Dodaj do ulubionych

decyzja w sprawie widzeń z bliskimi

IP: *.netia.pl 29.11.01, 09:44
Jaka by nie była podjął ją tylko Jurek.

Reszta - Agnieszka i Wojtek jak owieczki za baranem.
Agnieszka otwarcie powiedziała " czy nie moge być ostatnia?" kiedy WB prosił ją
o decyzję. To jawne unikanie decyzji. Teraz ona jest niewinna bo tylko
przyłączyła sie do reszty. (swoją drogą WB spaprał sprawę pozwalając jej na ten
unik - powinien naciskać do końca)
Wojtek cichutko i krótko " w takim razie ja też rezygnuję..." W jakim
razie????? Co to własnego zdania nie mamy? Nie umiemy podjąc decyzji?

Tylko Jurek bez zastanowienia potrafił podjąć decyzję. Jego słodką tajemnicą
pozostanie czy zrobił to pod publiczkę czy rzeczywiście myśli że niedługo
wyjdzie i dostanie prezent a widzenie przyda się Davidowi. Ba nawet jezeli
robił to pod publiczkę to i tak pozostaje faktem że nie bał sie podjąc decyzji.

A reszta:

Agnieszka - jak zwykle strach, unikanie decyzji
Wojtek - zasada PKP "nie wychylać się"
Obserwuj wątek
    • Gość: beasia Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.*.*.* 29.11.01, 10:13
      Dla mnie nie było w tym momencie żadnej dramaturgii... Powiem więcej, będąc na
      miejscu wygranych, nie zrezygnowałabym z nagrody. Do końca programu pozostało
      tak niewiele... W imię czego miałabym odstępować Dawidowi rozmowę z bliskimi ?
      Akurat On w tym programie miał sporo szczęścia we wszelkiego typu grach... Znów
      było to zrobione pod publiczkę, bo przecież Jurek nie przepada za Dawidem. A
      Wojtek ? Chciał odstąpić wygraną Marzenie (którą lubi) i to można jeszcze
      zrozumieć, ale gdy okazało się, że może tylko Arkowi - też się zgodził. Bez
      sensu... jak mawia Marzena. A Agnieszka... owczym pędem - jak wszyscy.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Stary Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.*.*.* 29.11.01, 10:27
        Dla niektórych, cokolwiek by ten nieszczęsny Jurek nie zrobił, to i tak zawsze
        będzie źle. Jak dla mnie, to on ostatnio zyskuje, zwłaszcza w stosunku do
        starych mieszkańców.
        • Gość: Astra Re: do Starego IP: *.tele2.pl 29.11.01, 11:17
          Gość portalu: Stary napisał(a):

> Dla niektórych, cokolwiek by ten nieszczęsny Jurek nie zrobił, to i tak zawsze
          > będzie źle. Jak dla mnie, to on ostatnio zyskuje, zwłaszcza w stosunku do
          > starych mieszkańców.

Witaj Stary,to jakaś telepatia,właśnie chciałam już klepać swoje oświadczenie
          ale przedtem otworzyłam twoją wypowiedz...no i cóż,uprzedziłeś mnie więc pozwolę
          sobie tylko podpisać się pod twoją wypowiedzią.Pozdr.
          • Gość: MAK Re: do Astry IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 12:10
            Mnie też się tak wydaje Astro, ale cicho...! nie mogę tego głośno mówić, bo
            jednak nie chciałbym go na podium, za całokształt działalności.

Pozdrawiam
    • Gość: Zuza Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.*.*.* 29.11.01, 10:14
      ... nie rychliwy ale sprawiedliwy.

Jurek podjal decyzje (moim zdaniem pod publiczke, niemniej umial to zrobic) w
      nagrode dostal wycieczke.

Wojciecha za to "no trudno to ja tez ... " odwiedzil pies,

Aga za calkowity brak zdecydowania nie dostala nic jako jedyny z calej ekipy BB
      • Gość: nowy Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.emirates.net.ae 29.11.01, 10:19
        jurek wycieczke wygral a nie dostal .jako pierwszy zwinal nic. coz praktyka
        strazaka w zwijaniu szlaucha.
    • Gość: bzik Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.wlochy.leased.ids.pl 29.11.01, 10:35
      mi się wydaje że Agnieszka nie wyszkoliła się jeszcze w asertywności i w tym
      wypadku ją rozumiem nie każdy zawsze umie odpowiedzieć NIE-NIE ZGADZAM SIĘ.
      A efekt jest taki że Jurek dostał list od bliskich (o wygranej wycieczce nie
      wspomnę), Wojtek dostał widzenie z psem, Marzena widzenie z psem i rozmowę z
      Rafałem,Dawidek rozmowe z dziewczyną, Arek też se z mamą porozmawiał - a
      Agnieszka?-NIC
      No ale to jest...... "sprawiedliwość" Wielkiego
      • Gość: fotograf Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.netia.pl 29.11.01, 11:07
        Gość portalu: bzik napisał(a):

> mi się wydaje że Agnieszka nie wyszkoliła się jeszcze w asertywności i w tym
        > wypadku ją rozumiem nie każdy zawsze umie odpowiedzieć NIE-NIE ZGADZAM SIĘ.

Nie zdobyła sie tez by powiedzieć ZGADZAM SIĘ - czyżby liczyła że np Jurek
        zdecyduje się na zatrzymanie prezentu - i ona wtedy niby owczym pędem będzie
        mogła zrobić podobnie - feeee nieładnie zwalać decyzję na innych.

> Agnieszka?-NIC
        > No ale to jest...... "sprawiedliwość" Wielkiego

A dlaczego niby miałby być sprawiedliwy?

• Gość: bzik Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.wlochy.leased.ids.pl 29.11.01, 11:21
          no właśnie........dlaczego ja się sprawiedliwości spodziewałam po programie
          który w swoich założeniach nie jest sprawiedliwy????- MASZ RACJĘ
          Teraz to sobie wpiszę dużymi literami nad telewizorem-NIE OCZEKUJ TU
          SPRAWIEDLIWOŚCI.
          Wielkie dzięki - ulżyło mi uuuuufffff.
          Pozdrawiam
          • Gość: npojazd Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.11.01, 11:59
            Ostatnio widzę, że odkąd Agnieszka została nominowana to nie zostawia się na
            niej suchej nitki.
            • Gość: fotograf Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.netia.pl 29.11.01, 12:03
              wcześniej była jakaś taka ... taka....niewidoczna
              • Gość: npojazd Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.11.01, 12:36
                Taaaa. Niewidoczna;)))
    • Gość: mega Re: decyzja w sprawie widzeń z bliskimi IP: *.net.autocom.pl 30.11.01, 12:18
      wszystko na sile.jak kon pod gore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka