Gość: mała IP: *.a-inter.net 02.05.03, 11:15 Co sądzicie o serialu "Przyjaciele"?? Kto jest waszym ulubionym bohaterem i dlaczego?? Moim jest Joey!! Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foczira Re: FRIENDS IP: *.acn.pl 02.05.03, 12:02 hmm nie wiem czy jest lepszy serial od Przyjaciół produkcji USA...mam juz wszystkie odcinki sciągniete i na prawde trudno mnie od kompa odciagnąc chyba naj lubię Rachel i Chandlera jest mnóstwo odcinków które mogę ogladac non-stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: FRIENDS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.03, 14:45 masz może linka, by ściągną film????Please.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: FRIENDS IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.05.03, 15:00 Gość portalu: Jagna napisał(a): > masz może linka, by ściągną film????Please.... na kazaa sa wszystkie odcinki nawet te najnowsze ktorych w tv nie bylo np wpisz friends 101 gdzie pierwsza cyfra to nr serii, a pozostale nr odcinka np friends 607 to siodmy odcinek szostej serii jesli slabo stoisz z angielskim to mozesz sciagnac napisy ze strony: www.friendsite.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: FRIENDS 02.05.03, 15:40 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: Jagna napisał(a): > > > masz może linka, by ściągną film????Please.... > na kazaa sa wszystkie odcinki nawet te najnowsze ktorych w tv nie bylo > np wpisz friends 101 gdzie pierwsza cyfra to nr serii, a pozostale nr odcinka > np friends 607 to siodmy odcinek szostej serii > jesli slabo stoisz z angielskim to mozesz sciagnac napisy ze strony: > www.friendsite.republika.pl a i dzieki za tego linka bo przez angielski chłopak mojej siostry nie wie z czego tak polewamy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: FRIENDS 02.05.03, 15:36 Gość portalu: Jagna napisał(a): > masz może linka, by ściągną film????Please.... dokładnie jak xxx mówi ja tez stamtąd sciągnęłam wszystko ------------ foczira :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: FRIENDS IP: *.a-inter.net 02.05.03, 19:20 Czy moglibyście pisać kogo najbardziej lubicie?? Z góry THX!! Pozdro dla wszystkich idzięki za odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: FRIENDS IP: *.chello.pl 06.05.03, 21:10 Phoebie i Rossa - jak pięknie by się uzupełniali. No i oczywiście Ursula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 02.05.03, 21:49 ściagam przez kazę wszystko jak leci. wczoraj własnie obejrzałam 20 odcinek z 9 sezonu - jeden z lepszych:) co do ulubionej postaci: Joey jest naprawde numerem jeden. to jest postać: uwielbiam, kiedy się nad czymś zastanawia: jego glupkowata mina mówi wszystko. wszyscy juz dawno załapali o co chodziło w sytuacji czy dowcipie za to Joey musi dokładnie pomyslec:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: FRIENDS IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.05.03, 23:32 moze wiesz gdzie sa napisy do 920? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 03.05.03, 11:43 Gość portalu: xxx napisał(a): > moze wiesz gdzie sa napisy do 920? oglądałam bez napisów. z tego co wiem to jeszcze napisów w sieci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 06.05.03, 09:33 Gość portalu: xxx napisał(a): > moze wiesz gdzie sa napisy do 920? napisy są już na tej stronie: www.friendsite.republika.pl/napisy9s.html Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: FRIENDS 03.05.03, 18:14 Joey jest też moim faworytem, i Rachel. Fanom Joey'a polecam odcinek 921 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 08.05.03, 22:45 masia27 napisała: > Joey jest też moim faworytem, i Rachel. > Fanom Joey'a polecam odcinek 921 :) obejrzałam 921 - joey przeszedł samego siebie:):):) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wist Re: FRIENDS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 20:55 Ja tam najbardziej lubie Phoebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: FRIENDS IP: *.duna.pl 04.05.03, 12:13 Chandler to dla mnie No.1!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: FRIENDS IP: *.czeladz.msk.pl 05.05.03, 22:56 Kochani powiedzcie jak mogę coś ściągnąć z Kazaa.Wchodzę tam i nie wiem co dalej zrobić. Z góry dzieki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: FRIENDS IP: *.chello.pl 06.05.03, 21:15 Dziwne - nikt nie lubi Monici - hmmmmm - ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: FRIENDS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 18:03 Ja lubie Monice.Możecie mi powiedzieć co będzie dalej z Monicą i Chendlerem i czy Rachel będzie jeszcze z Rossem.Z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: FRIENDS 07.05.03, 18:32 Gość portalu: Lola napisał(a): > Ja lubie Monice.Możecie mi powiedzieć co będzie dalej z Monicą i Chendlerem i > czy Rachel będzie jeszcze z Rossem.Z gory dziękuje prosze nie czytac jak się chce doczekac kolejnych serii odcinków na POLSACIE zalezy gdzie skonczyłaś oglądac.... Monica weźmie slub z Chandlerem i beda oczywiscie bardzo szczesliwi Ross i Rachel beda mieli bonusa za jakis czas i się przespią ze sobą z czego wyniknie za 9 miesięcy córeczka Emma,zamieszkaja ze sobą ale nie bedą razem Joey sie w miedzyczasie zakocha w Rachel, Rachel po jakims czasie bedzie sie chciała z Joeyem całować ale Monica jej zabroni.... mój ukochany odcinek w miedzyczasie to ten z Bradem Pittem nienawidzącym Rachel:) normalnie gryze stół jak on jeżdzi na niej :) pozdrawiam jak Lola chcesz wiecej szczegółow to wiesz gdzie mnie szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go_to_hell Re: FRIENDS IP: *.acn.pl 07.05.03, 21:26 a kto ze znanych osób jeszcze się przewinął?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: FRIENDS IP: *.czeladz.msk.pl 08.05.03, 15:29 Jest jeszcze świetny odcinek z Gary Oldmanem w roli(jak zwykle) pijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: FRIENDS IP: 80.51.255.* 08.05.03, 19:01 No i jeszcze z żoną Stinga, Trudy Coś tam;-. Phoebe udawała matkę Bena(syna Rossa), który miał problemy w szkole z jednym chłopakiem (synem Stinga) i chciała wycyganić bilety na koncert :-) Namieszałam ale mam nadzieję, że nie za bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: FRIENDS IP: *.swic.dialup.inetia.pl 08.05.03, 20:35 Fajny jest jeszcze odcinek z Julią Roberts, która gra koleżanke Chandlera ze szkoły. SUUUUpper Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: FRIENDS 12.05.03, 15:05 kochani nie chowajcie watku o Przyjaciołach do lamusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FRIENDS IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 18:53 hej Shelter!! A w którym odcinku pojawił się Brad Pitt? Dzięki bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: FRIENDS 13.05.03, 09:15 Gość portalu: gość napisał(a): > hej Shelter!! A w którym odcinku pojawił się Brad Pitt? > Dzięki bardzo. w serii VIII odcinek 9 tytuł The One With The Rumor odcinek w sumie 179 najlepiej po prostu z kazaa Friends 909 szukać polecam serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: FRIENDS IP: *.n.net.pl 14.05.03, 23:35 Gość portalu: mała napisał(a): > Co sądzicie o serialu "Przyjaciele"?? Kto jest waszym ulubionym bohaterem i > dlaczego?? Moim jest Joey!! Hehe :) Joey jest najlepszy,ale szczerze mówiąc jako facet wolę Jennifer Aniston. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: FRIENDS IP: 192.88.212.* 04.06.03, 15:55 Ja kocham ich wszystkich, ale kazdego inaczej. Ten serial jest boski. Gdy przestali emitowac w polskiej telewizji to omal nie stacilem sensu zycia. Dlatego kupilem odtwarzacz DVD i czasami kupuje sobie plyte (6 odcinkow na jednej plycie). Pozdrawiam serdecznie wszystkich milosnikow "FRIENDS". Julek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 04.06.03, 16:52 ja to chyba nałogowcem jestem. pare dni temu skończyłam oglądać 9. sezon (wszystko ściągałam kaazą), a teraz dla rozrywki oglądam wszystko od 5. sezonu począwszy. nałóg, ja wam mówię... ale jaki przyjemny i zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: FRIENDS 05.06.03, 09:55 Pheobs & Joey zdecydowanie. Choc tak wlasciwie wszyscy sa sympatyczni, tyle ze wymieniona dwojka strasznie zabawna Mam pytanie nie udalo mi sie sciagnac ze strony www.friendsite.republika.pl skryptow po angielsku do 1 serii czy ktos zna jakies alternatywne zrodlo oryginalnych scenariuszy?? Dziekuje z gory. Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: FRIENDS IP: 62.233.250.* 05.06.03, 10:21 ivek1 napisał: > > Pheobs & Joey zdecydowanie. joey jest najlepszy, a phoebe nieźle zakręcona:) > Choc tak wlasciwie wszyscy sa sympatyczni, tyle ze > wymieniona dwojka strasznie zabawna > Mam pytanie nie udalo mi sie sciagnac ze strony > www.friendsite.republika.pl skryptow po angielsku do 1 serii > czy ktos zna jakies alternatywne zrodlo oryginalnych > scenariuszy?? > Dziekuje z gory. > Ivek www.friends.stopklatka.pl/seriep.html Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: FRIENDS 05.06.03, 11:11 Gość portalu: moboj napisał(a): joey jest najlepszy, a phoebe nieźle zakręcona:) zgadzam sie w 100 % href="http://www.friends.stopklatka.pl/seriep.html"target="_blank">www.friends.stopklatka.pl/seriep.html</a> Dziekuje z dolu rowniez ;) Ivek Odpowiedz Link Zgłoś