Dodaj do ulubionych

pytanie dot gniewu oceanu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.03, 10:33
chcialbym sie zapytac jak skonczyl sie film ? cala zaloga zatonela? ten co wyplynal tez? i ten pilot z helikoptera co wpadl do wody?
pytam sie bo u mnie tvn kiepsko odbiera prawie nic nie widac :(
Obserwuj wątek
    • Gość: koza Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.rene.com.pl 19.04.03, 11:20
      niestety, wszyskich pochłonął ocean
      • Gość: Jo Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 11:38
        Gość portalu: koza napisał(a):

> niestety, wszyskich pochłonął ocean

... ale jak to niesamowicie wyglądało - ta ostatnia, potwornej wielkości fala...
        • Gość: Lola Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 12:31
          Bardzo się wzruszyłam na końcu.Do ostatniej minuty filmu miałam nadzieję,że
          może zdarzy się cud i wszyscy się uratują (cuda przecież czasem się
          zdarzają).Niestety oni się nie uratowali.
          • Gość: verte Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 14:22
            Gość portalu: Lola napisał(a):

> Bardzo się wzruszyłam na końcu.Do ostatniej minuty filmu miałam nadzieję,że
            > może zdarzy się cud i wszyscy się uratują (cuda przecież czasem się
            > zdarzają).Niestety oni się nie uratowali.

I bardzo dobrze.Widziałem tylko fragment z początku jak jakaś pijana hołota
            morduje zwierzęta i ma z tego kupe radochy.Na pohybel skurwysynom.Dobrze im tak.
            • Gość: Sprosse Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 19.04.03, 18:25
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: Lola napisał(a):
              >
              > > Bardzo się wzruszyłam na końcu.Do ostatniej minuty filmu miałam nadzieję,ż
              > e
              > > może zdarzy się cud i wszyscy się uratują (cuda przecież czasem się
              > > zdarzają).Niestety oni się nie uratowali.
              >
              >
              > I bardzo dobrze.Widziałem tylko fragment z początku jak jakaś pijana hołota
              > morduje zwierzęta i ma z tego kupe radochy.Na pohybel skurwysynom.Dobrze im
              tak
              > .
              Głupi jesteś. Ryby się je, bo są smaczne i zdrowe.
              • Gość: s Re: pytanie dot gniewu oceanu IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 19.04.03, 19:03
                I hate filmy katastroficzne, bo od razu wiadomo, jak się skończy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka