Dodaj do ulubionych

Doda vs Skrzynecka

30.04.07, 15:11
Co ma Doda czego nie ma Skrzynecka. Obie wciąż na tabloidach, Doda publicznie
ogłasza rózwód. Jedna dostaje kopy od Magla a druga pochwały...
Jakieś prywatne animozje czy co?
Obserwuj wątek
    • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 15:14
      ja Ci proponuję przeczytać artykuł KKP na WP- dużo Ci to wyjaśni.
      • procura Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 15:50
        ja powiem tak: co ma doda czego nie ma skrzynecka? osobowość.
        a do tego nie stara sie nikogo na siłe do siebie przekonac.
        a ze prywatne animozje tez zapewne wchodza w gre, to juz druga sprawa.
        • procura Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 15:54
          a tak btw - moge prosic o link do rzeczonego artykulu? dzieki:)
          • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 15:58
            wiesz co, link się łamie chyba trudno go wstawić.:)
            wejdż na wp.pl
            a następnie kliknij w ikonkę KOBIETA, tam będą felietoniści zaraz po lewej,
            wtedy kliknij w KKP i gotowe:)
            • oxanaw Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:12
              O cholera... Kto ma gorszego stylistę? Skrzynecka czy KKP?
              A wracając do "gwiazd" - obie wywlekają swoje intymne i prywatne życie. Czy
              można to robić z klasą większą lub mniejszą? Moim zdaniem nie.
              Faktycznie magiel. Nawet głos KPP tam pasuje.
              • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:17
                Przesadzasz, KKP jest fajna a ostatnio ma baaardzo fajne włosy:)superfryzurka.
                • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:19
                  Beznadziejny felieton :/.
                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:21
                    a co ty taki cięty a KKP jesteś, Panie LWIE? To nie tamto nie....:)))))Zrobiła
                    Ci coś?
                    • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:23
                      janinaniezbedna3 napisała:

> a co ty taki cięty a KKP jesteś, Panie LWIE? To nie tamto nie....:)))))

Bo jestem. Wkurza mnie baba.

> Zrobiła Ci coś?

Może.
                      • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:24
                        AAAA, bo jakieś to do Ciebie niepodobne było. Zawsze dla wszystkich jesteś
                        uderzająco miły i łagodny w ocenach:)
                        • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:26

> AAAA, bo jakieś to do Ciebie niepodobne było. Zawsze dla wszystkich jesteś
                          > uderzająco miły i łagodny w ocenach:)

Dżizys, mylisz mnie, Janino, z kimś. Nie jestem łagodny w ocenach.
                          • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:36
                            No to jakoś mi się nie rzuciły w oczy te srogie sądy.
                            • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:41
                              "Gdy nie wiesz jak się zachować, na wszelki wypadek zachowaj się przyzwoicie" by
                              Słonimski :))

Mam rzucać mięsem i się bulwersować? :) Never.
                              • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:43
                                Bardzo mądry aforyzm:)

Mnie tam czasem jednak ponosi:)
                                • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:45

> Bardzo mądry aforyzm:)
                                  >
                                  > Mnie tam czasem jednak ponosi:)

A mnie nie, przynajmniej nie w takich sytuacjach :).
                                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:46
                                    To tak ogólnie było:)
                                    • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:47

> To tak ogólnie było:)

???
                                    • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:52

> To tak ogólnie było:)

Do mniej trzeba jaśniej, bo ze mnie chory człowiek dzisiaj. Może Pani rozwinąć myśl?
                                      • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:56
                                        Nooo, w życiu różnie bywa , czasem trzeba i mięchem rzucić do niektórych (jest
                                        typ ludzi, z którymi trzeba ostro bo inaczej człoweka nie szanują, szczególnie
                                        jak jest kobietą i w dodatu blondynką):))

Zyczę zdrowia:)
                                        • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:59

> Nooo, w życiu różnie bywa , czasem trzeba i mięchem rzucić do niektórych (jest
                                          > typ ludzi, z którymi trzeba ostro bo inaczej człoweka nie szanują, szczególnie
                                          > jak jest kobietą i w dodatu blondynką):))
                                          >
                                          > Zyczę zdrowia:)

Aha. W myślach mięsem rzucałem, proszę mi wierzyć.
                                          • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:03
                                            Wierzę:)
                                            • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:05

> Wierzę:)

Skoro ceni Pani Justynę Steczkowską, to piosenka dla Pani. Może się spodoba.

www.speedyshare.com/900482374.html
                                              • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:12
                                                Dziękuję Panu bardzo, ale ja wielbicielką Justyny Steczkowskiej nie jestem
                                                (skąd to przypuszczenie?), trochę nie moja bajka.:)

Za piosenkę jednak dziękuję:)
                                                • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:15

> Dziękuję Panu bardzo, ale ja wielbicielką Justyny Steczkowskiej nie jestem
                                                  > (skąd to przypuszczenie?), trochę nie moja bajka.:)
                                                  >
                                                  > Za piosenkę jednak dziękuję:)

Myślałem, że jest wysokich lotów artystką, chyba Pani gdzieś tak napisała.

• alka83 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:16
                                                    Jezu, napiszcie sobie coś na priva albo idźcie na kawę, zamiast tutaj gruchać
                                                    jak gołąbki:))))
                                                  • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:19
                                                    alka83 napisała:

> Jezu, napiszcie sobie coś na priva albo idźcie na kawę, zamiast tutaj gruchać
                                                    > jak gołąbki:))))

Nie wtrącaj się dobra kobieto.
                                                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:21
                                                    lew-salonowy napisał:

> alka83 napisała:
                                                    >
                                                    > > Jezu, napiszcie sobie coś na priva albo idźcie na kawę, zamiast tutaj gru
                                                    > chać
                                                    > > jak gołąbki:))))
                                                    >
                                                    > Nie wtrącaj się dobra kobieto.

Przyznaję, to było ostro.
                                                  • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:34

> lew-salonowy napisał:
                                                    >
                                                    > > alka83 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Jezu, napiszcie sobie coś na priva albo idźcie na kawę, zamiast tut
                                                    > aj gru
                                                    > > chać
                                                    > > > jak gołąbki:))))
                                                    > >
                                                    > > Nie wtrącaj się dobra kobieto.
                                                    >
                                                    > Przyznaję, to było ostro.

Bez jaj. Fun był?
                                                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:38
                                                    Żaden Fun:)
                                                    Z Pana klawiatury "nie wtrącaj się"? Aż mnie zmroziło...
                                                  • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:44

> Żaden Fun:)

Uwierzyłem :/

> Z Pana klawiatury "nie wtrącaj się"? Aż mnie zmroziło...

Niechże Pani nie robi ze mniej zniewieściałego chłopca, bardzo proszę.
                                                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:46
                                                    Co za sroga mina.
                                                    Nie "zniewieściałego"- tylko szarmanckiego.
                                                  • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:51

> Co za sroga mina.
                                                    > Nie "zniewieściałego"- tylko szarmanckiego.

Konie z rzędem temu, kto Panią zrozumie.
                                                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:18
                                                    Teraz to Pan mnie z kimś myli:)

• lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:18

> Teraz to Pan mnie z kimś myli:)
                                                    >
                                                    >
                                                    Tak samo jak Pani mnie z kimś.
                • oxanaw Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:28

> Przesadzasz, KKP jest fajna a ostatnio ma baaardzo fajne włosy:)superfryzurka.

Równie dobrze mogłabym napisać, że ty przesadzasz... :)
                  Ale nie wnikając dalej w jej wygląd mam wrażenie, że prowadzi jakieś prywatne
                  wojny. Nie interesuje mnie czy Doda czy Skrzynecka sa prywatnie fajne czy nie -
                  obie identycznie wystawiły całe swoje życie na sprzedaż. I jeśli już się
                  krytykuje takie wyczyny to konsekwentnie. I gdyby lizusostwa było mniej, to
                  może ten felieton byłby strawniejszy.
                  • j-adore Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:31
                    Chyba nie do końca identycznie - u Skrzyneckiej wyglada to bardziej w stylu
                    "tonący chwyta się brzytwy", Doda bardziej umiejętnie steruje swoją karierą.
                    • oxanaw Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:32
                      j-adore napisała:

> Chyba nie do końca identycznie - u Skrzyneckiej wyglada to bardziej w stylu
                      > "tonący chwyta się brzytwy", Doda bardziej umiejętnie steruje swoją karierą.

Ale obie wszystko wystawiają na sprzedaż. A chyba z tego KPP lubi się wyśmiewać
                      najbardziej...
                      • alka83 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:34
                        Chyba KKP...:))
                        • oxanaw Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:36
                          alka83 napisała:

> Chyba KKP...:))

Jasne. :)
            • j-adore Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:29
              kobieta.wp.pl/kat,58074,title,Trzymaj-sie-Doda,wid,8835531,wiadomosc.html
              Nie przepadam za Dodą, aczkolwiek nie sposób nie pogratulować jej tego, że jako
              bardzo młoda dziewczyna osiągneła wielki sukces i wryła się ludziom w pamięć.
              Ostatnio chyba też trochę wydoroślała - pamiętam ją jak kiedyś była gościem
              Wojewódzkiego, żenada. Jest w jakis sposób interesująca, chociaż muzyka,
              stylizacja i w większosci zachowanie są tragiczne. Ale aż taki pochwalny ton? A
              co do tego, że porzuciła męża, zamiast tkwić przy jego boku jak typowa "polska
              żona": wygadana gwiazdka pop - taaaka przepaść - potulna żonka. Poza tym pewne
              siebie kobiety tak załatwiaja sprawy, to żaden ewenement.
              • oxanaw Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:35
                O, właśnie. Takich kobiet jest pełno i nie widzę powodu by KPP stawiała Dodę za
                wzór. Zrobiła co zrobiła: ogłosiła w TVN, że się rozwodzi. Czy to jest temat na
                taki felieton z peanami? To w takim razie skąd to wyśmiewanie Skrzyneckiej?

A już porównanie jej do MM to było bardzo na wyrost.
                • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:37
                  A ja powiem tyle,że obie panie nie są moimi ulubienicami,oj nie.
                • aimmee Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:42
                  Skrzynecka wszędzie opowiada o swoim nieudanym małżeństwie, wywleka na wierzch
                  sprawy, które powinny zostać między nią a jej mężem; pozuje na biedną,
                  nieszczęśliwą, którą mąż bez powodu porzucił. Doda jak do tej pory ogłosiła
                  tylko, że się rozwodzi i póki co nie udziela na ten temat żadnych wywiadów i
                  nie pierze rodzinnych brudów w brukowcach. To jest zasadnicza różnica między
                  nimi.
                  • j-adore Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:44
                    Zgodzę się, że tu chyba o postawę chodzi. Ale z drugiej strony gdy Doda i
                    Radzio:) byli małżeństwem to gawiedź wiedziała o nich WSZYSTKO. Nie wiem czy
                    gorsza żaląca sie Skrzynecka, czy telenowela ze wspólnego zycia (wiem, na
                    zachodzie to juz normalne - swoja drogą, że nikt nie wpadł na to żeby reality
                    show nakręcić:).
                    • aimmee Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:47
                      Racja, ale już chyba wolałam oglądać spektakl pt. Doda i Radzio (mimo, że za
                      nimi nie przepadam) niż to co wyprawia żałosna Skrzynecka.
                    • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:23
                      różnica między nimi jest prosta - Doda nie udaje nikogo i nie pozuje na
                      elokwentną, kulturalną panią z klasą

jej wizerunek jest oczywiście mega kiczowaty i w nastoletnim stylu, ale nikt nie
                      może powiedzieć, że jest niekonsekwentny

Skrzynecka nie może się zdecydować od paru lat kim chce być - czy szanowaną
                      aktorką z dorobkiem, piosenkarką nieokreślonego nurtu muzycznego czy panią do
                      wynajęcia w telewizji (zatańczy, była asystentką na scenie jakiegoś
                      magika-iluzjonisty, zaśpiewa w jubileuszowym programie z okazji jakiegoś
                      historycznego wydarzenia itepe..)
                      • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:25
                        i tu się , syriano, zgodzę całkowicie.
                      • j-adore Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 17:26
                        > różnica między nimi jest prosta - Doda nie udaje nikogo

Tego nie wiemy.:)
                  • janinaniezbedna3 Re: Doda vs Skrzynecka 30.04.07, 16:45
                    ale tak w sumie wolę twardzielkę Dodę, niż chlipiącą, robiącą z siebie ofiarę,
                    wyliczającą mężowi zakupione przez siebie przedmioty, szczebiotliwą pitulinkę
                    Skrzynię.
                    • sher.khan Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 07:32
                      Z punktu widzenia faceta mogę stwierdzić, że Doda może imponować takim
                      stawianiem sprawy. Skrzynecka jest żałosna. Na mnie osobiscie babskie łzy i
                      wylewanie żalów działają odwrotnie, nie budzi się chęć pocieszania, a niechęc i
                      politowanie. Zdaje się ze Skrzynecka kiedyś podkreślała jaką ma rodzinę z
                      tradycjami, klasą i "ę, ą" i, cholerka, nie nauczyli jej jak się zachowac z
                      godnością?
    • flowerbomb5 Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 11:17
      Szkoda Skrzyneckiej, bo wszyscy na niej psy wieszaja, a spotkalo ja
      nieszczescie, co by nie mowic. Kazdy na zyciowe dramaty reaguje inaczej,
      Skrzynecka inaczej niz Doda.
      Skrzynecka wydaje sie osoba uczuciowa, widac ze romantyczka szukajaca idealu,
      delikatna.
      Doda to harpia, ostra, tupeciara, wygadana, bezczelna. Wszystko na pokaz i na
      sprzedaz. Ostry konsekwentny image. Osobiscie nie lubie takich przemadrzalych
      tupeciar, co zawsze maja racje i ida po trupach, dodatkowo wmawiajac ludziom ze
      mimo sztucznego biustu i kiczowatego wygladu sa geniuszami. Repertuar ma taki
      sobie, slowa do piosenek pisze idiotyczne (przyklad " Znak pokoju"),
      grafomiania do kwadratu. Az strach pomyslec ze taka Doda to wzor dla malolat i
      ze rozne mniej lub bardziej udane klony wychwalanej pod niebiosa Dody wkrotce
      zapelnia ulice calego kraju. Pewnie niebawem toalety beda sluzyc glownie do
      bzykania, zamiast do tego do czego sa ze swej natury przeznaczone.
      • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 11:44
        Też się dziwię, że niektórzy nie dostrzegają tandety w wyglądzie, osobowości i
        "twórczości" pani Dody. Dla mnie jest ona uosobieniem wszystkiego co najgorsze w
        kobiecie.
        • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 12:46
          . Dla mnie jest ona uosobieniem wszystkiego co najgorsze w kobiecie.

przedmiotem tej dyskusji jest postawa obu pań wobec mediów
          coby o Dodzie nie mówić, trzeba oddać jej rację, że jest w tym względzie
          profesjonalistką a przy tym mówi to co chce, nie oglądając się na konwenanse

nie przekonuje mnie, że Skrzynecka zachowuje się teraz tak, bo jest w trudnej
          emocjonalnie sytuacji - to jest dojrzała kobieta, od kilkunastu lat w show
          biznesie, znająca świetnie reguły tej gry
          • traktorowa Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 12:58
            różnica jestjedna, zasadnicza jeszcze.
            Doda ma lat 23 zdaje się ito jest wiek w którym można robić różne głupoty,świat
            to jeszcze wybacza. Co by zresztą o Dodzie nie mówić ona ma bardzo
            konsekwentnie szalony image. Moim zdaniem- dobrze zrobiła jak ją facet
            zdradzał ( i to w dodatku łysiejący dżolero Radzio) to go pogoniła raz a dobrze
            i zamilkła.

Skrznia natomiast to kobieta po przejściach, lat zdaje się 36, dojrzała. Z
            niejednego pieca chleb jadła a ciągle głupia i naiwna jak pacholę: nie
            wiadomo, któremu już ( trzeciemu, czwartemu?) swemu byłemu w prasie kolorowej
            pupsko obrabia, ofiarę z siebie robi, kwili, na współczucie czeka... Lata
            mijają - rozumu i godności nie przybywa...
            Śmieszne u Skrzyni jest to,że chciałaby ,żeby ją postrzegano jako babkę z klasą-
            a zachowuje się, ubiera itd dokładne odwrotnie.

• lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 14:14
            Droga Syriano, zasadnicza różnica pomiędzy dwoma paniami jest taka, że Doda
            najlepsze lata ma przed sobą, a Skrzynecka za sobą (wszystko na to wskazuje).
            Doda pomimo tego, że w świecie show businessu jest stosunkowo od niedawna,
            "knows it all". Jej pewność siebie jest hartowana przez media, w tym przez takie
            dziennikarki jak pani KP i jej naiwne felietony. Skrzynecka kojarzona jest
            głównie z konferansjerki w TzG i jej burzliwego życia prywatnego. Dziś mało kto
            pamięta jej początki, kiedy jako subtelna, piękna kobieta grała w ciekawych
            filmach i występowała w Teatrze Dramatycznym. Wydawało się, że jej możliwości są
            nieograniczone. Doda takiego debiutu nie miała, nie ma takich warunków i jakości
            pracy. Ciekawy jestem kim będzie za 10, 15 lat?
            Wstrzymajmy się z oceną jej pracy, nie porównujmy obu Pań, bo dzielą je lata
            artystycznego i życiowego doświadczenia.
            • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 17:05
              ale czemu do mnie pijesz, jak tu wątek mamy właśnie oceniający ich medialność i
              sposoby radzenia sobie z zainteresowaniem jaki towarzyszy ich życiu prywatnemu?

nie interesuje mnie kim Doda będzie za 10 lat i czy wogóle będzie
              widzę tu i teraz, że jest silną, zdecydowaną dziewczyną, co w nosie ma to co
              ktoś inny o niej powie

co do tego ma charakter ich debiutu?
              przecież działają na zupełnie innych polach, rządzącymi się innymi prawami
              (jeśli chodzi o uznanie i pewną miarę talentu)

nikt tu nie odbiera zawodowych osiągnięć Skrzyneckiej - po prostu mamy prawo,
              dane nam przez zatroskaną na okładce Gali samą panią Kasię, do powiedzenia co
              myślimy o stylu w jaki wywleka swoje intymności przed całą Polską
              • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 19:50
                Syriano, po lekturze Twoich postów na tym wątku, mniemam, że jesteś jeszcze
                bardzo młodą osobą. Posłuchaj wujka Lwa i nie zaprzątaj sobie zbyt głowy tym,
                jak żyją inni. Szkoda czasu :).
                • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 20:12
                  buahaha

jaasne
                  a czymże moje posty tak bardzo różnią się od innych w tym wątku?

i zdradź jeszcze te poszlaki, które doprowadziły Cię do tak pewnych sądów na
                  temat mego wieku
                  (wszak młodość to podobno stan ducha, nieprawdaż...?)
                  • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 20:23
                    Syrianko, właśnie po owym młodzieńczym i niefrasobliwym zainteresowaniu innymi
                    wnioskuję, że jesteś jeszcze w młodym wieku :).

Wuj Lew
                    • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 20:26
                      taa...

to powiedz mi jeszcze mądralo, czymże moje młodzieńcze zainteresowania
                      głupotkami (jak sądzę dla Ciebie), różnią się od zainteresowań przejawianych
                      przez jakieś 95% piszących na tym forum i 100% (no dobrze, oprócz Ciebie)
                      piszących w tym wątku

i bądź łaskaw nie zdrabniać gdy się do mnie zwracasz, odbieram to jako wyjątkowo
                      niedojrzały sposób podkreślenia swego statusu
                      • lew-salonowy Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 20:32
                        Zapewniam, że nie było moim zamiarem Cię obrazić, Syriano.
                        Mam nadzieję, że dobrze się uczysz.

Wuj Lew
                        • syriana Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 20:38
                          no tak...

więc na pytania wcześniej Ci zadane nie dostawszy odpowiedzi, kończę konwersację
                          z Tobą zanim schylę się do Twego poziomu i zrobię jakąś idiotyczną uwagę w Twoim
                          stylu
    • madziulka1982 Re: Doda vs Skrzynecka 02.05.07, 17:52
      Od jakiegos czasu niekupuję kolorowych kobiecych gazet, wiec dla mnie moga sie
      obie wyżalać:) Za KKP nieprzepadam, ów artykuł jest jak lukier na pączku -
      niedobrze mi..
      Dla mnie moga obie sie sprzedawac to ich sprawa, ja poprostu tego nie czytam bo
      mnie to malo obchodzi, Skrzynka jest wg mnie fajną babką, z kolei doda nie
      reprezentuje wg mnie nic co by mnie skłanialo chocby do chwili refleksji nad
      jej slowami.
      Nie lubię jak ktoś mi narzuca swoją "trzeźwą" ocenę pani Dody czy jakiejkolwiek
      innej panny rozpisujac sie o tym w felietonie, nie wiem moze mysli ze za nią
      pójdzie rzesza czytajacych wp ... ?
      Reasumując wybieram inną lekture :)
      • greyeyed KKP chce zdobyć popularność na Dodzie 02.05.07, 21:56
        Dlatego takie smęty na 3 (około) strony pisze. Oczywiście sporo tam prawdy,
        Doda jest kolorowym ptaszkiem. Jako biolog i psycholog mogę ją sklasyfikować na
        papugę - jest kolorowa i zgrabnie lecz niesmacznie kopiuje garderobę Christiny
        Aguilery. Ale nie wiem czemu pani KKP chwyta się tak dziwnego sposobu żeby
        zaistnieć, najpierw wyskoczyła na noże z miesięcznikiem ELLE, a teraz szuka
        poparcia wśród sporej części społeczeństwa, które mniej lub bardziej, otwarcie
        lub skrycie, ale Dodkę uwielbia...
        • nietakiprosty Re: KKP chce zdobyć popularność na Dodzie 02.05.07, 22:32
          Jako biolog i psycholog, który ma dużo czasi i widać czyta wszystko w necie,
          powinieneś zauważyć, że ta KKP jaka by nie była, to chyba na Dodzie
          popularności zdobywać nie musi. Tak mi się wydaje, choć nie jestem ani
          biologiem ani psychologiem:)
    • roxymen Re: Doda vs Skrzynecka 04.05.07, 23:06
      To ja już wole Dode:D
      Jak juz taki wybór, to wybrać chociaż pozornie madrzejsza;-)
      Wkoncu te jej slynne IQ
      • mozambique Re: Doda vs Skrzynecka 07.05.07, 14:41
        ":pozornie mądrzejsza" ??
        ciekawe zjawisko przyrodnicze

a moze i psychologiczne tez ?
    • cris80 Re: Doda vs Skrzynecka 01.06.07, 22:38
      A teraz Doda publicznie uczy się jeździć popatrzcie
      www.youtube.com/watch?v=nVq2erCXXfI
    • joanna.gr Re: Doda vs Skrzynecka 02.06.07, 17:54
      Sporo tu przekłamań.
      1. Doda n/t rozwodu wypowiedziała się tylko raz.
      Cóż, oglądając kiedyś TVN Turbo natknęłam się na program z Dodą, która
      opowiadała bodajże instruktorowi jazdy, jaki to jej Radzio był be....
      2. Doda pogoniła zdradzającego faceta raz a dobrze...
      Hmmm...Wystraczyło na obojętnie jakim portalu poczytać, że małżeństwo znów się
      zeszło.
      Pani KKP powinna teraz, konsekwentnie, wylać na Dodę wiadro pomyj. Zapowiadała
      bowiem, że jeśli Doda zmieni zdanie, to już jej fanką nie będzie. Pożyjemy,
      zobaczymy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka