vaggi 13.05.07, 18:22 Kinga Rusin w rumbie jest numer 1!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 18:40 ja tez sadze ze Kinga i Stefano :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 18:42 Tyniec będzie cudowny we foxtrocie:)- o ile zatańczy ten "najtrudniejszy spacer świata", ponieważ (zdaje się ) za inne też otrzymał 4x10, więc ma wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 18:53 Dobry Wieczór :) najtrudniejszy spacer świata? Nie wiedziałem, że to właśnie foxtrot :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:06 Dobry wieczór:) Prawda , że ładny? A foxtrot właśnie tym jest-pozornie lekki i pozornie łatwy, ale to tylko złudzenie i chętnie tego złudzenia doznałabym ponownie, patrząc na Tyńca:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:10 Nie znam się zupełnie na tańcu. Obawiam się, że na parkiecie poruszam się jak drewniana kłoda :). Zaciekawiła mnie Pani tym opisem :). Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:11 Może się myle ale czy pani Rusin nie była jednak najsłabszą finalistką wszystkich edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:23 Masieju co do Pani Rusin mam inne odczucia. Może to ja się mylę, ale wg. mnie nie była najsłabszą finalistką.Oj nie... Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:07 Oj tak... Nie dość, że była najsłabszą finalistką, to w dodatku zupełnie nie zasłużyła na finał. No cóż, ale w końcu to TVN. Musi jakoś promować swoją "gwiazdkę" :-) Tyniec rules :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maciusia91 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 07:25 Moim zdaniem Kinga Rusin nie była najsłabsza, wręcz przeciwnie z weszystkich par wydaje mi się włożyła w taniec najwięcej uczucia co sprawiło że wygrała... i słusznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:21 I jak ja mam w to uwierzyć, że Pan porusza sie jak "drewniana kłoda"? Nie uwierzę:) A jak z walcem na salonach?:) Co do opisu tańca, to jest on niczym wobec doznań wizualnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:27 Ależ proszę mi wierzyć :). Jak widzę piękną kobietę, to plączą mi się nogi (i myśli :P) i tracę rytm. Pani opis na tyle pobudził moją wyobraźnię, że koniecznie obejrzę dzisiejszy program :). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:34 Ta wrażliwość na wdzięk kobiecy musi być uciążliwa na dłuższą metę , no i w jakimś sensie niebezpieczna:) Przecież takie poplątanie nóg grozi upadkiem, a o zagrożeniach płynących z poplątania myśli, to już w ogóle nie wspomnę...:))) Widzę , że namówiłam Pana na dzisiejszy odcinek:)...W takim razie , to może i ja obejrzę, żeby nie było, że reklamuje coś do czego nie mam przekonania, gdyż to zdaje się -nieetyczne( czy jakoś tak):))) Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:39 A kto był gorszym finalistą jeśli mogę wiedzieć? Kwaśniewska, Cichopek, Lucas, Komarenko??? Odpowiedz Link Zgłoś
maciusia91 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 07:26 Uwazam, że Kwaśniewska była najgorsz Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:40 lalka-mi napisała: > Ta wrażliwość na wdzięk kobiecy musi być uciążliwa na dłuższą metę , no i w > jakimś sensie niebezpieczna:) Nie, dlaczego? :) > Przecież takie poplątanie nóg grozi upadkiem, a o zagrożeniach płynących z > poplątania myśli, to już w ogóle nie wspomnę...:))) Wolę więc nie tańczyć, nie plątać nóg i nie gubić kroku :) > Widzę , że namówiłam Pana na dzisiejszy odcinek:)...W takim razie , to może i ja obejrzę, żeby nie było, że reklamuje coś do czego nie mam przekonania, gdyż to zdaje się -nieetyczne( czy jakoś tak):))) Zatem oglądamy razem! Doskonale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:52 Zatem nie obejrzę "Morderstwa doskonałego"...W tym wypadku jednak dokonuje wyboru "z Kim" , a nie "co":))) Niech zatem będzie "Taniec".Nasuwają mi się pewne wnioski płynące z mojego wyboru, ale je przemilczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 19:58 Już się cieszę na nasze oglądanie! :)) A Pani tańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:08 Kiedy muszę, kiedy mam ochotę,kiedy...w inny sposób nie da się uwieść mężczyzny:))) Nie wie Pan jak to jest z tymi banałami: Statek pod żaglami,koń w galopie, kobieta...:))))??? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:11 Tak, Balzak się nie mylił :) Z pewnością pięknie Pani wygląda tańcząc. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:19 Oj, Panie Lwie, jest Pan komplemenciarzem:))) Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie mile przypuszczenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:23 lalka-mi napisała: > Oj, Panie Lwie, jest Pan komplemenciarzem:))) Nie, nie jestem :). > Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie mile przypuszczenie?:) Tak mi zmysły podpowiadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:50 :)))) Oj Lalko, Lalko ja Ci chyba podeślę maile, jakie swego czasu otrzymywałam od pana Lwa, dokładnie te same bajki i komplementy mi pisał i wiersze barokowe przesyłał:P Aż mój narzeczony się ubawił:P Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:06 Oj Wiesiu:) Nie psuj tego tak pięknie ropoczynającego się, romantycznego uczucia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:09 janinaniezbedna3 napisała: > Oj Wiesiu:) Nie psuj tego tak pięknie ropoczynającego się, romantycznego > uczucia:)) A gdzieżbym śmiała psuć, toż ja szczerą prawdę napisała. Janinko, gdybyś Ty poczytała te maile... Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:13 Ja już sobie wyobrażam co to za poezyja była:) Ale nasz Pan Lew w uczuciach jak widać niestały i coraz to nowych podniet i muz potrzbuje:)) Na marginesie bardzo piękne rzeczy pisał o... no może zmilczę o czym na FK, ot frywolnik, ladaco:))) czaruś taki. a ile Lew ma lat, skoro mu się Schymalla podoba, ciekawa jestem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:08 wieslawa-siemiankowska napisała: > wiersze barokowe przesyłał lol Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:10 sztuka_konwersacji napisała: > wieslawa-siemiankowska napisała: > > > wiersze barokowe przesyłał > > lol I to jakie !! > Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:19 Wiesiu dziękuję, ale z zasady nie czytuję niczyjej prywatnej korespondencji i nie wiem dlaczego miałaby mnie interesować Twoja? Nie interesuje. Naprawdę z narzeczonym w ten sposób spędzasz romantyczne chwile??? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:29 lalka-mi napisała: > Wiesiu dziękuję, ale z zasady nie czytuję niczyjej prywatnej korespondencji i > nie wiem dlaczego miałaby mnie interesować Twoja? > Nie interesuje. > > Naprawdę z narzeczonym w ten sposób spędzasz romantyczne chwile??? > Dziwne... Kochana my romantyczne chwile to spędzamy w inny sposób i nie przed kompem:) A że cechuje nas duże poczucie humoru, to poczytaliśmy sobie to i owo, to były chwile zbytów i żartów:P Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Skrzynia 13.05.07, 20:09 I tak znajdą się tacy, którzy powiedzą, że ohydnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Skrzynia 13.05.07, 20:15 Szczerze mowiac ostatnimi czasy wygladala bardzo zle (delikatnie mowiac) ale dzis, stylizacja a'la Audrey Hepburn: wirelessdigest.typepad.com/photos/uncategorized/audreyhepburn_1.jpg Bardzo gustownie jak na nią :P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 20:18 Glupio sie czuje, ogladajac kolejna juz enta edycje TzG... Ale czekam na tance w wykonaniu jury :] Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Wodecki hahahahaha 13.05.07, 21:26 Drewno roku, ale i tak darze go najwieksza sympatia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Zbychu wymiata:)))) 13.05.07, 21:26 księżycowym tańcem Jacksona:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Zbychu wymiata:)))) 13.05.07, 21:27 rewelacja, nie wiem, czy nieporadnosc zamierzona, czy faktycznie taki anty talent taneczny :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Zbychu wymiata:)))) 13.05.07, 21:29 ależ Sztuko: wielki talent:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:52 jednak Kinga i Stefano:) bardzo sie ciesze:) Galinski i Pavlovic pokazali klase:) bardzo bardzo bardzo m sie podobalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 21:57 > Galinski i Pavlovic pokazali klase:) bardzo bardzo bardzo m sie podobalo:) Niejedna 20-latka może pozazdrościć Iwonie tej gracji i sprawności. Po prostu nadal widać mistrzynię. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:11 rewelacja po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:00 najlepszy byl mój idol Sadowski i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:59 dokladnie, tu widac bylo radosc i energie Liszowska tez mi sie podobala Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:11 Kinga i Stefano! Ich rumba dostarczyła mi takich wrażeń że nie mogłam powstrzymać łez wzruszenia. Poważnie. Było cudnie!!!! Brawoooooo i dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:21 Tak, super była ta rumba. Foxtrot też :) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:28 lew-salonowy napisał: > Tak, super była ta rumba. Foxtrot też :) Zgadzam się. Foxtrot też! :) Iiiii .... tango Oli Kwaśniewskiej zrobiło na mnie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:31 Wie Pani, ja jestem pod wrażeniem każdego tańca, bo z moimi umiejętnościami zatańczyłbym gorzej niż Olbrychski :P. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:35 uuuulalala! Jest PAN skromny, niezmiernie. Olbrychski miał swój styl, to prawdziwy mężczyzna i tańczył jak prawdziwy facet! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:37 Nie chciałem się komplementować, broń Boże! Ja bym wyglądał jak paralityk :). Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:50 No i wygrała Rusin:( To było do przewidzenia. A moim zdaniem wygrać powinien albo Sadowski albo Tyniec. Rusin umie tańczyć 1 taniec i nawet nie ma co jej porównywać z Tyńcem czy Sadowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:56 naprawde Wam sie podoba jak Kinga Rusin tanczy? z tych wszystkich szesciu par u mnie byla na 6-tym wysokim;)miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 22:57 mallina napisała: > naprawde Wam sie podoba jak Kinga Rusin tanczy? > z tych wszystkich szesciu par u mnie byla na 6-tym wysokim;)miejscu.. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:03 A dla mnie tańczyła najsłabiej i również była na 6 miejscu w moim rankingu. A kryształowa kula z IV edycji na pewno nie powinna trafić do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:07 tv.maniaczka napisała: > A dla mnie tańczyła najsłabiej i również była na 6 miejscu w moim rankingu. A > kryształowa kula z IV edycji na pewno nie powinna trafić do niej. "NA PEWNO" ???? To chyba subiektywne odczucie więc stwierdzenie że "na pewno" nie jest tu odpowiednie.Kryształowa kula IV edycji TzG należała się Kindze Rusin! Dzisiejsza rumba Kingi Rusin była najlepszym tańcem tego wieczoru. Byłam pewna że będzie na pierwszym miejscu i otrzyma nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:17 Dziewczyno otwórz oczy! Ona TYLKO rumbę ładnie tańczyła. Reszta tańców nie była zła, ale też nie była świetna. Poza tym powinno się oceniać za całokształt a nie jedne taniec (niewliczając dzisiejszego odcinka). W porównaniu do Tyńca, Sadowskiego, Foremniak czy Cichopek (o matko, nie wiedziałam, że to kiedyś napiszę!) wypadała bardzo słabo. Co nie znaczy, że samej Kingi nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:19 A piękne paso w wykonaniu Kingi? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:23 Powtórzę sie: to Twoje, subiektywne odczucie! Masz do niego prawo tak jak ja mam prawo sądzić że kryształowa kula należała sie Kindze Rusin i dzisiejsza rumba była najlepszym tańcem, rozumiesz mnie dziewczyno? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:28 Ale to nie do mnie:), ja jestem "za":) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:32 lalka-mi napisała: > Ale to nie do mnie:), ja jestem "za":) Ależ oczywiście lalu-mi, wiem że jesteś "za"! Ja się prawidłowo podpięłam, spójrz na przyporządkowanie mojego postu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:29 Ależ oczywiście, że cię rozumiem. A to, że Kinga tańczyła ładnie to też twoje SUBIEKTYWNE uczucie. Tylko szkoda, że na 1 tańcu się zatrzymujemy. A rumba owszem świetna, ale jak da mnie za całokształt Kula powinna trafić do Przemka. A dzisiaj albo do niego albo Tyńca. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 00:13 tv.maniaczka napisała: > A dla mnie tańczyła najsłabiej i również była na 6 miejscu w moim rankingu. A > kryształowa kula z IV edycji na pewno nie powinna trafić do niej. dokladnie, znow za to opowiedziala swoja smutna historie i telewidzowie sie wzruszyli.. nic pieknego w jej tancu nie widzialam, raczej ciagle mialam wrazenie ze sie przewroci lub pomyli Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 00:08 nie mow za wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:03 Mnie też. A obejrzałem program dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:09 Ja też obejrzałm program:) dokładnie:)))Głosowałam na Wodeckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:11 :)) to tak jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:15 Jak można było zauważyć, wzbudził ogólny entuzjazm, więc nie jesteśmy wyjątkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:20 Nie, nie jesteśmy :). Taniec zawsze wzbudza duże emocje. Foxtrot jest naprawdę piękny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:32 Bardzo się cieszę, że tka sądzisz:) A już szczególnie podoba mi się ten taniec w wykonaniu Tyńca, który tańczy to tak, że nawet w deszczu można wybrać się na spacer:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:36 Pani Lalko, Pani jest bardzo romantyczną kobietą. Ja bym Pani nie radził tańczyć w deszczu (chyba że w lecie), bo można się łatwo przeziębić :). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:39 Prawdę powiedziawszy, to z tym romantyzmem różnie bywa, ale niekoniecznie wszystkie szaleństwa na deszczu wyczyniane, muszą kończyć się przeziębieniem:) A jeśli nawet, to czasem i tak warto poszaleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:43 lalka-mi napisała: > Prawdę powiedziawszy, to z tym romantyzmem różnie bywa, ale niekoniecznie > wszystkie szaleństwa na deszczu wyczyniane, muszą kończyć się przeziębieniem:) Gorzej, gdy ktoś często łapie infekcje. Wówczas każde psoty na deszczu mogą skończyć się leżeniem w łóżku. > A jeśli nawet, to czasem i tak warto poszaleć:) Ja bym się chyba nie odważył :). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:58 Wprawdzie nie mam infekcji, ale z łóżkiem to niezła idea:) Dobranoc Panie Lwie-miłych snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 00:02 Dobrej Nocy, również życzę miłych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulista Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:15 Kinga była the best!!!:)ciekawe czy Lis oglądał.. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 13.05.07, 23:20 kulista napisała: > Kinga była the best!!!:)ciekawe czy Lis oglądał.. Też mi to pytanie błądziło po głowie w czasie tej seksownej rumby ... ale nawet jeśli oglądał to pewnie bez wzruszenia - jemu Smoktunowicz wybiła zęby jadowe to i testosteron, i adrenalina i jad, w niewielkich ilościach krąży w jego żyłach. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 08:58 Ja myślałam jednak ,że zwycięży samba Liszowskiej i Kochanka . A co do sędziów super, super,super ( oczywiście chodzi mi o sędziów zawodowych). W ogóle wszyscy zatańczyli lepiej niż podczas konkursu ( chyba to kwestia stresu ). Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 10:03 wg mnie nie wszyscy, Sadowski z Szabatin zdecydowanie lepiej zatańczyli w konkursie, Sadowski wczoraj wypadł jakoś marnie Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 12:57 a ciekawe czemu nie było Cichopkowej ? ona NAJLPIEJ tanczyła rumbe czyzby dlatego , ze mogla by przycmic Kinię ? Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 14.05.07, 22:49 Najlepiej zaprezentowałaby się ta para, której zabrakło, czyli p. Małgosia z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
florencja29 Re: Jak myślicie - która para najładniej zatańczy 15.05.07, 11:48 Nie dlatego, ze to było wydanie specjalne od 3-ciej do 5-tej edycji. Wydanie specjalne po dwoch edycjach było kiedyś w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś