evino 11.03.07, 12:04 oglądam z przyzwyczajenia, więc jesli ktos tez to typujmy:) dla mnie Kasia Tusk albo Rafał Olbrychski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutkama Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 12:16 olbrychski lub cerekwicka, tylko niestety małolaty gosują nie według talentu a tego kogo lubią Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 12:32 A niech sobie odpada kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 12:49 a jak nikt nie chce? :D Odpowiedz Link Zgłoś
anna4444 Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 12:59 Moim zdaniem któraś z tych trzech par: Majchrzak&Soszyńska, Olbrychski&Szabatin lub Wachowicz&Fiksa. Nie wiadomo tez jak pójdzie rumba K.Tyńcowi,ale bardzo bym nie chciała,zeby on odpadł. Ps. w najnowszej Vivie fajny wywiad z jego partnerka.Chyba jedna z nielicznych osob-tancerzy z TzG,ktora umie sie wypowiedziec i nie gada o samych bzdetach.Mnie sie milo czytalo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 17:28 no wlasnie czekam kiedy sie ten wywiad na str. intenretowej pojawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica WOW! Co na sobie ma Ewa Szabatin?! 11.03.07, 20:04 :-) A Ewa Wachowicz wygląda bardzo bardzo apetycznie :-) No... zaraz zobaczymy kto i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Wachowicz 11.03.07, 20:11 Dno, dno i jeszcze raz dno. Mina, jakby miala zaraz pierdnac, sztywna i ogolnie beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 20:14 Ło matko, napierw Kinia nawijała o rozwodzie i kobiecości, teraz Wachowicz zaczyna. Zatańczyła kiepsko i pewnie wyleci, a szkoda bo jej tancerz jest bardzo apetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 22:19 no właśnie, szkoda tych świetnych tancerzy np Soszyńskiej, a Olbrychski chyba został z Szabatin po znajomości, tancerz z niego taki jak i aktor, muzyk i dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 22:22 Mimo to został, świetny gość z tego Olbrychskiego i niezłe ciacho! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 11.03.07, 22:32 sympatyczny i chyba nawet się stara, ale żeby od razu ciacho? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_etna Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 12.03.07, 09:36 Jak dla mnie najgorzej zatanczyla Wachowicz! Jeszcze chyba nigdy nikt w tym programie nie byl az tak zestresowany, przeciez ona noirmalnie sie trzesla!! Powinna odpasc ona, albo Olbrychski, albo Samusionkowa. Szkoda mi Magdy Soszynskiej ze tak niepolosowala part5nera i juz jej nie ma. Ale Ewa Szabatin z takim partnerem tez za dlugo nie potanczy:( No coz... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica A dziękuję! Sama sobie odpowiem... 12.03.07, 09:48 ...Soszyńska i Majchrzak polecieli :-) tanieczgwiazdami.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 12.03.07, 13:13 szkoda soszynskiej. bardzo ja lubie. powinni odpasc szabatin i olbrychski-on fajny i sympatyczny ale ona mnie irytuje. a w poprzedniej edycji bardzo ja lubiłam.... za tydzien poleci samusionek Odpowiedz Link Zgłoś
jjurenita Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 12.03.07, 13:22 Ja. Jak zawsze, odpadam po pieciu minutach pierwszego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: kto dziś odpadnie TzG odc. 2 12.03.07, 13:25 Mnie najbardziej podobał się Bartosz Obuchowicz i Ivan Komarenko , jeszcze ujdzie Samusionek. W ogóle myślałam ,że już nie będę oglądać TzG , ale ... Natomiast ten program 'jak oni śpiewają' nie przekonał mnie . W TzG są pary ( jeśli jakaś 'gwiazda mi się nie podoba, to chociaż pozostaje tancerz)a tamci muszą się sami produkować ( i czy brakuje nam piosenkarzy ). Z tancerzy , opócz Maseraka fajny jest Łukasz Czarnecki. Odpowiedz Link Zgłoś