poetkam 04.11.07, 00:09 Aurelio droga, mam nadzieję, że to, że zrezygnowałaś z funkcji moderatorki na Forum nie znaczy, że nas opuszczasz? Bardzo bym tego nie chciała! Pozdrawiam Cię serdecznie! M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Do Aurelii 04.11.07, 00:28 nie, nie opuszczam ale trochę mniej mnie jest i będzie na forach, bo obowiązki z realu wzywają... trzeba wreszcie stawić czoła rzeczywistości - po latach przemykania bocznymi drogami, wreszcie zacząć Żyć Jak Człowiek... też serdecznie Cię pozdrawiam! i gratuluję nowej funkcji na forum Odpowiedz Link
17.a Re: Do Aurelii 04.11.07, 07:29 Zaimponowałaś mi. Co prawda pozwolę się sobie nie zgodzić, bo jak człowiek żyjesz na pewno, uśmiecham się, ale fakt, że już nie chcesz przemykać. Coś podobnego wypowiedziałam kiedyś na swojej terapii "nie chcę już pływać po powierzchni". Trzymaj się ciepło i pod- trzymuję słowa PoetkiM "nie opuszczaj nas" Chcesz piosenkę? Bardzo ją lubię "mnie" zmień na "nas". download.yousendit.com/7BCC36252D23336D [Nina Simone] Odpowiedz Link
poetkam Re: Do Aurelii 04.11.07, 11:02 Aurelio droga, życzę Ci więc udanego spełnienia obowiązków w realu- nie tylko obowiązków, przyjemności też. Kiedy obronisz pracę magisterską, daj znać! Żyjesz jak Człowek, życzę Ci, abyś była spełniona jak człowiek. Dzięki za gratulacje Buziaki Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Do Aurelii 04.11.07, 11:46 dzięki dziewczyny! ps. uwielbiam Ninę Simone Odpowiedz Link