Dodaj do ulubionych

EDYTA OLSZÓWKA

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 21:32
wiecie co myślę że Edyta Olszówka ma świetny głos....taki
zachrypnięty..ekstra!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: koneser Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: *.man.bialystok.pl 14.05.03, 12:20
      Raczej jak przechodzona.....
      • Gość: Gosiaczek Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 15.05.03, 16:32
        Edyta ma ciekawy głos, ale są fajniejsze.Trochę choćby przepity i przepalony
        • sonny07 Re: EDYTA OLSZÓWKA 04.08.03, 09:45
          Ma głos, który działa na facetów (przynajmniej na mnie :-)). Rewelacyjna
          kobieta!! Uwielbiam ją!!! Szkoda tylko, że nie ma swojej www :-(
          • Gość: blumek Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 19:19
            przychylam się....ja jestem dziewczyną ale mnie też się podoba....
            • Gość: papapat Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:42
              mi sie podoba tylko szkoda ze gra z tym panem beznadziejnym doktorem
              oczywiscie chodzi mi o samo zycie marnuje sie przy nim dziewczyna:D
              • drs Re: EDYTA OLSZÓWKA 05.08.03, 21:24
                Też mi się podoba.Bo mnie się wszystkie blondynki podobają no i ten głossss.
                • marcin_76 Re: EDYTA OLSZÓWKA 05.08.03, 22:53
                  będzie jej pictorial we wrześniowym Playboyu..niewątpliwie ma to "coś"
        • Gość: Ada Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 15:29
          Edyta jest swietna aktorka , najsypmatyczniejsza z tego calego swiatku
          aktorskiego , spotkalam ja kilkakrotnie , zawsze mila i usmiechnieta
    • sonny07 Re: EDYTA OLSZÓWKA 07.08.03, 13:16
      to prawda, że będzie jej pictorial we wrześniowym PLAYBOY'u???? Nooo, jak tak
      to znowu kupię! Meller dobrze zaczyna :))
    • Gość: POINFORMOWANA Re: EDYTA OLSZÓWKA IP: *.dialup.medianet.pl 11.08.03, 00:09
      A wiecie że Edyta i Kuba Wojewódzki byli ze sobą...
      Jeszcze przed Muchą...
      Mały ten światek!!!
      • Gość: Ja A z kim ona teraz jest ? IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 02:58
        ???
        • Gość: Maglarka Re: A z kim ona teraz jest ? IP: 213.195.173.* 11.08.03, 05:52
          A u mnie w maglu to jedna do drugiej muwiła,że ona ta Olszufka to teras jezd z
          tym wysztafirowanem takiem z dwujki no z tem Kamelem,ale znowusz inna
          mówiła,że on jest tfuj pedał to ja już drogie panie sama nie wiem gdzie prawda
          jezd położona.
          • Gość: anika Re: A z kim ona teraz jest ? IP: *.dial.pl 11.08.03, 06:14
            Od pewnego już czasu jest z Piotrem Machalicą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka