Dodaj do ulubionych

wkurza mnie m jak miłość - matka gosi

27.05.03, 21:16
kolejny odcinek matka wtrąca sie w zycie gosi. to całe gadanie: musisz byc
przy mężu, musisz mu ustąpic, najwazniejsza jest rodzina. michał równie
beznadziejny: najpierw na studia sie zgodził, teraz stroi fochy. niech
dziewczyna, do jasnej cholery, ma swoje zycie. co to w ogóle za wpieprzanie
się w czyjeś zycie.
wątek równie przesadzony jak i zazdrość marka o hanię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi IP: *.kopernik.gliwice.pl 27.05.03, 21:26
      trzeba cos wymyslić żeby aktor grający Michała mógł odejść swobodnie do niemieckiego serialu
      • Gość: taaaak? Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi IP: 157.25.122.* 27.05.03, 22:01
        ma odejsc? hmmm to nieco naciagany watek w takim razie, na tak dlugo mialby
        wyjechac? slyszalam ze serial ma byc grany do poznej jesieni na 100% a potem
        sie zobaczy
        a jak myslicie czyje dziecko nosi Ewa? bedzie jakas nowa postac czy to bachor
        Krzysztofa??
        • kutasz Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi 27.05.03, 22:06

Matka Kartoflanego Noska zacofana, nie ma już takich ludzi

a jej mąż to tyran,
          aha, za kilkanaście odcinków okaże się ze to gej i wszystko się wyjaśni
          ale o tym sza, nikomu nie mówcie...
    • Gość: loch Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 12:49
      nikt ci nie kaze tego ogladac
      fakt serial jest beznadziejny
    • Gość: astinger Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi IP: 213.231.15.* 28.05.03, 12:57
      daj spokój moboj, dzisiaj obejrzymy mecz.
      • Gość: moboj Re: wkurza mnie m jak miłość - matka gosi IP: 62.233.250.* 28.05.03, 13:26
        Gość portalu: astinger napisał(a):

> daj spokój moboj, dzisiaj obejrzymy mecz.

własnie: włoski finał LM przed nami. mecz wieczorkiem to dobra rzecz,a do tego
        zimne piwko:) miłego kibicowania życzę.
        • Gość: astinger I na wzajem...a jutro pogadamy n/t IP: 213.231.15.* 28.05.03, 14:01
          • Gość: max małgosia jest głupia IP: *.chello.pl 28.05.03, 14:53
            rozumiem ją że chce się rozwijać nie mieć jeszcze dzieci ale ogólnie jest ona
            wnerwiająca bo najpierw włazi michałowi w dupę a potem nagle pieprzy o tych
            swoich ambicjach.
            • yann2 Re: małgosia jest głupia 28.05.03, 15:10
              Bo tak pisze tę rolę scenarzystka...
              A tak z innej beczki, czy nie myślicie, że to trochę nieprawdopodobne
              psychologicznie, że Piotr/Paweł (nie rozróżniam) od razu rwie inną panienkę, a
              jeszcze niedawno groził że się zabije z powodu Teresy? Qrcze, mogli mu dać
              pocierpieć te pare odcinków...
              • Gość: jooolka Re: małgosia jest głupia IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 28.05.03, 15:40
                A mnie wkurza sama gosia. kto by nie chciał wyskoczyć na miesiąć za ocean,
                szczegolnie, że ma się na to kasę. Ja jej nie rozumiem zupełnie. Przeciez te
                studia to ona, o ile wiem robi zaocznie. A choćby nawet dziennie robiła, to i
                tak nikt nawet sie nie kapnie, że jej nie ma. Sama wiem bo studiowałam, w
                stanach też byłam i nie było źle.
                cze.
                • Gość: say Re: małgosia jest głupia IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.102.* 29.05.03, 18:33
                  a mnie wkurza jak się ta Gosia wydziera, trzeba ściszać fonię wtedy
                  • Gość: jojop kocham cię IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 30.05.03, 14:13
                    Zastanawia mnie to niedopowiedziane przez Małgosie "kocham cię". Czyżby
                    MIchałowi miało sie coś stać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka