polishbellydancer 09.09.05, 05:38 witam wszystkie panie i kilku panow--od niedawna czytam to forum i bardzo mi sie podoba atmosfera tu panujaca wiec postanowilam sie w koncu przywitac pozdrawiam e Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: witam 09.09.05, 06:22 Witaj, kochana, nick znajomy z Polek w Stanach i bliski sercu, bo ja co prawda tańca brzucha nie tańczę (choć może kiedyś się tym zainteresuję), ale od 5 lat tańczę tańce etniczne/ludowe z różnych stron świata, a jednak w pewnym sensie "wszyscy tancerze to jedna rodzina" . Wiem, że mamy tu w Olympii zespół tańca brzucha, Mas Uda, czasem widuję je na jakichś przeglądach, na których i nasza grupa tańczy . Czuj się tu jak u siebie w domu . Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: witam 09.09.05, 19:36 jak milo widziec tyle tancerek na tym forum--hmmm a konkretnie jakie tance cie interesuja? z jakich rejonow? Odpowiedz Link
triskell Re: witam 10.09.05, 02:20 polishbellydancer napisała: > a konkretnie jakie tance cie > interesuja? z jakich rejonow? Tańczymy sporo tańców bałkańskich, dużo żydowskich, tak chyba najbliżej bliskowschodnich klimatów to tureckie i armeńskie (wiem, prawidłowy przymiotnik to "ormiańskie", ale sporo osób wtedy nie wie, że chodzi o Armenię, więc często używam nieprawidłowego ;-P), takie z trzymaniem się za małe paluszki, wywijaniem rękami w górze podczas obrotów... bardzo je lubię! Odpowiedz Link
jan.kran Re: witam 09.09.05, 07:47 Witaj na łonie partyjnym i pokaż co tam dobrego w reklamówce przyniosłaś na zapoznanie))) Ja juz musztardówkę rąbkiem wycieram. Baw się dobrze z nami ! Kran. Odpowiedz Link
tora99 Re: witam 09.09.05, 07:57 ja, jako, ze mam dzien(noc) gotowania i wlasnie czekam na golabki az gotowe beda (zaladuje je wtedy do zamrazary, zeby na przyszlosc byly to co sobie bede zalowac? wlasnie nalalam kaluhe ze smietanka i lodem i witam Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: witam 09.09.05, 17:21 mam kaszanke i kwasne mleko--moze byc? ;o) Odpowiedz Link
mon101 Re: witam 09.09.05, 09:52 Witaj, musztardowke juz wyjelam.Ja tam bez zagrychy.... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witam 09.09.05, 12:15 Witaj !! Jakie sliczne zdjecia ! Rozgosc sie u nas i zatancz od czasu do czasu. Uwielbiam taniec brzucha, nawet probowalam )))i calkiem calkiem mi szlo. Za nauczycielki sluzyly mi moje kolezanki z pracy w Libii. Oj jak zatesknilam i do muzyki i do tego tanca. Zrobie sobie dzis wieczorek taneczny w domu. ))))))) jaa habibi Odpowiedz Link
annah11 Re: witam 09.09.05, 13:09 Witaj tutaj, czuj sie dobrze, pozdrowienia z Krainy Kangurow Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: witam 09.09.05, 16:07 ja tez witam, tez ten nick mi sie kojarzy-PA? Forum najlepsze,no i te ciagle okazje to musztardowek Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: witam 10.09.05, 02:00 przyslij mi jednego--zawsze chcialam malego kangurka--zazdroszcze ci--ale tez sie tam kiedys wybiore :o) Odpowiedz Link
alex113 Re: witam 09.09.05, 17:23 asia.sthm napisała: > Uwielbiam taniec brzucha, nawet probowalam )))i calkiem calkiem mi szlo. O Asia, Asia znowu mnie nasladujesz )))))))))))))))))))) Pozdrawiam z Colorado Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witam 09.09.05, 17:28 Alex, a nie mowilam, ze my troche siostry, nawet tak samo pachniemy )) Ludzie, znowu mialam racje ! PS . to ty mnie nasladujesz, bo ja starsza siostra ! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witam 09.09.05, 17:30 Belly, sama zobacz ile tu tancerek Jak sie kiedys upijemy to dopiero przedstawienie bedzie Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: witam 09.09.05, 19:07 to bedzie impreza polonijna w sytylu arabskim przy uzyciu musztardowek ;o) Odpowiedz Link
kasiasmom Re: witam 09.09.05, 17:16 Witaj! Pozdrowienia ze slonecznej (troche za bardzo) Kalifornii. Odpowiedz Link
bluedream Witam ziomalke :) 09.09.05, 18:56 Fajnie Cie tu widziec. Jestesmy z tego samego miasta wiec tyn serdeczniej milo mi spotkac Ciebie tutaj J. Odpowiedz Link
tamsin Re: witam 09.09.05, 18:59 witamy pierwsza zawodowa belly dancer, bo amatorek to tutaj oczywiscie ze nie brakuje )) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: witam 09.09.05, 19:09 dziekuje wszystkim za serdeczne przyjecie, az mi sie razniej zrobilo w ten pochmurny dzionek Odpowiedz Link
asia.sthm Re: witam 09.09.05, 20:08 Kochana, nie kocyk tylko byle jaka chustke wokolo bioder i tanczymy.) Ide wlasnie farbowac wlosy, wiec wystapie w farbie i strasznie smierdzaca ! Mam cale 25 min na rytm w biodrach )))) Ps . A paprotka to do czego, bo nie wiem... palme moze jakas ? Odpowiedz Link
triskell No to stało się :-) 14.09.05, 22:15 Właśnie zadzwoniłam do dziewczyny, prowadzącej zajęcia z tańca brzucha dla początkujących. Dowiedziałam się, że z kursu dla początkujących były dopiero jedne zajęcia i że jeśli pojawię się w poniedziałek na drugich, to bez problemu nadrobię. Tak więc w poniedziałek zaczynam . Odpowiedz Link
sylwek07 Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:16 triskell gratuluje i trzymam kciuki za Ciebie Odpowiedz Link
mulinka Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:29 wow szkoda, ze nie bede mogla tego zobaczyc ale....moze kiedys? obiecaj, ze jak bedziesz w MA, to do mnie wpadniesz i...pokazesz taniec brzucha Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:39 Zuch dziewczyna !!! Tanca nigdy nie za wiele...jaa habibi ) Odpowiedz Link
tamsin Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:42 te twoje jaa habibi przypomnialo mi, ze Kendo dostala takich sasiadow jakis czas temu, pochwalila sie ogrodkiem ale czy juz ja nauczyli tanczyc??? Gdzie ta Kendo jest, niech sie pochwali.. Odpowiedz Link
mulinka Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:47 ja sie pochwale ugotowalam wielki gar zupy! na pulk wojsa kto to zje? (czy ja sie kiedys naucze malo gotowac?) Odpowiedz Link
tamsin Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:51 powinnas otworzyc stolowke osiedlowa, pamietam byla u mnie taka na osiedlu we Wroclawiu, moze i tu by sie przyjela? Ludzie biora takeouts przecietnie 3 razy w tygodniu, pewnie przez reszte dni jedza _w_ knajpie Odpowiedz Link
mulinka Re: No to stało się :-) 14.09.05, 22:56 hi,hi kiedys wrozka mi powiedziala, ze bede TU pracowac w "jedzeniu i w piciu" no...ale wydawalo mi sie, ze skoro codziennie gotuje, to wlasnie pracuje ale...moze... moze... jak czytamy, zecie plata rozne figle na razie robie za ogrodnika wycielam z bolem serca dwa rododendrony ( no...i mam w planie przekwalifikowanie sie na malarza to moze i jakas stolowke poprowadze Odpowiedz Link