Gość: kajka IP: 193.0.118.* 23.04.03, 14:59 no no, troche od niej starszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 18:57 może bez przesady-ona tez nie najmłodsza-Fraszyńska ma 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumek Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 19:11 Gość portalu: kate napisał(a): > może bez przesady-ona tez nie najmłodsza-Fraszyńska ma 35 lat może będzie trochę ciekwiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.magma-net.pl 23.04.03, 19:28 Gość portalu: kate napisał(a): > może bez przesady-ona tez nie najmłodsza-Fraszyńska ma 35 lat ale w serialu to nie jest Fraszyńska tylko Monika Zybert, która dopiero dwa lata temu skończyła studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: 157.25.122.* 23.04.03, 19:59 nooo, ale mogła kiblować parę latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:18 Gość portalu: kate napisał(a): > może bez przesady-ona tez nie najmłodsza-Fraszyńska ma 35 lat Nie 35 a 31. 10 lat temu w serialu dla dzieci "Żegnaj, Rockefeller" grała przecież nastolatkę. Inna sprawa, że serialowy Bruno jest starszy od Zosi i JAkuba tylko o dwa lata (dwa razy nie dostał się na medycynę) a naprawdę Pieczyński jest o 10 lat starszy od Żmiejewskiego i Foremniak. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle 25.04.03, 12:43 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Nie 35 a 31. Czyżby? www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=16289&baza=1 Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.duna.pl 24.04.03, 22:47 chcialam zauważyć,że ten odcinek kiedy była ta kwarantanna to plagiat!!!!!można by pozwać scenarzystów do sądu.ściągneli tą historię z Ostrego Dyżuru,z odcinka w którym Abby całowała się z Carterem!!!!!!!!nie jestem pewna czy ten odcinek 'leciał' już w Polsce (jesli doktor Green jeszcze żyje, to znacvzy,że ten odcinek 'nie leciał" ;) )CHAMSTWO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper TO GR GREEN NIE ŻYJE???????????????????? IP: *.kutno.mediaclub.pl 26.04.03, 15:30 Gość portalu: mag napisał(a): (jesli doktor Green jeszcze żyje, to znacvzy,że > ten odcinek 'nie leciał" ;) )CHAMSTWO!!!!!!!!!!!! Jak, gdzie, kiedy, w której serii zmarł. Czy my w tej Polsce naprawdę jesteśmy do tyłu z większością seriali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: TO GR GREEN NIE ŻYJE???????????????????? IP: *.duna.pl 26.04.03, 15:50 no to spaliłam wam ER :-[ sorry.wiec ostrzegam--będa pewnie spoilery-jesli chcecie byc zaskoczeni odcinkami ER to nie czytajcie dalej::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: tak-dr green umarł (jesli sie nie myle,to z powodu guza mózgu)-poswiecili temu cały odcinek-wyjechał wtedy z córką,żeby spedzić z nią duzo czasu i...hmmm- sprowadzić ją na dobra droge;)))nie pamietam czy pojechala z nim wtedy żona i ten ich mały dzidziuś, ale w każdym razie umarł pod koniec odcinka.oglądałam to na wakacjach (cos koło sierpnia) w GB.w polsce jakos nie przyszlo mi sie ogladac ER dlatego nie wiem jak bardzo jestesmy do tylu.w tym odcinku,z ktorego skopiowali ci z "na dobre i na złe' Abby i Carter w końcu sie 'spikneli':))))w najnowszych odcinkach Carter nawet kupił już Abby pierscionek zareczynowy,ale strasznie przedłużaja ten wątek i nie wiem czy juz sie jej oswiadczyl czy nie....są też jakieś przekręty z bohaterką którą gra Sally Field i jakimś rodzeństwem Abby i Cartera,jakieś nowe związki (m.in. Luki).jesli ktoś chce sie czegoś wiecej dowiedziec,to dajcie mi znać:))))))spróbuje skombinować spoilery:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:22 Może być z tego niezły trójkąt, bo przecież jest jeszcze fajtłapowaty dotor Jacek Mejer. Sądziłem, że to jego scenarzyści skojarzą z Moniką, ale chyba go nie lubią, najpierw rozwalili mu dom a teraz skazują na zawód miłosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: 80.51.244.* 25.04.03, 09:59 jak zauważyłeś-Mejer to fajtłapa---predzej czy później i tak by sobie ten dom sam rozwalił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: 193.0.118.* 26.04.03, 13:17 a mi sie sam ten pomysl scenariusza podoba, juz sie obawialam ze zrobia z niego jakiegos samotnego meczennika, po kolei pozbedzie sie wszystkich narzadow dla ratowania chorych itd, a tu nie. dobrze tez ze w ogolnie dosc plaskim serialu robia cos na przekor stereotypom, zawsze to cos. co do zerzniecia z ostrego dyzuru nie zauwazylam, bo nie ogladam, ale bardzo mozliwe. pomysly wyczerpaly im sie juz dawno, nieraz ocieraja sie w zwiazku z tym o prawdziwy brak wyczucia (np. zwalaja z biblii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blumka Re: romans bruno& monika w na dobre i na zl IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 22:29 świetnie...obawy uzasadnione ale teraz wygląda na to, że jednak swoich organów nie odda dla dobra pacjentów! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.03, 16:16 To co napisał poprzednik rzeczywiście mnie zainspirowalo. Losy "Na dobre..." a wcześniej Klanu pokazują, że jak tylko Ilona Łepkowska zrezygnuje z pisania scenariuszy w serialu coś zaczyna się psuć. Warto zauważyć, że w jej obecnym serialu "M jak miłość" akcja jest dość dobrze zorganizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: romans bruno& monika w na dobre i na zle IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:11 Rzeczywiście... coś w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś