fiefiura 30.05.03, 13:28 od jakiegoś czasu mam wrażenie że ten Talko to tu tylko zamęt sieje. jak można twierdzić że najlepsza z żon nie umie obsłużyć miksera!!! to pewnie Talko nie umie i zazdrości żonie. a fuj, wstyd panie Talko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: Pięściak IP: *.attu.pl / 192.168.2.* 30.05.03, 21:49 A ja lubię jego felietony, od nich zaczynam przeglądanie Telewizyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
flynn Re: Pięściak 31.05.03, 22:36 ja również. mam nadzieję, że wydadzą kolejną książkę ze swoimi felietonami. mój ulubiony to ten z ważnymi rachunkami w pomidorach. mam nadzieję, że się w niej znajdzie ponieważ mi zaginął:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: Pięściak IP: 62.29.248.* 04.06.03, 15:47 ja też czytanie telewizyjnej zaczynam od felietonu , super są i takie zyciowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzy Re: Pięściak IP: *.itpp.pl 02.06.03, 10:34 no i właśnie. Tobie zaginął felieton flynn (to jeszcze nic strasznego) a u nas gorzej - zgniły pomidory a wraz z nimi rachunki. Pozostała tylko pieśń jeremiego P.: adio pomidory - niestety:-) Odpowiedz Link Zgłoś