pif_paff92 01.04.07, 09:57 Kochani- kto jest zagrożony w JoŚ? No i ile pkt. otrzymała Aga Włodarczyka? Niestety nie mogłem oglądać do końca. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almadel Re: JoS- zagrożeni 01.04.07, 10:09 Obejrzyj dziś powtórkę ok. 15. Włodarczyk była pierwsza, zagrożeni: Ostrowska-Królikowska i Sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
pif_paff92 Re: JoS- zagrożeni 01.04.07, 10:28 Szkoda M.Sztuki. Jest jedną z lepszych. Ostrowksa-Królikowska powinna odpać przy starciu z Dominiką Figruską. Jeszcze jedno pyt: Kto dostał Jokera?? Matuszak? Płoszajski? Odpowiedz Link Zgłoś
almadel Re: JoS- zagrożeni 01.04.07, 10:44 Nejman (który zresztą postępy ładne robi...). Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Lewińska w roli jurora 01.04.07, 11:21 Przyznam szczerze mam mieszane uczucia w tej kwestii. Wydaje mi się, że mogła odpuścić, dobrze sie bawić, wzorem Figurskiej. Ale nie, ona zaczęła bawic się w jurora z krwi i kości. I jak surowo oceniała uczestników zabawy, często dając niższe noty od E. Górniak. Troche straciła w moich oczach, mogła dać na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Grazynka z Klanu 01.04.07, 11:26 A mi szkoda serialowej Grazynki. Herbuś (wyraźnie faworyzowana wczoraj przez Górniak) śpiewa gorzej, a nie była zagrozona jeszcze ani razu. Moją faworytka nadal jest Włodarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Lewinska nie dala na luz...zgadzam sie 01.04.07, 22:26 oceniala jakby byla nie wiem kim!w roli jury fajnie wypadl szwedes ale bardzo sympatyczna okazala sie figurska! w roli jury byla bardzo fajna a lewinska silila sie na ocene jakby byla profesjonalistka!wstyd. dobrze ze gorniak troche zluzowala...a Herbus jest urocza mimo ze nie ma glosu ale robi postepy i milo na nia popatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
reservoir_dog Re: JoS- zagrożeni 02.04.07, 14:07 najbardziej zagrożeni są niektórzy widzowie ogladający ten "szoł", na przykład ja. Sory ludzie, ale jak dla mnie idea tego programu jest naciągana i malo rozrywkowa. Mało utalentowani ludzie z telewizji zawodzą, falszują, niby wielkie żiri mądrze się wypowiada a tłumy podniecają się kto odpadnie. Nie dla mnie, mam inne poczucie estetyki. PS. Oczywiście że nie oglądam programu przymusowo i przelączam na inny kanał - proszę mi tego nie proponować :) Odpowiedz Link Zgłoś