pif_paff92 18.03.07, 10:12 j/w Nie dotrwałem do Fergi. Swoją drogą chyba mówi się "Ferdżi" a nie "Fergi". Mówi się: Blak ajd pis" a nie jak Cichopek" Blek ejed pis" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virr Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 10:32 pif_paff92 napisał: > j/w > > Nie dotrwałem do Fergi. Swoją drogą chyba mówi się "Ferdżi" a nie "Fergi". > Mówi się: Blak ajd pis" a nie jak Cichopek" Blek ejed pis" Chyba raczej blek ajd piz. Nie poprawiaj ludzi, jak sam nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
almadel Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 10:41 Też mnie to "Fergi" dziwiło, ale nie znam tej pani i nie jestem pewna, jak się powinno wymawiać jej imię. A zagrożone są: Ostrowska-Królikowska (niesłusznie) i Figurska (słusznie). Dlaczegóż w tym gronie nie ma Herbuś czy Moskwy, czy Nejmana? Oto zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 10:53 Fergi a nie Ferdżi. Dżizus!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 11:08 Wszędzie mówią Fergi, a nie Ferdżi wiec tak jest chyba poprawnie. Cichopkowa przed drugim wystepem zapowiedziała ja Ferdżi (a wczesniej caly czas mowila Fergi). Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 11:18 100% że Fergi. Btw, nazwisko Ferguson wymawia się ferguson a nie ferdżuson. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:06 artystka Fergi nazywa się Ferguson i jest skrót od nazwiska;) Odpowiedz Link Zgłoś
ineiz Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:00 Cichopkowa, co by oniej nie mówić, z pewnością zna lepiej angielski niż TY, więc jak nie masz pewności to nie zaczynaj tek bezsensownego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:05 A jesteś pewna,że Big Bombelos w ogóle zna angielski ?:) Śmiem powątpiewać:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:10 Cos o Fergi www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=35976 Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:25 Ciekawe założenie. Skąd wiesz? Znasz poziom angielskiego Cichopkówny i założyciela wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kto jest zagrożony z JoŚ? 18.03.07, 12:17 mówi sie fergi. poza tym ona juz chyba nie spiewa w BEP? Odpowiedz Link Zgłoś
falcoon fergie 18.03.07, 12:45 tu mozesz obejrzec youtube.com/watch?v=vHL6ydSVbMc jak mozna twierdzic ze ona jest brzydka? super wyglada, super spiewa i super sie rusza.amen Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: fergie 18.03.07, 12:55 Super się porusza i ma sexy ciało, ale twarz jest bez rewelacji :) Jakoś mało subtelna :)) Odpowiedz Link Zgłoś