczne będę wiecie już? Polecam "Gniew Oceanu" w piątek na TVN. Co prawda na malym ekranie efekty tracą w porównaniu do kina, ale ja ogladałam na komputerze i tez mnie wgięło w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmagedon Re: świąteczny hit z Konratem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 19:31 Ja pierdole jak to ma być hit to tylko się załamać.Nawet nie wiem do czego to porównać.Totalne badziewie..... Odpowiedz Link Zgłoś
paw8 Re: świąteczny hit z Konratem 18.04.03, 12:41 Podobno niezły jest. Po reklamach w Tv widac że warto go obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś