dona.a 25.03.07, 20:13 Szabatin robi co może, żeby ich wspólny taniec nie wyglądał tragicznie, ale Olbrychski chyba chce głównie wylansować się jako muzyk, więc powinien raczej trafić do "Jak oni śpiewają", może tam wypadłby mniej żałośnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Olbrychski pomylił programy 25.03.07, 20:18 Pavlovic moją idolką, dokładnie tyle należało się juniorowi O. Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Olbrychski pomylił programy 25.03.07, 20:35 W ogole TzG to jedna wielka reklama. Są już nachalni. Najpierw Kasia S. ze jest gazetka z walcem angielskim i zeby sobie kupić w kiosku, potem Rafałek, że tańcem nas nie zawojuje, ale że jak zapodamy sobie jego muzyczkę, to i owszem, padniemy na kolana, potem te nieznośne wzmianki o TeleTygodniu... Ech. Zenada coraz większa. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Olbrychski pomylił programy 25.03.07, 21:31 Szabatin to ma jeszcze lekko w porównaniu z tym biedakiem Stefano, który musi przerzucać ten klocek o idiotycznym uśmiechu i mało inteligentnym wyrazie twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
siunsi_a Re: Tuskówna 25.03.07, 21:42 ma chyba nogi z drewna.Dyscyplina partyjna robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Olbrychski pomylił programy 25.03.07, 21:44 A przepraszam, ile dostał Junior? Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Olbrychski pomylił programy 25.03.07, 21:55 Faktycznie jest za co dziękować. Entuzjazm zrozumiały :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Taniec z.....co to ma w ogóle być???? 25.03.07, 21:52 Może i Rafcio pomylił program, ale pomyłki nie kończą się na tym, ponieważ najbardziej to się pomylili ci, którzy nie rozumieją słowa "Gwiazda". Taniec to to jest (bywa), ale jakie tu widzicie GWIAZDY???? Czy córka Tuska jest gwiazdą? Czy pani od pogody jest gwiazdą??? Czy ktoś kto śpiewa jeden festynowy przebój jest gwiazdą???!!! Tancerze w tym programie przyćmiewają popularnością te tkzw. he, he, he...nawet "przez palce nie chce mi przejść słowo "gwiazdy" w odniesieniu do tych śmiesznych ludzi,którzy dadzą się pokroić i posolić za możliwość zaistnienia w szkle... Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Taniec z.....co to ma w ogóle być???? 25.03.07, 22:07 100% racji.tancerze są większymi gwiazdami niż zaproszone "gwiazdy". "córka tatusia" tez nia w sumie jest, ale musi sie znaleźc w roli, tuskówna dla mnie i tak bardziej autentyczna i strawna niż kwasniewska i wałęsówna, aże tanczyc nie umie? i co z tego to jest rozrywkowy program... Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Taniec z.....co to ma w ogóle być???? 25.03.07, 22:26 No wiesz, Frugo, rozczarowałem się. Wziąłem Cię za intelektualistę, co to programem rozrywkowym gardzi, a ty TzG oglądasz, a później komentujesz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka26 Re: Taniec z.....co to ma w ogóle być???? 25.03.07, 22:28 Nie zniechecaj go, bo przynajmniej rozsadne komentarze podaje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Taniec z.....co to ma w ogóle być???? 25.03.07, 22:33 Inka, z grzeczności nie zaprzeczę :) Odpowiedz Link Zgłoś